Belaaa jao tvoji trudnički simptomi su doslovno moji PMS simptomi u zadnjih par ciklusa, evo i sad me trese mučnina, i temperatura, a još malo čas sam govorila da mi je vruće, tako da je moje tijelo skroz poludilo, ili se približavam preuranjenoj menopauzi s 37 godina 🙈 Reci mi kako naručiti te trave? Ima neki mail ili broj moba? Ako imaš - please napiši nam tu! Sretno dalje, neka te Bog blagoslovi ❤️
Javi nam se barem 22.9. nakon pregleda, da znamo kako je sve, a bit će sve školski. ❤️
Kopirat cu vam linkove stranica pa joj se javite priko fejsa porukom jer nemam broj priko poruka sam priko fejsa i zena je super sve objasni i tokom terapije se obavezno cujete🤗
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
https://www.facebook.com/ramiza.orman
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4127352344002614&id=100001836675625 a ovo je ta grupa u koju se ukljucite pa vidite iskustva😍🙏
Belaaa jao tvoji trudnički simptomi su doslovno moji PMS simptomi u zadnjih par ciklusa, evo i sad me trese mučnina, i temperatura, a još malo čas sam govorila da mi je vruće, tako da je moje tijelo skroz poludilo, ili se približavam preuranjenoj menopauzi s 37 godina 🙈 Reci mi kako naručiti te trave? Ima neki mail ili broj moba? Ako imaš - please napiši nam tu! Sretno dalje, neka te Bog blagoslovi ❤️
Javi nam se barem 22.9. nakon pregleda, da znamo kako je sve, a bit će sve školski. ❤️
Ma kazem vam pre rano je za siptome mozda mi je bilo hladno jer sam dosla s posla od dva na kasi pa kad stala onda tilo se oladilo a i frisko je navecer samo tu i tamo sike osjetim uopce se nisu jos napuvale i ledja i malo dole kukove i napeto samo daj ti Boze da sve bude ok lako cu ja za siptome😁🙏❤️ svakome je drugcije od zene do zene neces u menopauzu ubrzo ces i ti sve rijesit i ugledat svoj plusic samo hrabro ,🙏❤️
Belaaa, hvala na odgovorima... cuvaj se i javi se nakon pregleda ☺️ I ja se molim i nadam da ce sve biti u redu 🙏🏼
Ja AMH 13, MM Oligo
12.2019. 1. IVF -> vracena blastica, dosla M
3.2020. 2. IVF -> vracen trodnevni, dosla M
8.2020. 1. FET -> vracena blastica 1.9. 🙏🏼 9. dnt beta 225,50, 11. dnt beta 566,40 🤗
5.2021. Stigao 👶🏼❤️
1.2023. novi FET, beta ➖
3.2023. Nove konzultacije. Novi nalazi AMH 8, oligo.
5.2023. 3. IVF (imali sudar na dan transfera i nisam stigla pa su zaledili 2x blastice)
9.2023. FET, beta ➖
11.2023. FET
Nikitta zelim ti svu sreću, da ti odobre Beč i da te riješe bolova i maknu sve što trebaju 🥰 bas mi je žao zbog svega što prolazim i nadam se da će ti se sreća okrenuti.
Belaaa zaslužila si svu sreću nakon svega i bas mi je drago radi tebe.... poslala sam Ramizi poruku na fejs i rekla je da će mi se javiti u srijedu.
Sretno svima u iščekivanju bete i postupka 🥰
Ja čekam sutra da vidim hoće li se moja js oploditi i hoću li napokon doći do transfera 🙏🙏 nažalost ne javljaju danas situaciju nego moram sutra doći tamo i onda će me nazvati i obavijestiti sto mi je uzasno glupo... 😭
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Nikittazelim ti svu sreću, da ti odobre Beč i da te riješe bolova i maknu sve što trebaju 🥰 bas mi je žao zbog svega što prolazim i nadam se da će ti se sreća okrenuti.
Belaaa zaslužila si svu sreću nakon svega i bas mi je drago radi tebe…. poslala sam Ramizi poruku na fejs i rekla je da će mi se javiti u srijedu.
Sretno svima u iščekivanju bete i postupka 🥰
Ja čekam sutra da vidim hoće li se moja js oploditi i hoću li napokon doći do transfera 🙏🙏 nažalost ne javljaju danas situaciju nego moram sutra doći tamo i onda će me nazvati i obavijestiti sto mi je uzasno glupo… 😭
prolaziš * mob me ispravlja
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Darliv tako i ja kao moram se skulirati, aha, mos mislit🙈 Drzim 🤞🤞 da terapija bude pun pogodak 👌🌸
GabiLu takav je i nas slucaj bio, prvi icsi smo odradili i cak sam bila trudna iz tog postupka ali spermiji su bili da kazem nikakvi i nije ih bilo dovoljno za oplodnju, onda smo isli u drugi postupak i tu smo dosli do azzoo. .samo mm ima jedan testis jer je imao tumor pa su nam rekli da uradimo biopsiju obzirom da hormoni nisu dosli do kriticne tocke. Testosteron je bio dobar nakon maticne koju je uzimao 3mj a FSH je rastao i hvala Bogu biopsija je bila uspjesna. Koliki je FSH tvom muzu?
Moj savjet da uradite sto prije biopsiju, mi smo u postupku u Cita pa smo tamo sve i napravili a dr. Hauptman, mislim da se tako zove u Zg, je veliki strucnjak za to i na vasem mjestu ne bi cekala niti dana da se narucim. Ako te nesto zanima samo pitaj, niste sami u tom😌
Tiki drzim fige za te tri stanice da budu savrsene i da sve prodje odlicno sutra🤞🤞
Aurora samo polako, mislim da smo sve isle ili barem htjele odmah u postupak iza onog neuspjesnog da bi nam bilo lakse i da ne bude da stojimo na istom mjestu. . Brzo ce 10mj, taman se stignes zaokupiti da uhvatis jos malo vitD, u kosaricu staviti novu zimsku kolekciju i evo vec kontultacije na vratima😁😊
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Nikitta saljem poljubac i nadam se svim srcem da ces uskoro dobiti dopis i da ces konacno zivjeti ❤️
Blacky zelis na fet bez da nam se javis, ha?! Nemoj da te dohvatim, mislim da se mi opet pratimo tu negdje. . 👌🤞
Tuma to mi je tako glupo da moras doci bez ikakvih saznanja hoce biti transfera ili ne. . Zovi ti njih i pitaj, ja vibram da se stanica lijepo dijeli i da si od sutra trudnica🤗
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Tijelu je stvarno potreban odmor od tih hormona, nazalost nije to bas da pijemo andole no svjesne smo svega sto unosimo u sebe da bi dobile taj motuljak srece..
Evo ja bas vidim po sebi. Inace imam menge svaki 28 ili 29 dan i traje 4 dana..
Sad nakon simulacije prvu mengu sam dobila 26 dan a, drugu 32 i danas mu je vec 8 dan ciklusa a ja jos uvijek pomalo krvarim i smatram da to nije normalno tj. tijelo je jos pod hormonima...
Stoga bolje priceka ti i pžocistitu se nego ponovno se stimulirati a nismo se pravo ni ocustile od svih tih umjetnih hormona...
Sortiraj odgovore
Najstariji