Evo me sa zadnje folikulometrije, imam na kraju tri folikula lijevo, desno je endometriom ucinio svoje i prestali su rasti... Nadamo se najboljem. Veceras ovitrelle i u srijedu punkcija. 😐
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Gabilu. Ćao moj muž ti ima azospermiju. Išo je na tesa zahvat i izvadilim mu obilno. To je išo na rebro u zg.i bilismo na 1 ivf i nažalost nije uspjelo sutra ja idem na kontuzacije za 2 ivf.a kod mene je sve ok pozz😊
Jel vam itko ikakvim načinom davao šanse za prirodnom trudnoćom? Nama je isto predložena umjetna, htjela bih iscrpiti sve prije toga.....
Ne nitko nam nije reko al probalismo sami prirodno i neide rekli su nam samo umjetna al nadamo se sad da će uspjeti.borimo se sa tim 10 godina.
Azospermia
Tuma, držimo 🤞🤞 za tu jednu 🌺
Samara situacija trenutno super izgleda, aman taman🙂 Tiki92, ako ih je je manje, nemoj se brinuti, broj ništa ne znači na kraju🧸 Zvuči otrcano, ali stvarno je važna samo ta jedna prava za koju nikad ne znamo kada će doći!
Darliv i ja sam bila tako uzbuđena i jedva čekam opet! 🙌💕
Cure, nakon neuspješnog stimuliranog postupka sam naručena na daljne konzultacije tek skroz krajem 10mj. 🙀 U redu, znam da ne smijem u postupak odmah i to, ali samo konzultacije da se toliko čekaju? Ja sam mislila da ću prije na red i probati 1mj prirodni ciklus.. Koliko ste vi u privatnim klinikama čekale na dogovor za dalje ili za prirodni postupak?
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
GabiLu, na žalost s takvim nalazom ne možeš ostati trudna prirodnim putem, i svako daljnje pokušavanje popravljanje spermiograma je gubitak vremena. Krenite u proceduru za postupak potpomognute oplodnje čim prije. Znam da je šok i da će biti neprospavanih noći, ali mi sve ovdje smo to prošle, prihvatile i krenule u svoju borbu! Samo hrabro naprijed💕
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
Samara situacija trenutno super izgleda, aman taman🙂 Tiki92, ako ih je je manje, nemoj se brinuti, broj ništa ne znači na kraju🧸 Zvuči otrcano, ali stvarno je važna samo ta jedna prava za koju nikad ne znamo kada će doći!
Darlivi ja sam bila tako uzbuđena i jedva čekam opet! 🙌💕
Cure, nakon neuspješnog stimuliranog postupka sam naručena na daljne konzultacije tek skroz krajem 10mj. 🙀 U redu, znam da ne smijem u postupak odmah i to, ali samo konzultacije da se toliko čekaju? Ja sam mislila da ću prije na red i probati 1mj prirodni ciklus.. Koliko ste vi u privatnim klinikama čekale na dogovor za dalje ili za prirodni postupak?
Ja sam bila u IVF preko HZZOa. Nakon prvog neuspjelog postupka( inseminacija), koji je bio u 6. mjesecu, odmah su me stavili u 7.mjesecu na IVF. E, onda je nastao problem jer im HZZO ne zeli refundirat troskove jer se tako brzo islo u drugi postupak. Sto se HZZOa tice, izmedju dva postupka mora proci neki rok.. Koliko sam ja shvatila, oko 2 mjeseca. Eto, ne znam je li to svuda tako, al ja sam imala ovakvu situaciju. I dalje ne znam sto ce bit s tim refundiranjem od HZZOa... 🤷🏻♀️
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Darlivi ja sam bila tako uzbuđena i jedva čekam opet! 🙌💕
Ja sam vecinom imala nakon neuspjesnog postupka za FET pa nisam morala sad nesto dugo cekati.. No dok sam bila na vv znam da su mi rekli pauza izmedju 2 simulacije 3 ciklusa, tj s tim 3 kao se krece u postupak . E sad steta je ne probati prirodni nakon stimuliranog pogotovo jer se u ciklusu nakon simulacije zna dogoditi da buduci da je tijelo jos pod hormonima pa zene znaju dobiti i 2 stanice sto je super... Mozda su ih trebala pitati/predložiti prirodni postupak...
Gabilu. Ćao moj muž ti ima azospermiju. Išo je na tesa zahvat i izvadilim mu obilno. To je išo na rebro u zg.i bilismo na 1 ivf i nažalost nije uspjelo sutra ja idem na kontuzacije za 2 ivf.a kod mene je sve ok pozz😊
Jel vam itko ikakvim načinom davao šanse za prirodnom trudnoćom? Nama je isto predložena umjetna, htjela bih iscrpiti sve prije toga…..
Ako su sve 0 nazalost sanse su niske...
Uostalom vi najbolje znate koliko dugo vi sami pokusavate prirodnim putem ostvariti trudnoću, no lijecnici nas doslovno spuste na zemlju jer tu su i godine (nase i godine pokusavanja 'kod kuce' 🤢)... Vasa dijagnoza je nazalost dosta losa i bolje se s tim cim prije pomiriti i krenuti u borbu... Sretno 🤗
Autora hvala na pozitivnoj vibri... Nadamo se da ce jedna biti prava.
Ja sam privatno u BetaPlus, oni imaju dosta postupaka preko hzzo-a. Tako da cu opet ici ako ne zspije ovaj put. Na konzultacije se ceka do tjedan dana, a placa se oko 500kn.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Ruska1986, zanimljivo je to što pišeš. Moguće da onda iz više razloga stavljaju taj razmak od 2-3mj. Hm. Tko bi ga znao u čemu je točno stvar.
Lucija07, zato vas baš i pitam da vidim jel' je to normalno ili kako?
Pitati ću sutra zašto sam tako kasno naručena, da li zbog gužvi (a vrlo vjerojatno je i to također u pitanju, jer je Petrova trenutno krcata sa postupcima; vidi se to po čekaonici i gužvi pred vratima IVF sestre) ili zbog toga što odmah misle sa mnom u stimulirani pa su odredili ta dva mjeseca... i napomenula bi da želim u prirodni. Mada, prirodna ovulacija bude kroz "par dana" i sumnjam da bi stigla išta sada.
Imamo novaca za privatnu kliniku, ali to ostavljam za kasnije.. mada gledajući kako vrijeme ide i propada, razmišljam da odmah aktiviramo tu opciju. 🤷♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji