Nikitta 🤞🏻💓
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Aurora, blastocista je stara 5 dana nakon 6 dana je tej 11. dan. Po mom misljenju je prerano. Nekad curama ispadne pozitivan test uslijed lijekova. U svakom slucaju ja cu nakon transfera raditi test tek 9i dan da se ne nerviram prije jer i da jes ne mislim da bi pokazalo. Mislim da bi trebala pricekati, opustiti se i ne deprimirati jer jos uvijek stvarno nemas razloga. Velika je vjerojatnost da je lazno negativan, drzim fige da sve bude u redu❤️ Kako se subjektivno osjecas?
Aurura,
Ja isto mislim da je to možda malo prerano. Strpi se još 2,3 dana ako ne možeš betu dočekati.
Stiže nam curica 💓
Slazem se da je rano pogotovo za opisati no ne Slazem se da ne moze pokazati ili ako pokaze da je od lijekova. Ranije sam stavila svoj test i u obje t sam imala 6 dan poz test a nisam koristila boostere. Ali sve ovisi kakav je test i koja je razina bete.. Rano je da no nije i nemoguće da to test i pokaze...
I mojoj frendici je test 6 dan bio pozitivan. No to je za nas koje smo nestrpljive, bolje je svakako sacekati bar 9,10 dan do tad se moze sa sigurnošću znati, no ja to ne mogu toliko cekati🤷♀️🙊🙊
Hvala Aylisha77… I ja sam mislila da budem čekala, ali bilo je jače od mene... Nadam se da je prerano, da će se nešto promijeniti kroz koji dan 🙌❤ Subjektivno nemam simptome nikakve, malo se nadam, malo mislim da neće od toga biti ništa 🙂 M bi trebala doći u sri ili čet, a betu bi mogla vaditi u petak, to bi bio 12dpt. Sad do M sigurno neću više raditi testove!
Leptirica82, kad ti ideš vaditi betu?
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Lucija zbog tebe sam i išla raditi test🤣 Jer si to napisala neki dan
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Lucijazbog tebe sam i išla raditi test🤣 Jer si to napisala neki dan
Hahaha sad ja kriva😂😂😂
Koji test si radila?
Ma ne moras imati apsolutno nikakve simptome i za to sve je puno pre ranoooo...
Sretno! Ja nisam nista imala nikakve simptome tek 10 dan neko krvarenje a tad sam i betu iska vaditi jer sam mislila da to menga ide a testovi pozitivni pa mi nist nije bilo jasno...
Lucijazbog tebe sam i išla raditi test🤣 Jer si to napisala neki dan
Hahaha sad ja kriva😂😂😂
Koji test si radila?
Ma ne moras imati apsolutno nikakve simptome i za to sve je puno pre ranoooo…
Sretno! Ja nisam nista imala nikakve simptome tek 10 dan neko krvarenje a tad sam i betu iska vaditi jer sam mislila da to menga ide a testovi pozitivni pa mi nist nije bilo jasno…
Jos mala napomena .. Kad radite tako rano test slobodno drzite test u urinu duze nego sto pise, ja, sam znala i 20 sec drzati jer mu i treba duze da ocita, kasnije kako beta raste brze i ocita no 6 dan je to stvarno rano za onih 5 sec kako pise na testu...
Utorka,
Sutra je beta pa ću znati na čemu sam.
Stiže nam curica 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji