Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dandelion0
    30. Kolovoz 2020. 16:03

Napisala Aurora, ne utorka. 😁 

Stiže nam curica 💓

AuroraB
    30. Kolovoz 2020. 16:47

Utorka🤣, a test nisi dosad radila? Svaka ti čast! Želim ti od srca svu sreću sutra i da pokreneš pozitivan niz!!🌺🦄💕🤞🤞🤞 
    Lucija07 😈, sad me još "nagovaraš" da opet ponovim i dugo ga držim 😀 E pa neće moći... heheh
    Nemam doma testove, ovog sam jučer uzela u Mulleru. Inače sam naručila par testova iz UK, trebali su do sada stići, ali očito kasne, a druge ne mislim kupovati i bacati novce. Pogotovo sad dok sam se opekla.. čekam M ili betu

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

KK_29.03
    30. Kolovoz 2020. 18:02

Pozz pridružujem se nakon puno čitanja, tu sam nova...
    Jučer punkcija i aspiracija, jutros su me zvali, od 9 js, 7 dobrih a 5 se oplodilo, i da dođem u četvrtak na transfer
    Dali je to okej, ne znam, to je taman 5- i dan
    Ugl jučer me boli užasno su me ispikali, imala sam 20 folikula, s tim da su bili čvrsti pa su svakog pikali par puta
    Od jučer od utrića cila napuvana i naduta

AuroraB
    30. Kolovoz 2020. 18:10

Pozz KK 🙂 Ja skoro ko da čitam svoje iskustvo od prije par dana 🙂 Bol bude prošla kroz dva-tri dana, i mene je tako bolilo... Pokušaj što više mirovati! 
    Super da imaš 5 oplođenih! Mi smo imali 8, jedna je odmah propala nakon ICSI-a, a od ostalih 7 su me 5. dan dočekale 2 blastice BB kvalitete. Nadam se da će tvoje sve preživjeti i da budeš imala za smrznuti!
    Koja vam je dijagnoza, koju terapiju si primala? 

3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧

KK_29.03
    30. Kolovoz 2020. 18:32

AuroraB

Pozz KK 🙂 Ja skoro ko da čitam svoje iskustvo od prije par dana 🙂 Bol bude prošla kroz dva-tri dana, i mene je tako bolilo… Pokušaj što više mirovati!
    Super da imaš 5 oplođenih! Mi smo imali 8, jedna je odmah propala nakon ICSI-a, a od ostalih 7 su me 5. dan dočekale 2 blastice BB kvalitete. Nadam se da će tvoje sve preživjeti i da budeš imala za smrznuti!
    Koja vam je dijagnoza, koju terapiju si primala?

Jao meni je užasno, bila sam u 6- om ali je bio jedan folikul pa nije bilo strašno, je da je bolilo nakon, ali ovo jučer je bio kaos, izašla nakon 2 sata ispred bolnice, kaže muž sjedni tu je auto blizu, sljedeće se sjećam 20 ljudi oko mene, ja se izvrnila, pa na infuziju, bla bla
    Ugl bolilo me jučer užas, a danas već malo bolje, čak bolje nego tada u 6- i mjesec, jer sma tada bila ljuta zbog praznog folikula pa sam odma išla raditi i puno sjedila...
    Nadam se da je okej to što je peti dan transfer, valjda znaju što rade
    Ja imam Pcos i anovulatorne cikluse, a u njega je sve super
    Imala sam bemfolu i cetrotide, bemfola prvo 75 pa digli na 150, bili svi sitni, odjednom poskočili ko ludi

KK_29.03
    30. Kolovoz 2020. 18:34

Ugl danas samo spavam, svako izdržim samo uru budna, a stomak mi je napuhan i naduta sam užas, u wc nikkao, osim što puno pijem pa idem mokriti
    Čujem može od Utrića biti nadutost, baš me boli trbuh

AuroraB
    30. Kolovoz 2020. 18:45

Mene su boljela rebra, kičma, kompletan trbuh, a ponekad sam pišanje morala obaviti u stojećem položaju u kadi koliko me bolio mjehur i sve dolje... razumijem te u potpunosti, ali vjeruj mi da bude prošlo. Na kraju transfer nisam ni osjetila... Imaš dovoljno oplođenih jajnih stanica, i ok je to da se čeka 5 dana jer su statistički šanse za ostvariti trudnoću s transferom blastocisti veće nego inače, ali to sve skupa ništa ne mora značiti. Pravila nema. Ja ti držim 🤞 da ti sve stanice prežive! Ali nemoj time razbijati glavu jer ne možeš na ništa utjecati... jedino vjerovati da najuspješnije budu opstale🦄  

KK_29.03
    30. Kolovoz 2020. 18:51

AuroraB

Mene su boljela rebra, kičma, kompletan trbuh, a ponekad sam pišanje morala obaviti u stojećem položaju u kadi koliko me bolio mjehur i sve dolje… razumijem te u potpunosti, ali vjeruj mi da bude prošlo. Na kraju transfer nisam ni osjetila… Imaš dovoljno oplođenih jajnih stanica, i ok je to da se čeka 5 dana jer su statistički šanse za ostvariti trudnoću s transferom blastocisti veće nego inače, ali to sve skupa ništa ne mora značiti. Pravila nema. Ja ti držim 🤞 da ti sve stanice prežive! Ali nemoj time razbijati glavu jer ne možeš na ništa utjecati… jedino vjerovati da najuspješnije budu opstale🦄

Da, ja trenutno ne očekivam ništa, mislila sam da i neće biti ništa jer me taj put prazan folikul razočarao, pa sam sad beš očekivanja, šta bude bit će 😚

Tinchy_07
    30. Kolovoz 2020. 19:09

Ivona0703

Pozdrav svima :)

Zanima me ako netko zna koja je dokumentacija potrebna za IVF u KBC Rijeka?

Pozdrav, treba donjet svu dosadasnju medicinsku dokumentaciju, a kasnije za postupke: nalaz krvne grupe i rh faktora za oba partnera, markete na hiv, hepatitis b i c za oba partnera (nalazi ne stariji od 6.mj), bakteriološki brisevi cerviksa (ne stariji od 3.mj), Chlamydia, ureaplazma i mycoplasma, papa test (ne stariji od godine dana), hormoni 3dc,za parove u braku kopiju vjenčanog lista

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

30. Kolovoz 2020. 19:51

AuroraB

Utorka🤣, a test nisi dosad radila? Svaka ti čast! Želim ti od srca svu sreću sutra i da pokreneš pozitivan niz!!🌺🦄💕🤞🤞🤞
    Lucija07 😈, sad me još "nagovaraš" da opet ponovim i dugo ga držim 😀 E pa neće moći… heheh
    Nemam doma testove, ovog sam jučer uzela u Mulleru. Inače sam naručila par testova iz UK, trebali su do sada stići, ali očito kasne, a druge ne mislim kupovati i bacati novce. Pogotovo sad dok sam se opekla.. čekam M ili betu

Ma ne ne nagovam😂 nego opcenito za cure koje se tako rano testiraju, mozda zato i nemas sjenu kad nisi drze drzala😉🤞🤞..
    Bolje cekaj betu da, to i je najsigurnije jer 6 dan je rano da... 
    Meni je problem sto ja uvijek kad kupim nema da fali odmah nakon transfera se naoružam, a 50 kn mi i nije takav izdatak haha🙊🤷‍♀️... 
    I problem mi je  sto ako idem po upitnicu za betu i sestra i gin mi sve poznaju u obitelji (mali grad) a ja vise nikom ne govorim da idem u postupak pa betu vadim samo kad je +🙊🤷‍♀️😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.