Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🍀🐞MISS🐞🍀
    22. Kolovoz 2020. 14:58

leptirica82

AuroraB,
    čak odlično. Kažu da je ovaj prvi tjedan lagan. I je. Ne razmišljam previše. Tu i tamo me nešto štrecne lijevo, desno. Boli me taj donji dio leđa povremeno i to je to. Javi kako je prošao transfer. 😁

Isto je i meni, + bolne grudi .kad ces ti napravit test?

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12

• Dandelion0
    22. Kolovoz 2020. 15:40

Miss, 
    ako uspijem izdržati negdje oko 29.8. Danas 5. dan od transfera. Mislim da bi nam se 11.,12. dan trebalo pokazati, ako sam dobro pročitala i zapamtila. Kad ti planiraš? 

Stiže nam curica 💓

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    22. Kolovoz 2020. 19:31

Pozdrav cure nove i stare one koje me znaju i neznaju!
    Rekla sam da cu odmoriti i hocu od svega ali ovo vam moram ispricati pa onda opet napystam forum i bez stresa!
    Znaci one koje su sijecaju mojih 5 neuspijelih postupaka! I osta taj 6 prirodni di smo se dogovrili da cu ja nadoplacati lijekove s inekcijama! Ona nako on 5 stimuliranog i neuspijeha  uopce do transvera nismo dosli!
    Sada,slijedi prica ja sam vam spominjala one trave od Ramize Orman na fejsu i da cu provati sa u 7 mijesec pila prvu turu a preskocila u osmi drugu i vadila nalaze sve hormona jer mi dokorica to zahtijevala  radi dogovora u 10 mjesec !
    E sad moj amh je bio 2.61 i svi ostali hormoni nako i ja odem vadit 2 dan i dodju nalazi i sok od srice nemos virovato amh se diga na 3.60 i svi ostali lh fsh sve se popravilo i znaci ja slucajno 14 dan ciklusa u njen narucena na dogovor sada 19.08 jutro i ona gleda nalaze i u cudu i pre sretna i sama je rekla da nije kontra trava i rekla da  ne prakiciraju to ali sve je moguce! I onda pricamo za dogovor i kaze ona koji ti je dan ciklusa jesi pratila ovilaciju ja kazem ma nisam i ona kaze amo te pregledat uzv i ono sok ona kaze ajme ajme sluznica savrsena na desnom 2 manja folikila 14mm a na livom 1  veci20mm kaze ovaj mi pari top ja kontam rece mi sad odnose i to je to brzo cu ovulirat ina opet ga gleda kaze nemogu virovat prirodno i 3 folikula i sluznica top a nista nista nisi uzimala  i opet ona njega miri i kaze pricekaj tu i onda se vrati i kaze idemo na punkciji za uru vrimena zovite svoga ja u soku sta kako i izvade i imamo stanice  
    20.08  zove oplodile se ali ove dvi su slabe a ovaj veci dobar i transver jucer u 9.30h  jedna lipa stanica srednje kvalitete za 2 dan odlicno kaze doktorica petostanicna 
    Eto cure moje drage pored soka i nenadanja i testiranja na coronu na dan transvera i negativna🙏 imamo malu mrvicu u meni i sta Bog hoce kako Bog  hoce  kada Bog hoce🙏😊 jucer odmarala  danas radila jutro sve normalno ovaj put  niti sam bolovanje ni ista radim na kasi ok je nema tetreta pazim tokom saginjana i to je to!
    Znaci preporuke za trave i za ono kad se najmanje nadas!😊❤🥰 Svima zelim svu srecu koje cekate koje ste vec ugledale plusic ❤🙏 i naravno naravno javit cu vam ishod i da rijesila sam i kamenac veliki koji sam imala  izmokrila ga 🙏😊one koje su pratile znaju sve ! Jubim vas puno sve i grilm a sada opet se iskjucujem i mozak na pasu bez pracenja simptoma  lipo posa i zanimacije druge!😘

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• Dandelion0
    22. Kolovoz 2020. 20:28

Bela, 
    prekrasna priča. Želim ti sreću, nadamo se pozitivnom testiću. 😁 😁 😁 

Stiže nam curica 💓

22. Kolovoz 2020. 22:35

Belaaa, bas mi je drago. Izgleda da ti se sve poslozilo pa bi mogla i jedna pozitivna beta past. Obavezno javi ishod i sretno 😘

AuroraB
    22. Kolovoz 2020. 22:57

Bela, jedna nevjerojatna priča 🤗🙌 Očito je sve tako trebalo i biti, držim 🤞🤞

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

🍀🐞MISS🐞🍀
    22. Kolovoz 2020. 23:10

leptirica82

Miss,
    ako uspijem izdržati negdje oko 29.8. Danas 5. dan od transfera. Mislim da bi nam se 11.,12. dan trebalo pokazati, ako sam dobro pročitala i zapamtila. Kad ti planiraš?

Ja cu 10.dan ( u ponedjeljak) mislim ea se vec tad moze vidjeti blaga crtica ako je🙏
    Bela predivna pric,sretno od ❤️

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
    UZV 05.12

• Dandelion0
    22. Kolovoz 2020. 23:15

miss1502

leptirica82

Miss,

Ja cu 10.dan ( u ponedjeljak) mislim ea se vec tad moze vidjeti blaga crtica ako je🙏
    Bela predivna pric,sretno od ❤️

Javi nam. 😁 😁 Navijamo za plusić. 😁 

Stiže nam curica 💓

darliv
    22. Kolovoz 2020. 23:33

Belaaa drzim 🤞🏻 bas ti se lijepo poslozilo, kad si se najmanje nadala 😊
    Grizli ja sam super, trenutno na ljetovanju i pripremam se za taj prvi ivf.. Doduse sva sam neka uzbuđena i u nekom iscekivanju, ali valjda je to normalno, vrti mi se sto misli u glavi, kako se bockati, kako cu odreagirati..ono klasika pretpostavljam 😁 bas sam sretna zbog vas, gustajte na najjace sa svojom mrvicom 🥰

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

🍀🐞MISS🐞🍀
    23. Kolovoz 2020. 18:13

Cure,kako izgleda implatacijsko? Upravo sam imala smeđi iscjedak ( jako malo) ,ali nije krvarenje vise kao neka gusca sluz...danas mi je 9dpt...takav iscjedak znam inace imati dan prije nego cu dobiti menstruaciju...

👸32🤴36
    4god pokusavanja
    *Idiopatska neplodnost*
    KBC Split ,dr.Mršić
    06/20 AIH - nesupjesno
    07/20 AIH -neuspjesno
    UZV 05.12

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.