AuroraB,
čak odlično. Kažu da je ovaj prvi tjedan lagan. I je. Ne razmišljam previše. Tu i tamo me nešto štrecne lijevo, desno. Boli me taj donji dio leđa povremeno i to je to. Javi kako je prošao transfer. 😁
Isto je i meni, + bolne grudi .kad ces ti napravit test?
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Miss,
ako uspijem izdržati negdje oko 29.8. Danas 5. dan od transfera. Mislim da bi nam se 11.,12. dan trebalo pokazati, ako sam dobro pročitala i zapamtila. Kad ti planiraš?
Stiže nam curica 💓
Pozdrav cure nove i stare one koje me znaju i neznaju!
Rekla sam da cu odmoriti i hocu od svega ali ovo vam moram ispricati pa onda opet napystam forum i bez stresa!
Znaci one koje su sijecaju mojih 5 neuspijelih postupaka! I osta taj 6 prirodni di smo se dogovrili da cu ja nadoplacati lijekove s inekcijama! Ona nako on 5 stimuliranog i neuspijeha uopce do transvera nismo dosli!
Sada,slijedi prica ja sam vam spominjala one trave od Ramize Orman na fejsu i da cu provati sa u 7 mijesec pila prvu turu a preskocila u osmi drugu i vadila nalaze sve hormona jer mi dokorica to zahtijevala radi dogovora u 10 mjesec !
E sad moj amh je bio 2.61 i svi ostali hormoni nako i ja odem vadit 2 dan i dodju nalazi i sok od srice nemos virovato amh se diga na 3.60 i svi ostali lh fsh sve se popravilo i znaci ja slucajno 14 dan ciklusa u njen narucena na dogovor sada 19.08 jutro i ona gleda nalaze i u cudu i pre sretna i sama je rekla da nije kontra trava i rekla da ne prakiciraju to ali sve je moguce! I onda pricamo za dogovor i kaze ona koji ti je dan ciklusa jesi pratila ovilaciju ja kazem ma nisam i ona kaze amo te pregledat uzv i ono sok ona kaze ajme ajme sluznica savrsena na desnom 2 manja folikila 14mm a na livom 1 veci20mm kaze ovaj mi pari top ja kontam rece mi sad odnose i to je to brzo cu ovulirat ina opet ga gleda kaze nemogu virovat prirodno i 3 folikula i sluznica top a nista nista nisi uzimala i opet ona njega miri i kaze pricekaj tu i onda se vrati i kaze idemo na punkciji za uru vrimena zovite svoga ja u soku sta kako i izvade i imamo stanice
20.08 zove oplodile se ali ove dvi su slabe a ovaj veci dobar i transver jucer u 9.30h jedna lipa stanica srednje kvalitete za 2 dan odlicno kaze doktorica petostanicna
Eto cure moje drage pored soka i nenadanja i testiranja na coronu na dan transvera i negativna🙏 imamo malu mrvicu u meni i sta Bog hoce kako Bog hoce kada Bog hoce🙏😊 jucer odmarala danas radila jutro sve normalno ovaj put niti sam bolovanje ni ista radim na kasi ok je nema tetreta pazim tokom saginjana i to je to!
Znaci preporuke za trave i za ono kad se najmanje nadas!😊❤🥰 Svima zelim svu srecu koje cekate koje ste vec ugledale plusic ❤🙏 i naravno naravno javit cu vam ishod i da rijesila sam i kamenac veliki koji sam imala izmokrila ga 🙏😊one koje su pratile znaju sve ! Jubim vas puno sve i grilm a sada opet se iskjucujem i mozak na pasu bez pracenja simptoma lipo posa i zanimacije druge!😘
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Bela,
prekrasna priča. Želim ti sreću, nadamo se pozitivnom testiću. 😁 😁 😁
Stiže nam curica 💓
Belaaa, bas mi je drago. Izgleda da ti se sve poslozilo pa bi mogla i jedna pozitivna beta past. Obavezno javi ishod i sretno 😘
Bela, jedna nevjerojatna priča 🤗🙌 Očito je sve tako trebalo i biti, držim 🤞🤞
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Miss,
ako uspijem izdržati negdje oko 29.8. Danas 5. dan od transfera. Mislim da bi nam se 11.,12. dan trebalo pokazati, ako sam dobro pročitala i zapamtila. Kad ti planiraš?
Ja cu 10.dan ( u ponedjeljak) mislim ea se vec tad moze vidjeti blaga crtica ako je🙏
Bela predivna pric,sretno od ❤️
👸32🤴36
4god pokusavanja
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
UZV 05.12
Miss,
Ja cu 10.dan ( u ponedjeljak) mislim ea se vec tad moze vidjeti blaga crtica ako je🙏
Bela predivna pric,sretno od ❤️
Javi nam. 😁 😁 Navijamo za plusić. 😁
Stiže nam curica 💓
Belaaa drzim 🤞🏻 bas ti se lijepo poslozilo, kad si se najmanje nadala 😊
Grizli ja sam super, trenutno na ljetovanju i pripremam se za taj prvi ivf.. Doduse sva sam neka uzbuđena i u nekom iscekivanju, ali valjda je to normalno, vrti mi se sto misli u glavi, kako se bockati, kako cu odreagirati..ono klasika pretpostavljam 😁 bas sam sretna zbog vas, gustajte na najjace sa svojom mrvicom 🥰
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Cure,kako izgleda implatacijsko? Upravo sam imala smeđi iscjedak ( jako malo) ,ali nije krvarenje vise kao neka gusca sluz...danas mi je 9dpt...takav iscjedak znam inace imati dan prije nego cu dobiti menstruaciju...
👸32🤴36
4god pokusavanja
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
UZV 05.12
Sortiraj odgovore
Najstariji