Pozz curke... Cestitam prvo svim koje su u zadnje vrijeme uspjele u ovim vodama, i sretno svima koje su cekalice... Dosla sam orvenstveno vidit sto je s "mojim starim" curkama jer njima posebno drzim 🤞🤞🤞 za uspjeh ne zamjerite nove cure... Citala sam zadnjih dosta stranica al nisam nasla Nikita draga sto je kod tebe pa ako zalazis na forum samo zelim poslat pozotivne vibrice i da sve bude ok iako neznam u kojem si statusu sada, vidim spominjala se op i to je to sto sam uspjela procitat. A ako ides u postupak budemo ti drzal sve prste koje imamo, budem i psu zaljepila da drzi 🤞🤞 ga tebe. 😉
Pozdrav cure! Ispričavam se što upadam.. ima li tko da je iz Slavonskog Broda? Da je radila pretrage kod nas na humanoj? Trebala bih par informacija.
Pozdrav marinami, mi smo iz blizine, ali navikli na Os pa smo sve tamo rjesavali, nisam ni sigurna ima li SB humanu...
Za vecinu tog je uputnice dao moj ginekolog i u Os sam krv/hormone vadila.
Suprug je 1.spermiogram privatno u Zg napravio, pa je dalje sve uputnice za urogola/androloga od doktora opće prakse dobivao. Uzv privatno u Os rijesio jer su preduga cekanja.
Imate li vec neku dijagnozu?
Drage ostale cure, pratim vas jos uvijek i svim <3 zelim sto vise +++. Malo sam preopterecena bila poslom i raznim obavezama/dogadjajima pa me dugo nema, trebat ce mi sad koji dan da popratim novosti.
Napokon na go i dogovorili fet za pon. :)
MM '89 Kriptozo., JA '90 -sumnja na pcos
1.Icsi - 5./2020. Betaplus- blaga stim., klomifen+menopur+ovitrelle(štoperica), 7js, 4 ok, 2 se razvile do blastoc., 1 vracena, minus na testu.
1. FET 8./2020. - 🙏 docekali + i 1.betu 207
Pozdrav cure! Ispričavam se što upadam.. ima li tko da je iz Slavonskog Broda? Da je radila pretrage kod nas na humanoj? Trebala bih par informacija.
Pozdrav marinami, mi smo iz blizine, ali navikli na Os pa smo sve tamo rjesavali, nisam ni sigurna ima li SB humanu…
Za vecinu tog je uputnice dao moj ginekolog i u Os sam krv/hormone vadila.
Suprug je 1.spermiogram privatno u Zg napravio, pa je dalje sve uputnice za urogola/androloga od doktora opće prakse dobivao. Uzv privatno u Os rijesio jer su preduga cekanja.
Imate li vec neku dijagnozu?
Drage ostale cure, pratim vas jos uvijek i svim <3 zelim sto vise +++. Malo sam preopterecena bila poslom i raznim obavezama/dogadjajima pa me dugo nema, trebat ce mi sad koji dan da popratim novosti.
Napokon na go i dogovorili fet za pon. :)
Hvala na javljanju. Ima Brod ambulantu za humanu reprodukciju. Ne rade postupke, samo obradu. Imamo dijagnozu. Prošli sam 2015. obradu neplodnosti. Mm sve ok, ja PCOS. 2 ciklusa stimulacije klomifenom i ciljani odnosi. U tom drugom vanmaternična trudnoća. Izvađen 1 jajovod, drugi su provjerili i skroz neprohodan. Tako da smo imali dogovoren IVF u Vinogradskoj. I taj mjesec kad sam bila na konzulatacijama sam prirodno zatrudnila. Malac bapunio 4 godine :) Hsg sam prije nego smo krenuli sa stimulacijom radila u Požegi. Sve je bilo u redu. A ipak je došlo do vanmaternične i laparo pokazala neprohodan desni jajovod. Al s obzirom na trudnoću nakon toga zaista ne znam u kakvom je stanju.
Sada krećemo u borbu za bebu no2. Čekam 1.10. za pregled na humanoj. Čuli smo da se spermiogram više ne radi kod nas, a tražim informacije i gdje na HSG. Jer vjerujem da me to opet čeka.
Jako mi je drago procitati za prirodnu trudnocu :) :)
A zao zbog sveg ostalog sto se izdogadjalo... Kod nas je otkrivena muska neplodnost pa mene nisu slali dalje tj. na hsg. U bolnici se, vjerujem, nitko ne javlja, inace tamo bude tesko doci do info ili bilo kog dobiti za provjeru :/
MM '89 Kriptozo., JA '90 -sumnja na pcos
1.Icsi - 5./2020. Betaplus- blaga stim., klomifen+menopur+ovitrelle(štoperica), 7js, 4 ok, 2 se razvile do blastoc., 1 vracena, minus na testu.
1. FET 8./2020. - 🙏 docekali + i 1.betu 207
Leptirica82, u ponedjeljak je transfer! To bude 5 dana nakon aspiracije, sva sreća da je tako da mi se malo još tijelo odmori od one bolne aspiracije.
Kako ide čekanje? 🙂
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Avama cestitke od srca, zelim ti skolsku trudnocu
VM nadam se da ce ti proc upala. Ja isto pod antibioticima i mislim da necu stic u 9.mj u postupak zbog toga,ali opet tjesim se time da bolje sad nego da nisam otkrila pa nedaj Boze uspje postupak i zbog toga se nesto desi. Ja se uz antibiotike sipam zelenim cajom
Lena 99 nemam iskustva s lijekovima pa nezz koliko ostane te se nadam da je ovo pozitivno, pozitivno 🙏 Veselim se ponedjeljku da nam javis veliku betu.
Aurora sretno ponedjeljak
Ketica tako mi je drago da si konacno cula 💕
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Ketica čestitam 💓
Lena javi nam se u ponedjeljak s velikom betom 🤞🏻❤️
Grizli kako je vasa bebica?
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Ketica čestitam 💓
Lena javi nam se u ponedjeljak s velikom betom 🤞🏻❤️
Grizli kako je vasa bebica?
Super je beba, za pozeljet necu se zaliti. Valjda nakon svega dobijemo takve bebe za nagradu jer se ovu moju stvarno isplatilo cekat. Spava, jede, zivahna ko sam vrazicak, prekrasno dijete... Ne sto je moja al savršena mi je 😍🙈... Ponekad ne mogu vjerovati da je stvarna, cak nas zezaju svi da mi okolo sa lutkom idemo. Svima zelim jedno takvo dijete ko sto je ona.
Kako si ti? Vidim cekas postupak...
AuroraB,
čak odlično. Kažu da je ovaj prvi tjedan lagan. I je. Ne razmišljam previše. Tu i tamo me nešto štrecne lijevo, desno. Boli me taj donji dio leđa povremeno i to je to. Javi kako je prošao transfer. 😁
Stiže nam curica 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji