Pozdrav curke iz Splita i okolice, jel znate možda u kojoj bi ljekarni mogla kupiti Fragmin 5000 injekcije (heparin). Zvala sam gradsku ljekarnu u Trogiru, kaže da ima samo u Makarskoj, a to mi je daleko. Vjerojatno postoji neka privatna ljekarna u Splitu, pa ako netko zna da ne lutam…
Ja sam iz okolice St, ali nisam nikad kupovala pa iskreno ne znam gdje bih ti preoprucila... Mozda da pokušaš telefonom nazvati par ljekarni da ne setas po ovoj vrucini.. pa ako tko ima da ti ostavi.. tako ja radim kad mi nestane bilo cega :P
Ne ..ja sam brevactid stopericu primila samo 36 sati prije transfera ,tj 09.08. uopce ne znam sta je booster..
Mislila sam kucni test napravit u ponedjeljak,tad ce bit 10dpt. Valjda je to ok
A sta se simptoma tice,doslovno ih trazim sama sebi,al realno nema tu nista drugacije nego inace…al nikad se ne zna,mozda ih ni ne mora biti,svaka je zena drugacija..
U svakom slucaju lena99 sretno u pon i javi nam sve
booster ti je zapravo brevacticid (ili bilo koja druga injekcija koja sadrži Bhcg hormon).
Žene molim vas pomagajte..
Danas je 9 dana od brevacticida 1500, je li ovo trudnoca ili brevacticid jos tako dugo ostao??
https://ibb.co/6tZ8gjj
https://ibb.co/jbxZQvF
https://ibb.co/K26ddcZ
Ma to je pozitivno, sigurna sam!!!! 😊😊😊
Hvala ti na odgovoru :) U pon se javim s betom :*
Cure, u labosu je bio tulum 🙈👌, u ponedjeljak transfer🤗 🙌🙌
Sretno!!! :)
Pozdrav curke iz Splita i okolice, jel znate možda u kojoj bi ljekarni mogla kupiti Fragmin 5000 injekcije (heparin). Zvala sam gradsku ljekarnu u Trogiru, kaže da ima samo u Makarskoj, a to mi je daleko. Vjerojatno postoji neka privatna ljekarna u Splitu, pa ako netko zna da ne lutam…
Ja sam iz okolice St, ali nisam nikad kupovala pa iskreno ne znam gdje bih ti preoprucila… Mozda da pokušaš telefonom nazvati par ljekarni da ne setas po ovoj vrucini.. pa ako tko ima da ti ostavi.. tako ja radim kad mi nestane bilo cega :P
Hvala ti, našla u ljekarni Grabovac preko puta bolnice :)
None
Pozdrav borilice, jucer bila kod dr. ŠKVORCa tj. kod dr Lane, trudnoća je 6+3,i culi smo 1 ❤️, i naravno da su mi suze samo počele kapati jer uvjek sam bila blizu a nikad dočekala da, srce prokuca.... Sljedaci pregled je za 4 tjedna, pratim Vas sve i navijam za, sve. Dobro je da postojite i da imamo ovaj forum, Hvala Bogu.❤️🥰💪😘❤️.
Pozdrav cure! Ispričavam se što upadam.. ima li tko da je iz Slavonskog Broda? Da je radila pretrage kod nas na humanoj? Trebala bih par informacija.
Pozdrav borilice, jucer bila kod dr. ŠKVORCa tj. kod dr Lane, trudnoća je 6+3,i culi smo 1 ❤️, i naravno da su mi suze samo počele kapati jer uvjek sam bila blizu a nikad dočekala da, srce prokuca…. Sljedaci pregled je za 4 tjedna, pratim Vas sve i navijam za, sve. Dobro je da postojite i da imamo ovaj forum, Hvala Bogu.❤️🥰💪😘❤️.
Čestitam Ketica, nek se sve dobro nastavi! Uživaj u trudnoći💕
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Ketica, čestitam!
AuroraB, odlično. Samo neka se party nastavi. 😁 Kad je transfer?
Stiže nam curica 💓
Ketica, čestitam na ❤️ :) čuvajte se, mazite i pazite i sve bude ok :)
Ja za tjedan dana idem na UZV kod Škvorca. Pripremamo se za novu rundu :)
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Sortiraj odgovore
Najstariji