Pozdrav curke iz Splita i okolice, jel znate možda u kojoj bi ljekarni mogla kupiti Fragmin 5000 injekcije (heparin). Zvala sam gradsku ljekarnu u Trogiru, kaže da ima samo u Makarskoj, a to mi je daleko. Vjerojatno postoji neka privatna ljekarna u Splitu, pa ako netko zna da ne lutam...
None
Žene molim vas pomagajte..
Danas je 9 dana od brevacticida 1500, je li ovo trudnoca ili brevacticid jos tako dugo ostao??
https://ibb.co/6tZ8gjj
https://ibb.co/jbxZQvF
https://ibb.co/K26ddcZ
Ma to je pozitivno, sigurna sam!!!! 😊😊😊
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
MakiSt i Marita13, kad su vama doktori ukinuli utrogestan? Ja sam od danas sluzbeno bez utrogestana i bas me prpa. Nazicala saž socijalnog ginekologa da mi posalje jos dvije kutije, cisto da imam u pripremi, zlu ne trebalo 🤦♀️kolko god me iritiralo to stalno gurkanje, pa mokre gace, ali bas me prpa bit bez utrica haha 🤦♀️
Flower meni je još doktorica ostavila andol i duphaston (ja sam imala hematomčić koji je krvario pa sam zamijenila utrogestane) i mislim da ću fragmin do kraja trudnoće i još koji tjedan poslije (tako su mi i obje sestre iako sam niskog rizika, nijedna komisija mi ne bi dala u bolnici, pa moram privatno kupovati). Imam pregled poč. 9 mjeseca pa se nadam ukidanju bar andola i duphastona. MakiST hvala ti, zvala u ljekarnu Grabovac, imaju :)
None
Meto vracala sam trodnevni, u pon cu napraviti test..to ce biti 10dpt.
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Cure, u labosu je bio tulum 🙈👌, u ponedjeljak transfer🤗 🙌🙌
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Flower ja sam u 12.tj ukinula i utrice i fragmin. Sve super, posteljica je preuzela posao - bebe su se vec razvile sad samo trebaju narast velike ☺️ Ne sekiraj se nista 😘
Ajde onda mi malo lakse.. 😀 Danas ujutro mi zvoni alarm kao podsjetnik za utric i skoro sam otisla si stavit hehe.. Muz me zaustavil, on mi je glas razuma haha 🤦♀️
Lena pa da, sinoc mi je bila sumnjiva crtica a i sama si rekla da je tko zna koja mokraca po redu, tako da je jutro sigurnije i sretnica si sto vam je uspjelo prvi put, prekrasno🤗
Da je booster u pitanju bila bi tek sjenica a ovo su testovi od 25mIU i itekako su pozitivni, tako da je trudnoca i mozes primati cestitke jer za ono poslije ioako ne mozemo utjecati. Zelim ti beturinu u pon 😊
Miss 1502 koji embrij si vracala? Ako si blasticu mozes uraditi testic, ako je trodnevni mozes prekosutra vec🤞🤞
MimiDriminadam se da si se odmorila i sad u nove pobjede🤞🤞🤗
Hvala ti puno, divna si <3
Drage cure, evo i mene odmorene nakon godišnjeg odmora.
Duga tri-četiri mjeseca sam čekala da FSH padne i evo uspjela. FSH 4,1 na 2dc. Jučer krenula sa pikanjem. ;) stimulacija je u potpisu. Onaj osjećaj kad se veseliš pikanju.
Svim trudnim curama čestitke iskrene, a koliko vidim po zadnjim slikama, lena99 čestitam ;)
Hvala ali cestitke tek od ponedjeljka primam :P
Sortiraj odgovore
Najstariji