Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Kolovoz 2020. 09:56

AuroraB

Molim cure koje su imale bolove poslije aspiracije, da mi kažu da li su imale problema sa stavljanjem utrića? Ne mogu ga ni staviti koliko je sve napeto i stisnuto

I ja sam bila u hiperu, jajnici bili toliko uvecani da mi i transfer odgodjen..
    Takodjer me sve bolilo dolje i nisam mogla stavit utrogestan pa sam ih pila 2 dana dok se nije malo smirilo..
    Odmaraj,pij puno tekućine i proci ce, sve je to 'normalno'... 

20. Kolovoz 2020. 10:07

AuroraB

Sretno Lena99!Koliko još dana moraš čekati betu?
    Znači i tebi je bilo tako "stisnuto"? Budem probala ujutro onda sa kantarionom… Možda se do jutra nešto i promijeni

Da užasno stisnuto bude i suho.. jedva mi prstić može proći, ali kantarion je spas :) 
    Čekam do ponedjeljka, jer je u nedejlju 14 dana nakon feta, pa ću ponejdlejak raditi... ali inače nisam u životu optimista, pa ni sada :)

Jel ima još netko u Cito da je od vas curke?

20. Kolovoz 2020. 10:11

VM

Cure, meni je ovaj 8mj. koma. Na moru dobila mengu, trajala i nikad da završi, pa onda u pola menge dobila neku upalu valjda Gardnerellu, sad se još vratila s mora s upalom mjehura i dobila antibiotik. Užas, a u slijedećem ciklusu trebam u postupak i nadam se da će se do tada sve srediti. Nismo ni taj 8. mj. mogli bebu raditi.
    Oduvijek imam problema s tim urogenitalnim sustavom. More mi ne prođe bez canestena.

Piješ li ikada čajeve one kao za urogenitalne probleme, bilo koji čaj preventivno s vremena na vrijeme? Jedeš li brusnica? Da te utješim, moja kuma nije godinu i 8mj mogla ostvariti trudnoću, otkriju joj e.coli i bude na antibioticima i taj mjesec ostala trudna.. mala princeze 5mj :) Tako da nije isključeno :)

20. Kolovoz 2020. 10:32

Meto

Avamasrceko ce za tri dana kucati pravo junacko🤗❤️ Cestitam ti i zelim uspjesnu i mirnu trudnocu🌸
    Aurora mene je prva aspiracija bolila jako, jajnici su malo pobjegli i bila sam u blagom hiperu. Nastavi sa izotonicnim sokovima i odmaraj, a utrice sam pila taj dan 😫
    Odlucan broj, 🤞🤞 za super party u labosu😊
    Lena dobrodosla🤗 I ja sam u Cita, danas dobila mengu, fet iduci ciklus, sutra ih zovem💪
    Koji je vas problem?

Jutro, tek vidim da si i ti u cita :) Dijagnoza nam je idiopatska nepl. S tim da ja nemam ovulacije, menga mi traje jedva 2 dana i bude okudna.. nemamo ništa više.. prvi nam je ivf, stimulirani bio u 6mj, jedan embrij vraćen,m sad čeka ponedjeljak i betu :) kod kojeg si doktora?

VM
    20. Kolovoz 2020. 12:05

Lena99 super si me utješila, hvala :-) sad sam malo mirnija.
    A slušajte sad ovo, ja i partner alergičari na ambroziju i onda googlajući svoj lijek naiđem na masu članaka kako antihistamici umanjuju plodnost muškaraca, odnosno smanjuju kvalitetu spermija. A moj još k tome ima oligoaste.... 
    Sad dramatiziram ali kako to danas biva svašta je moguće i nemoguće 

39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
    02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
    03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙

Giny
    20. Kolovoz 2020. 12:45

lena99

AuroraB

Znači i tebi je bilo tako "stisnuto"? Budem probala ujutro onda sa kantarionom… Možda se do jutra nešto i promijeni

Da užasno stisnuto bude i suho.. jedva mi prstić može proći, ali kantarion je spas :)
    Čekam do ponedjeljka, jer je u nedejlju 14 dana nakon feta, pa ću ponejdlejak raditi… ali inače nisam u životu optimista, pa ni sada :)

Ja sam u Cita, ali moj prvi Ivf kreće tek ovaj mjesec, tek sam dobila tablete i čekam mengu 🤦🏻‍♀️

🧔35, oligoasthenospermia 🤦🏻‍♀️34, AMH 5.96
    9/2020- ICSI, beta 19.7, biokemijska 11/2020 novi postupak
    Cito poliklinika

20. Kolovoz 2020. 13:09

Giny

lena99

AuroraB

Čekam do ponedjeljka, jer je u nedejlju 14 dana nakon feta, pa ću ponejdlejak raditi… ali inače nisam u životu optimista, pa ni sada :)

Ja sam u Cita, ali moj prvi Ivf kreće tek ovaj mjesec, tek sam dobila tablete i čekam mengu 🤦🏻‍♀️

sretno ti!!! Kod kojeg si dr?

Giny
    20. Kolovoz 2020. 13:15

lena99

Giny

lena99

AuroraB

Kod Poljaka. Ti? 

🧔35, oligoasthenospermia 🤦🏻‍♀️34, AMH 5.96
    9/2020- ICSI, beta 19.7, biokemijska 11/2020 novi postupak
    Cito poliklinika

Samara
    20. Kolovoz 2020. 13:32

Flower, kako ste ti i bebice? Sve ok? 

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

20. Kolovoz 2020. 20:37

Giny

lena99

Giny

lena99

AuroraB

Kod Poljaka. Ti?

Kod dr Palade

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.