Mene je boljelo prva dva dana, ali našla sam rješenje tako da prstiće namažem kantarionovim uljem i ide zbilja lakše :)
Sretno Lena99! Koliko još dana moraš čekati betu?
Znači i tebi je bilo tako "stisnuto"? Budem probala ujutro onda sa kantarionom... Možda se do jutra nešto i promijeni
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Avama srceko ce za tri dana kucati pravo junacko🤗❤️ Cestitam ti i zelim uspjesnu i mirnu trudnocu🌸
Aurora mene je prva aspiracija bolila jako, jajnici su malo pobjegli i bila sam u blagom hiperu. Nastavi sa izotonicnim sokovima i odmaraj, a utrice sam pila taj dan 😫
Odlucan broj, 🤞🤞 za super party u labosu😊
Lena dobrodosla🤗 I ja sam u Cita, danas dobila mengu, fet iduci ciklus, sutra ih zovem💪
Koji je vas problem?
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Pozdrav, da li netko uzima l-carnitine i l-arginin i u kojim dozama se to pije? Znam da utječe na pokretljivost spermij, ali dal imalo poboljšavaju morfologiju spermija? I mogu li to i žene piti? Unaprijed hvala na odgovoru.
Mi smo pili, lcarnitin mislim da je mm pio oko 1000 mg dnevno, a larginine 2000mg. Ja sam pola od toga pila. Ipili smo q10 300mg i selen.
Hvala na odgovoru :-)
Taine
Aurora, meni je prva aspiracija bila tu i tamo bolna alo druga je bila uzasno bolna. Dan nakon aspiracije sam se probudila u 4 ujutro i morala sam da popijem tabletu za bolove tek me onda popustilo.. Tako da ne sjekiraj se to prodje :)
Ima li tko iskustva s operacijom varikolele? Koliko traje oporavak? Je li se spermiogram poboljšao nakon operacije? Ako uđemo paralelno u novi postupak, hoće li uopće moći dati uzorak 15,20 dana nakon operacije?
1. postupak: 17 js, 10 oplođenih, 2 blastociste, neuspješan FET u 07/20
2. Naručena ponovno u Petrovu krajem rujna.
Meto, Micko03 hvala, sad mi je lakše jer znam da je to normalno. Nisam znala da je dobro piti izotonik? Jel imate još kakve savjete?
Danas mi je bol popustila, uspjela sam staviti utrić, međutim još sam napuhnuta i malo me bole rebra i kičma...
Osobno mi se u Petrovoj sve sviđa, presretna sam što sam zapala doktorici kojoj jesam, jer mi se čini da ne gubi vrijeme i da rješava sve onako "cap cap" i odgovori na ono što ju pitam, ali ju većinom ne stignem pitati što me zanima ili ne znam što trebam pitati, pa naknadno malo saznam kod jedne sestre, pa kod druge i tako... Borba za informacije uglavnom. Ukratko, ovaj forum je zakon
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Ima li tko iskustva s operacijom varikolele? Koliko traje oporavak? Je li se spermiogram poboljšao nakon operacije? Ako uđemo paralelno u novi postupak, hoće li uopće moći dati uzorak 15,20 dana nakon operacije?
Jel radio color doppler testisa? Nama je androlog rekao da bi bilo dobro operirati varikokelu ali da napravi jos UZV i CD doplera, i kad je napravio CD doktorica mu je rekla da nema smisla operirati jer neće imati velikog učinka i svejedno će nam trebati potpomognuta :/ tako da smo mi odustali od operacije... za ostala pitanja ti ne znam odgovor...
👩 31 - hashimoto
👱♂️36 - Oligoasthenoteratonecrozoospermia + varikokela
10/20 - ICSI Petrova - 20🥚15 zrelih-12 oplođenih - preživjela jedna blastica - 7/21 👧
02/24 - ICSI Vinogradska - 5🥚 2 blastociste - 1 vraćena, 1 ❄️ ET blastociste - biokemijska
6/24 FET blastociste - biokemijska
AmbrozijaM mojem mužu su rekli isto da treba operirat varikokelu. I došo kod dr. U os on kaže to ništa neće pomoći samo tesa biopsoja testisa to je operiro u zagrebu oporavak prošo za 2 tj. Prvi put nijenam uspjela potpomognuta nadamo se sad uspjehu u 2 postupku.😊
Azospermia
Jel radio color doppler testisa? Nama je androlog rekao da bi bilo dobro operirati varikokelu ali da napravi jos UZV i CD doplera, i kad je napravio CD doktorica mu je rekla da nema smisla operirati jer neće imati velikog učinka i svejedno će nam trebati potpomognuta :/ tako da smo mi odustali od operacije… za ostala pitanja ti ne znam odgovor…
Je, radio je privatno u lipnju. A sad je početkom rujna naručen u bolnicu na pregled pa ćemo vidjet šta će mu tamo reći. Nisam pametna, čitala sam da se kod nekih stanje i pogoršalo. Mislim, on ima jako loš spermiogram, ali za postupak je skroz ok, bojim se da ne bi došlo do tog da i to zeznemo. A opet, živim u nadi da bi stvarno moglo poboljšati stvar. Vidit ćemo šta će mu reći sad na pregledu.
1. postupak: 17 js, 10 oplođenih, 2 blastociste, neuspješan FET u 07/20
2. Naručena ponovno u Petrovu krajem rujna.
Sortiraj odgovore
Najstariji