Cure, kakva su vam iskustva s dobivanjem menge nakon koristenja utrogestana i duphastona? Meni danas vec 8 dan od prestanka koristenja i jos nista.
Četvrti dan od prestanka sam dobila mengu. Mislim da sam negdje pročitala da je do 10 dana normalno.
Nadalice cestitke i brz oporavak vam zelim. Vjerujem i 🙏 se da brzo ozdravi
Rita2101 nadam se da ce sve bit dobro i dalje i da ce mrvica lijepo napredovati da na svijet doneses zivu i zdravu bebu.
Ostale trudilice vidim svugdje godisnji, ali proc ce vec nekako i taj 8.mj. Ja se isto nadam da cu dobit krajem mjeseca jer se moram javit na 8dc
Hvala ti 🙏❤️😘
👩🏻 39 miomi 2 oper. Nizak amh, hasimoto
👨🏼🦲40 astenozospermia
2016 ivf 4 trodnevna
2 vracena - beta 0
FET- beta + , u 13 tt stalo srce, genetska greska ploda
FET - beta 0
2019 Pronatal - dobili 5 blastocisti
1 vracena - beta 0 (spotting 6dnt)
FET - beta 0 (spotting 3-6dnt)
FET - testovi pozitivni od 6dnt - beta 65,8 10dnt, 158,7 12dnt
1 uzv 7+1 9mm ❤️
2 uzv 29.11. 9+1 24mm ❤️
3 uzv 6.12. 10+1 37mm ❤️ izvanredni, krvarenje, hematom
Uzv 14.12. 11+2 52mm ❤️ hematom se povukao
Veliki pozdrav svim buducim mamama, i zelim vam sto ljepsu trudnocu 😍
Nova sam , pratim sve vase postove.
I mi smo isli preko mpo, sada smo 7+2 tj.
Vracena jedna blastocista, ali se raspolovila i nosim blizance.
E sada problemi, od kada sam pocela koristiti crinone gel jedan dan sam imala rozi iscjedak pa drugi dan smedi, u 6tj sam prokrvarila svjezu krv i drugi dan je opet bilo tamno smede. Isla sam kod doktora i kao rekla je da je smede u redu ali nezna odakle dolazi krv. I tada su mi vidili da se blastocista raspolovila i da su blizanci ali kako je tek bilo 6tj, po mome 5tj jedno srce je kucalo a drugo ne, pa su me narucili za tjedan dana da dodem da opet provjere ( kroz 5 dana )
Skinuli su mi crinone gel i stavili na Prolutex inekcije.
Samo Prolutex inekcije su dosta bolne, trbuh nesmijem dodirnuti, a smedeg iscjetka nikako se rijesiti.
Dali netko ima slicno iskustvo?
Hvala puno
Pozdrav drage zenice, danas, sam bila na Uzv kod dr ŠKVORC a, ali radila mi je uzv dr. Lana Zoldi Hršak, jer je ŠKVORC na g. o. Kaze dr. trudnoća 4+5,vidi se gestaciska 7.5mm i žumančana 1.7mm, po dr, kako kaze s obzirom na ranu trudnoću da se dobro i vidi, da podsjetim vracene mi dvije blastociste, vadila sam betu 11dnt,236,i 13dnt 1210,rekla mi je za kontrolni uzv 20.8 ponovno da vidimo vidi se i cuje li se ❤️, imam li se ovdje cemu nadati, emocija mi je 100 u srcu, kad sam sjela u auto samo su mi suze počele kapati, neznam. ...jel uopće pametno veseliti se. A hladnu glavu je tesko zadrzati. Eto sam da podjeli s Vama, borilice hrabre💪❤️💜💪
Ketica cestitam, naravno da se imas cemu nadati, beta je i vise nego odlicna, uzv super. Srceko se ionako cuje oko 6tj najranije. Samo pozitivno razmisljaj, bit ce to sve ok 🤞🙏❤️
Cure moje, meni je danas 5.dan kako pijem Novynette. Uzasno mi se spava od njih i kako se priblizava nulti uzv sve sam nervoznija. Nadam se da ce ovoga puta biti sve ok, ali ako sam sad tako nervozna i u strahu kako cu tek biti kad budem trudna 😱🙄
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Znaci svi smo u istom sosu, ja takoder krajem 8. Ili prvi tjedan u 9.om 😬
Bas u istom sosu. I ja trebam dobit krajem 8.ali se nadam posto idem na ins da cu uspjet obavit u 9. Nestrpljiva sam da sto prije krenemo u postupak 😬
👸33god. 🤴🏻 32.god
*par god. pokušavanja
*jedna uredna spontana trudnoća prije 10 god. Moja velika beba savršena sa željom za bratom ili sestrom🙏
*7./2020 AIH
*9./2020- cista postupak odgođen
*10./2020 AIH
*11./2020 prvi IVF 🙏
Cure da podijelim s vama sretnu vijest. Imam plusic iz domace radinosti. Jos ne vjerujem kako, i uopce se ne usudim veseliti. Uglavnom na moru sam, taman ovulacija bila prije puta. Pili smo maticnu mlijec i q10, larginin i lcarnitin, mm jos selen i vit c. I ja sam pila aspirin, sok od cikle, vrkutu i marulju do ovulacije. Test je pokazao plus 4 dana prije m, i to mullerov. Danas je 4+3. Pocela sam koristiri fragmin i utrogestan. Narucena sam sa 6 tj na pregled, (ako Bog da) idem na Sv. Duh. Sada je sve u Bozjim rukama.
Da i simptomi 4 dana prije m mi se pocelo vrtiti. I onda su me pocele polako bolit c
Cure da podijelim s vama sretnu vijest. Imam plusic iz domace radinosti. Jos ne vjerujem kako, i uopce se ne usudim veseliti. Uglavnom na moru sam, taman ovulacija bila prije puta. Pili smo maticnu mlijec i q10, larginin i lcarnitin, mm jos selen i vit c. I ja sam pila aspirin, sok od cikle, vrkutu i marulju do ovulacije. Test je pokazao plus 4 dana prije m, i to mullerov. Danas je 4+3. Pocela sam koristiri fragmin i utrogestan. Narucena sam sa 6 tj na pregled, (ako Bog da) idem na Sv. Duh. Sada je sve u Bozjim rukama.
Draga Avama pa to su predivne vesti! Kako je samo lepo tako nešto pročitati. Pratim tvoju priču već dugo ovde i sve kroz šta si prošla, ali nekako je jasno bilo da je samo pitanje vremena kada će tebi tvoja mrvica doci. Sada držim fige čvrsto, čvrsto da na uktrazvuku sve bude kako treba, a možda se već pokaže i jedno malo ❤️
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Draga Avama pa to su predivne vesti! Kako je samo lepo tako nešto pročitati. Pratim tvoju priču već dugo ovde i sve kroz šta si prošla, ali nekako je jasno bilo da je samo pitanje vremena kada će tebi tvoja mrvica doci. Sada držim fige čvrsto, čvrsto da na uktrazvuku sve bude kako treba, a možda se već pokaže i jedno malo ❤️
Hvala. Samo da sve bude dobro. Ne znam kako cu prezivjeti prvi uzv
Sortiraj odgovore
Najstariji