Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Kolovoz 2020. 20:18

more2309

VM

Znaci svi smo u istom sosu, ja takoder krajem 8. Ili prvi tjedan u 9.om 😬

Ja sam se bas razocarala, mislila sam da ce krajem 8. raditi, pa da cu moc na FET, međutim nista od toga jer im se moram javit prvi dan ciklusa, a treci na ultrazvuk, a do tada se oni nece vratiti. Tako da cu morat cekat kraj 9., pa ce FET biti tek pocetkom 10., a to mi se cini tako daleko 😥, ali dobro, kaj sad mogu, doci ce i to 🙂!

Pa da tako i ja, no mislila sam ako dobijem krajem 8 mjeseca i ako budem mogla u prirodni fet samo se pojavim 3 dan ciklusa ili koji vec to bude jer za prirodni fet to ni nije bitno, pucanje folikula bude kasnije.. Vidjet cu ja jos javit cu mu se kad dobrim M da vidim sto kaze jer mi je isto ovo predaleko ooo.... Jos ja uopce nisam ni bila na transferu zbog hipera... 

Tinchy_07
    06. Kolovoz 2020. 20:53

Nadalice cestitke i brz oporavak vam zelim. Vjerujem i 🙏 se da brzo ozdravi
    Rita2101 nadam se da ce sve bit dobro i dalje i da ce mrvica lijepo napredovati da na svijet doneses zivu i zdravu bebu.
    Ostale trudilice vidim svugdje godisnji, ali proc ce vec nekako i taj 8.mj. Ja se isto nadam da cu dobit krajem mjeseca jer se moram javit na 8dc

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

Vita26
    06. Kolovoz 2020. 20:55

Principessa normalno je to da kasni,docice 

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

06. Kolovoz 2020. 21:42

Curke, vracene su mi 2.blastociste 5.dan...beta 14dnt 3.481 a 17 dnt 11.225..danas na uzv samo se vidio samo jedan sa svojom kućicom i gestacijskom a za 2 tjedna kontrola pa da i srceko cujem al dr.nezna gdje bi bio drugi, a sve cisto,beta visoka kaze ona...

06. Kolovoz 2020. 22:33

Petrunjela

Curke, vracene su mi 2.blastociste 5.dan…beta 14dnt 3.481 a 17 dnt 11.225..danas na uzv samo se vidio samo jedan sa svojom kućicom i gestacijskom a za 2 tjedna kontrola pa da i srceko cujem al dr.nezna gdje bi bio drugi, a sve cisto,beta visoka kaze ona…

Ja sam jednom 12 dan imala 1200 betu nisam ju ni ponavljala 14 dan a bila bi mi cca  2400,je niza od tvoje ali isto mi rekli ma to garant blizanci.. Nisu bili.. Dakle beta sama po sebi visoka ne mora znaciti i  blizance... 

06. Kolovoz 2020. 22:35

lucija07

Petrunjela

Curke, vracene su mi 2.blastociste 5.dan…beta 14dnt 3.481 a 17 dnt 11.225..danas na uzv samo se vidio samo jedan sa svojom kućicom i gestacijskom a za 2 tjedna kontrola pa da i srceko cujem al dr.nezna gdje bi bio drugi, a sve cisto,beta visoka kaze ona…

Ja sam jednom 12 dan imala 1200 betu nisam ju ni ponavljala 14 dan a bila bi mi cca 2400,je niza od tvoje ali isto mi rekli ma to garant blizanci.. Nisu bili.. Dakle beta sama po sebi visoka ne mora znaciti i blizance…

Aa oke 👍

Vita26
    06. Kolovoz 2020. 22:50

Petrunjela Cestitam,jos je rano,mozda se i drugo jos pojavi 🙏🙏posto je ti tek pocetak.svakako sretno ❤️

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

06. Kolovoz 2020. 22:52

Vita26

Petrunjela Cestitam,jos je rano,mozda se i drugo jos pojavi 🙏🙏posto je ti tek pocetak.svakako sretno ❤️

Hvala 💓💓💓

• Piky
    07. Kolovoz 2020. 08:44

Petrunjela

Piky

Rita2101

Piky

Cure,
    Vadila sam briseve za postupak za 8 mj, jer su mi stari istekli, i danas idem podignut nalaze i piše candida krusei, pretrnula sam, dobila sam tablete i kremu obadvoje i trebam mazati 10 dana.. Što sad, to mi je taman do 6.8, a trebam dobiti 8.8.
    Jel se tko susreo sa tim?

Imala candidu, ali sta je ovo krusei ne znam (nikad cula) .. ali mislim se gljiva je gljiva, proci ce.. uzmite terapiju kako su rekli i glavu gore 👍🏻

OK.. Dobila sam terapiju ali sumnjam da će me o da primiti na oplodnju jer neću imati novi nalaz. Koliko mora proći poslije terapije za pravit novi bris?

Kaj se tiče kandide, meni rekli ako bude prisutna da ću dobit terapiju od doktorke, vaginalete i kremu i da se pod tim moze u postupak, jedino ako ja zelim biti mirnija da je ponovim. (jedino je zgodnije potrosit vaginalete a za kremu lako) meni se znala pojavit cim mi padne imunitet… Al M bude dosla po planu, trebala bi 👍👍👍

Hvala puno.. 8 mj propuštam jer nemogu dobiti slobodno na poslu ali 9 sam na godišnjem pa idem... Hvala vam. 

🙋‍♀️32 🙋‍♂️44
    Dijagnoza: idijopatska neplodnost,nalazi super.
    3/2020 insem. - stigla M
    7/2020 prirodni, štop, jedan fulikul prazan
    9/2020 klomifen, štop, punkcija 15.9/ 1j.s, transfer 17.09, beta 5.10
    Beta
    19 dt 2233.1,21 dt 3133.6
    20.10 srce kuca, 27.10 nema srčane reakcije missed AB. 😭
    04/2021 stimulirani, bemfola I orgalutran. 3 fulikula vodeća (anestezija) 8 jajnih stanica, 5 se oplodilo, 5 blastica. 4 smrznuta
    26.04 ET, 10.5 beta

07. Kolovoz 2020. 08:55

Piky

Petrunjela

Piky

Rita2101

Piky

Cure,
    Vadila sam briseve za postupak za 8 mj, jer su mi stari istekli, i danas idem podignut nalaze i piše candida krusei, pretrnula sam, dobila sam tablete i kremu obadvoje i trebam mazati 10 dana.. Što sad, to mi je taman do 6.8, a trebam dobiti 8.8.
    Jel se tko susreo sa tim?

Imala candidu, ali sta je ovo krusei ne znam (nikad cula) .. ali mislim se gljiva je gljiva, proci ce.. uzmite terapiju kako su rekli i glavu gore 👍🏻

OK.. Dobila sam terapiju ali sumnjam da će me o da primiti na oplodnju jer neću imati novi nalaz. Koliko mora proći poslije terapije za pravit novi bris?

Kaj se tiče kandide, meni rekli ako bude prisutna da ću dobit terapiju od doktorke, vaginalete i kremu i da se pod tim moze u postupak, jedino ako ja zelim biti mirnija da je ponovim. (jedino je zgodnije potrosit vaginalete a za kremu lako) meni se znala pojavit cim mi padne imunitet… Al M bude dosla po planu, trebala bi 👍👍👍

Hvala puno.. 8 mj propuštam jer nemogu dobiti slobodno na poslu ali 9 sam na godišnjem pa idem… Hvala vam.

💓💓💓💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.