Avama cestitam!! 👏👏❤️❤️❤️❤️❤️
Lotus, nije nista strasno kolposkopija kod nas je traze svakako prije pocetka stimulacije. Traje 5 min. maksimalno. Kao ginekoloski pregled. Mislim da odmah posle mozes u postupak.
Ne sjekiraj se, sve ce biti ok ❤️
Cure,
Evo me sa uzv.
Pikamo se od srijede. Danas 4. dan.
Desni jajnik- 13,12,11
Lijevi - 14, 12,10
Endometrij 6.1 mm
Što kažete?
Stiže nam curica 💓
Ana_86 nemam bas takva izkustva ali izkustva sa smedjim roza i krvarenjem imam,imala sam smedji otprilike 9tj trudnoce,ne mogu sad bas sto posto rec.uglavnom isto tako imala roza,smedji i dva puta krvarenje i nije se vidili odakle krvarenje dolazi,opcenito meni biologinja objasnila da jako puno IVF trudnice imaju to i bude sve uredu,pocetak je najteze,prva tri mj pazite na sebe,ljepo sto su blizanci,nadam se da ce obje Srećka kucati i izboritsa.savjet kako je i meni rekli,mirovati i terapija,drugo nema..ili ce obarati trudnoca ili nece tako su meni rekli.evo mi smo danas vec 27tjedana i idemo dan po dan.hrabro samo
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Ketica sretno i bezbrižnu trudnocu ti zelim,da izgurati do kraja 🙏🙏🙏
Avama cestitam
Pozdrav,nakon 2.neuspjesne inseminacije ,u dogovoru s doktorom i embriologom ovaj mjesec smo u postupku za IVF. Danas mi je 10.dan ciklusa , imam 9 folikula , 2 su zrela ostale cekamo .dogovorena inseminacija u utorak tj za 3 dana. Za stimulaciju od 2.dana uzimam bemfolu, a od 7.dana cetrotide ,te sutra navecer ide stoperica.
Sta vam se cini ,jeli to sve ok? Mene najvise zanima mogu li folikuli puknuti do utorka bez obzira na cetrotide,nekako mi se za 3 dana cini dosta kasno za aspiraciju, jer mi je ovulacija vec krenila (vidim po iscjetku i jajnici me bole) ,ali sta cu slusam doktora ,bojim se uzasno da ne bi folikuli do tad puknuli onda propada cijela prica za postupak…kakva iskustva vi imate? Hvala
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Miss znaju puknuti ,mojoj kolegici su pukli,i vise nije tjela ici na inseminaciju trazila je bas IVF .koliko sam shvatila ti ides na inaeminaciju opet ne bas bas IVF??
Ne,ja idem na IVF..za inseminaciju je pozeljno da puknu koliko znam ..ja sam u postupku za IVF...u utorak mi je aspiracija ..da li su njoj pukli unatoc inekcijama cetrotid koje sprecavaju pucanje??
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Smije li se što popiti za glavobolju dok koristim Gonal I Cetrotide?
Stiže nam curica 💓
Smije li se što popiti za glavobolju dok koristim Gonal I Cetrotide?
Ma naravno, i sama sam imala glavobolje s tom kombinacijom🤨😐...
Npr kako su mi prije same punkcije rekli da popijem ketonal ili sto jacu tabletu protiv bolova tako da.. Pokusaj s lupocetom on se i u T smije piti ako ne pomogne slobodno popij nesto jace... Drugo je nakon transfera...
Pozdrav,nakon 2.neuspjesne inseminacije ,u dogovoru s doktorom i embriologom ovaj mjesec smo u postupku za IVF. Danas mi je 10.dan ciklusa , imam 9 folikula , 2 su zrela ostale cekamo .dogovorena inseminacija u utorak tj za 3 dana. Za stimulaciju od 2.dana uzimam bemfolu, a od 7.dana cetrotide ,te sutra navecer ide stoperica.
Sta vam se cini ,jeli to sve ok? Mene najvise zanima mogu li folikuli puknuti do utorka bez obzira na cetrotide,nekako mi se za 3 dana cini dosta kasno za aspiraciju, jer mi je ovulacija vec krenila (vidim po iscjetku i jajnici me bole) ,ali sta cu slusam doktora ,bojim se uzasno da ne bi folikuli do tad puknuli onda propada cijela prica za postupak…kakva iskustva vi imate? Hvala
Iscjedak i to sto te jajnici bole ti je sve od hormonalne terapije.. Stvarno je rijetkost da nekom puknu folikuli, bar meni nikad nisu a imala sam osjećaj nekad da mi sve dolje puca a o iscjetku da ne pricam, 3 do 4 puta na dan sam mijenjala dnevne uloske...
Sortiraj odgovore
Najstariji