Čestitam na bebicam i vjeruj biće dobro i želim vam brz oporavaki da se brzo bratite kući❤❤
Azospermia
Pozz svima skupa!
Danas sam bila na prvim konzultacijama na VV. Išla sam po preporuci pa sam tražila dr. Pavan Jukić. Na kraju kad sam došla tamo, dočekala me dr. Planinić i obavila sam uzv i razgovor s njom. Moram li sad svaki put ići kod nje ili ipak mogu tražiti dr. Jukić sljedeći put?🤨
Spermiogram je uredan, ja imam pcos, visoki amh i naravno skupa s tim previše kila. Preporučila mi je da napravim nalaze guk, inzulin i hsg pa da se javim s nalazima. U slučaju problema sa šećerom da uzmem metformin ili gynositol. Ali da si i dam nekoliko mjeseci da smršavim. 🙈
Svjesna sam svojih kila, ali prošle godine sam imala 15 manje pa nisam ostala trudna. 🙄
Ima li netko slično iskustava, savjet?
Skidam kile godinu dana, vratim za mjesec dana. 😥
Malo sam razočarana, nadala sam se nekoj terapiji i da ćemo uskoro u postupak, a ono ništa.
👩37 👨42
od 2019. želimo bebu, 3 neuspjela ivf postupka, zadnji 3.mj/23
prirodna trudnoća 5.mj/23
Marina k. Ja ti mogu datisavjet meni je dr.vrčić isto reko da moram smršavit 12kila i smršavila sam 18 kila za 4 mj.zabranio mi je kruh slatko ugljikohidrate samo sam jela kuhano puno povrća i dinstano i uspjela sam samo sad održavam kilažu.i ja sam morala taj šećer al hvala bogu ja ga nemam.već je naša dijagnoza azospermia a kod mene je sve ok.bila sam 1 put na ivf i ništa beta bila jako mala sad idem ponovo u 9 mj.nadam se da će mi ovajput uspjeti.stim se borimo 10 godina. Oteglo se dog smo došli do ivf.pozz.sretno ti😊
Azospermia
Nadalica čestitam još jednom na tvojim smotuljcima, i zelim hrabrom momčiću sto brzi oporavak i povratak u mamin zagrljaj ❤️
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Nadalica cestitam na bebama ❤️ vjeruj u Boga da ce bit sve ok, mora bit 😘 sto kazu doktori?
Curke,
muž me piknuo. 😁 😁 Uff, sad samo kao čekam neke simptome. Ma luda sam skroz, tj. uplašena. Valjda smo sve ok napravili. Gonal je na 0 došao.
Stiže nam curica 💓
Ola hrabre! Ja se vratila sa mrvicom u sebi i sad ide onaj period cekanja... ne znam jesam li u paklu ili raju ... paklu jel svaki dan ne znam jel zivo i raju jel sam sretna sto smo barem na kratko skupa...
Dobro se osjecam iako sam na estrofemu 6 tabl na dan i utricima oralno... cak se mislim predobro sam da bi bilo istina...
Drzite se kako znate i umijete..mislim na vas iako vas ne poznam... nadam se da cete dobiti bebe kad tad...
test su mi rekli tek 18.8. Boze pomozi!
👩🏻 39 miomi 2 oper. Nizak amh, hasimoto
👨🏼🦲40 astenozospermia
2016 ivf 4 trodnevna
2 vracena - beta 0
FET- beta + , u 13 tt stalo srce, genetska greska ploda
FET - beta 0
2019 Pronatal - dobili 5 blastocisti
1 vracena - beta 0 (spotting 6dnt)
FET - beta 0 (spotting 3-6dnt)
FET - testovi pozitivni od 6dnt - beta 65,8 10dnt, 158,7 12dnt
1 uzv 7+1 9mm ❤️
2 uzv 29.11. 9+1 24mm ❤️
3 uzv 6.12. 10+1 37mm ❤️ izvanredni, krvarenje, hematom
Uzv 14.12. 11+2 52mm ❤️ hematom se povukao
Curke,
muž me piknuo. 😁 😁 Uff, sad samo kao čekam neke simptome. Ma luda sam skroz, tj. uplašena. Valjda smo sve ok napravili. Gonal je na 0 došao.
Opusti se, od prevelikog straha ces pocet i umisljat simptome 😆. Koja ti je doza Gonala?
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Curke,
Ne daj strahu da te prevlada ... biti ce dobro 💪
👩🏻 39 miomi 2 oper. Nizak amh, hasimoto
👨🏼🦲40 astenozospermia
2016 ivf 4 trodnevna
2 vracena - beta 0
FET- beta + , u 13 tt stalo srce, genetska greska ploda
FET - beta 0
2019 Pronatal - dobili 5 blastocisti
1 vracena - beta 0 (spotting 6dnt)
FET - beta 0 (spotting 3-6dnt)
FET - testovi pozitivni od 6dnt - beta 65,8 10dnt, 158,7 12dnt
1 uzv 7+1 9mm ❤️
2 uzv 29.11. 9+1 24mm ❤️
3 uzv 6.12. 10+1 37mm ❤️ izvanredni, krvarenje, hematom
Uzv 14.12. 11+2 52mm ❤️ hematom se povukao
Ola hrabre! Ja se vratila sa mrvicom u sebi i sad ide onaj period cekanja… ne znam jesam li u paklu ili raju … paklu jel svaki dan ne znam jel zivo i raju jel sam sretna sto smo barem na kratko skupa…
Dobro se osjecam iako sam na estrofemu 6 tabl na dan i utricima oralno… cak se mislim predobro sam da bi bilo istina…
Drzite se kako znate i umijete..mislim na vas iako vas ne poznam… nadam se da cete dobiti bebe kad tad…
test su mi rekli tek 18.8. Boze pomozi!
Znam kako ti je, meni je to isto bio najtezi period, ali isto sam tako bila sretna jer sam si mantrala da je mrvica unutra. Jesi na bolovanju ili radis? Ja sam bila na bolovanju, pa sam si vrijeme kratila citanjem. Drzim fige da nas 18.8. razveselis velikom betom 🍀🤞🍀🍀🍀🤞🤞🙂!
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Sortiraj odgovore
Najstariji