Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Kolovoz 2020. 20:24

lotus

Treca sreca znaci🙂
    Lijepo je da imas potporu muzica, i da Vam je uspjelo konacno. A ovo za peseke, ja ih imam dvoje i jednog na privremenom udomljenju, ali s njima bar lakse vrijeme prolazi
    Mi idemo u KBC Rijeka, trebali i prije, ali nam se ispriječila moja upala pluca, pa korona i sad u 9.mj nas ceka prvi

Držim fige i javi 🤞🤞💓💓

• Nika5555
    03. Kolovoz 2020. 21:36

Petrunjela

lotus

Treca sreca znaci🙂
    Lijepo je da imas potporu muzica, i da Vam je uspjelo konacno. A ovo za peseke, ja ih imam dvoje i jednog na privremenom udomljenju, ali s njima bar lakse vrijeme prolazi
    Mi idemo u KBC Rijeka, trebali i prije, ali nam se ispriječila moja upala pluca, pa korona i sad u 9.mj nas ceka prvi

Držim fige i javi 🤞🤞💓💓

Petrunjela dalje sve ovdje kod nas obavljas,ultrazvuk prvi sve jel, ne moras kod njih vise?

Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
    Mm 83.godiste,asthenoozoospermia

Pokusavamo 3 god.
    2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
    Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
    2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
    16.08. Planirana oplodnja doniranom js

• Leptirica 90🦋
    03. Kolovoz 2020. 21:49

Iotus.sve te razumijem ja sam bila tako nestrpljiva i uzbuđena u 1 postupku.kod mene je sve ok.kod muža je problem ima azospermiju.išo je na biopsiju testisa u zg.na rebro prošlo sve ok.stim se borimo 10 godina ja sam bila na 1 ivf u 2 mj u zg.u petrovoj sad sve znam šta me čeka sad u 9 mj.sad se nadam uspješnim ali moram sve ispočetka od inekcija pa do punkcije.nije mi ništa ostalo zamrznuto ali sve to brzo prođe.😊sretno i tebi.beta mi je bila jako mala.drugo mi je sve bilo ok❤❤

Azospermia

03. Kolovoz 2020. 22:14

Nika5555

Petrunjela

lotus

Treca sreca znaci🙂

Držim fige i javi 🤞🤞💓💓

Petrunjela dalje sve ovdje kod nas obavljas,ultrazvuk prvi sve jel, ne moras kod njih vise?

Dokumentacija za Prag za prvi put :
    -kks, urinokultura, gin brisevi(bris cerviksa, mykroplazma, ureaplazma,papa, hpv-to sam preko doma zdravlja radila), krvna grupa za oboje, hiv i sifilis za obadvoje(to u petrova 3,transfuzijska), spermiogram muž(sveti duh,) , slika pluca i srca, (dom zdravlja) hematolog(privatno 500 kn ocitavanje nalaza) sa pretragom genetske tromboze(synlab 200 eura) , jos ako imas nesto svoje(ja sam imala nefrologa, endokrinologa, zbog konizacije prije 5 god trebala sam i misljenje onkologa, 200 kn privatno) nalazi kaj si do sad radila oko pokusaja zatrudnjivanja... Sve traze, strogo je kod njih... 

03. Kolovoz 2020. 22:18

Petrunjela

Nika5555

Petrunjela

lotus

Treca sreca znaci🙂

Držim fige i javi 🤞🤞💓💓

Dokumentacija za Prag za prvi put :
    -kks, urinokultura, gin brisevi(bris cerviksa, mykroplazma, ureaplazma,papa, hpv-to sam preko doma zdravlja radila), krvna grupa za oboje, hiv i sifilis za obadvoje(to u petrova 3,transfuzijska), spermiogram muž(sveti duh,) , slika pluca i srca, (dom zdravlja) hematolog(privatno 500 kn ocitavanje nalaza) sa pretragom genetske tromboze(synlab 200 eura) , jos ako imas nesto svoje(ja sam imala nefrologa, endokrinologa, zbog konizacije prije 5 god trebala sam i misljenje onkologa, 200 kn privatno) nalazi kaj si do sad radila oko pokusaja zatrudnjivanja… Sve traze, strogo je kod njih…

Kad sve obavis kod njih, njima samo javljas nalaz bete i nalaz prvog ultrazvuka i dalje sve se vodi kod tvoje soc. doktorice, u mom slucaju mi odmah dala d1 uputnicu da se prijavim u bolnicu i onda njoj samo saljem nalaze da mi moze pustat terapiju(folnu, estrofem, decortin, utrogestan, estadot flasteri koji se narucuju), andol 100 pro(jer u familiji nemam genetske tromboze jer ako hematolog utvrdi po nalazima da je ima nasljedno mozes dobit i heparin) 

• T_Ivy
    04. Kolovoz 2020. 11:28

Drage moje,

Do sada sam vas samo citala, ali nekako mislim da ce mi biti lakse ako moju 'muku' podelim sa nekim ko razume. Suprug i ja pokusavamo evo vec 12 godina, ali nam je trebalo mnogo vremena dok smo dosli do dijagnoze. On azoospermija (mogucnost trudnoce samo uz donora - moj predivni muz je u redu sa tim), ja low responder, uzasno nizak AMH, los kvalitet js i sada vec godine (napunila 41). Iza nas je 5 neuspesnih IVF procesa, jedna pozitivna beta koja se zavrsila u 8nt sa blighted ovum. Poslednji od 5 IVF je bio prosli mesec - 'soft protokol' sa klomofenom, dobijene samo 2 js, zrele, ali jako loseg kvaliteta, nijedna se nije ni oplodila. Mi se jos ne predajemo, planiramo sledeci ciklus za septembar. Dokle moze -guramo.

Svima ovde drzim figice i zelim da kazem da ste neverovatno hrabre i snazne. Samo onaj ko prodje kroz sve ovo moze da zna koliko je tesko i koliko snage i volje je potrebno ostati u svemu zdrav i normalan.

Veliki pozdrav,
    Ivy

👩44, low AMH 🤵44, azo
    2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
    2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️

• Leptirica 90🦋
    04. Kolovoz 2020. 12:27

Moj muž isto ima azospermiju i u 2 mj smo imali prvi ivf beta mi je bila jako mala i ništa sad idem u 9 mj drugi postupak. Stim se borimo 10 godina a ja imam 30 godina a muž mi ima 35 godina pozz a samnom je sve uredu.pozz

Azospermia

• T_Ivy
    04. Kolovoz 2020. 12:51

Draga Ana, samo hrabro! Da li su kod tog muza uspeli nesto da nadju? Ili radite IVF za donorom? Vi ste jos jako mladi, ne odustajte nikako. Verovatno ti je vec muka od toga da ti to govore, ali neuspesan prvi IVF ne znaci mnogo, mnogo cesce je potrebno nekoliko ciklusa da se 'pogode' prave okolnosti. Dakle obe cemo ici u 9-om mesecu - neka bude dobar mesec :)

👩44, low AMH 🤵44, azo
    2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
    2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️

AuroraB
    04. Kolovoz 2020. 13:08

Molim iskusne cure za informaciju kako se računa 2dc za uzimanje terapije, ako M dode u popodnevnim satima? Da li se to smatra prvim danom i sljedeci se krece s terapijom ili? 

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Samara
    04. Kolovoz 2020. 13:39

Petrunjela

Jutros vadila betu:3.481,24
    Sad svijetla krv uz laaaagano grcenje… Znam da nisam imala očekivano implatacijsko krvarenje al svejedno je - nije mi svejedno 🙄 jel tko imao slicno iskustvo?

Beta je prekrasna 😍 čestitke i držimo fige za dalje :) 

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.