Aylisha sad tek vidim da mi nije postalo odgovor jer je prevelik bio dio teksta… Znam da je svaki organizam drugaciji i da na sve djeluje razlicito… Ja sam malo u strahu jer sam se razocarana u dr kog kojeg sam bila na konzultacijama. Ukratko u pon je rekao da mi je za vikend bila O i da ocekujem M za 2tj..nkad sam mu rekla da sma uhvatila O trakicama i tj dana iza potvrdila vađenjem progesterona i dalje je ostajao pri svojoj izjavi da na uzv sve izgleda kao da sam frisko ovulirala i da cemo vidit kad dobijem M.. Dobila sam je u srijedu. Znaci nije bio u pravu.. Sad sta je on vidio i zasto ne znam. Tek cu na sljedecoj M ici kod njega pa viidmo sta ce reci.. Ali s obzirom na takav pocetka nekako sma se pocela bojati i sumnjati u njega.. A kao hvaljen je dosta tu U St…
Vidim da ti je u potpisu dg IR, jesi ju mozda pokusala lijeciti metmorfinom (msm da se Siofor zove lijek)
Pozdrav zene!
Citam vase komentare vec dugo i nikako da se odvazim i ostavim komentar.
Nova sam u mpo vodama, obavili smo prvu od dvije inseminacije 16.7,beta negativna. Ja imam amh 4.7 a muz kazu uredan spermiogram iako pod dg pise oligozoospermia.
Imamo curicu od 10 god, spontana trudnoca a unazad koju god pokusavamo bez uspjeha😔
Dobro dosla jos prije osla na ljepse teme.. Gdje ides na postupak? Kolko godina imate ti i muz?
Idemo u Vinogradsku. 33 imamo oboje
I ja sam u Vinogradskoj, ndm se da ce nam biti lucky🍀
I ja se nadam 🤞
Ti ides na transfer u 9 mj?
👸33god. 🤴🏻 32.god
*par god. pokušavanja
*jedna uredna spontana trudnoća prije 10 god. Moja velika beba savršena sa željom za bratom ili sestrom🙏
*7./2020 AIH
*9./2020- cista postupak odgođen
*10./2020 AIH
*11./2020 prvi IVF 🙏
Pozdrav zene!
Nova sam u mpo vodama, obavili smo prvu od dvije inseminacije 16.7,beta negativna. Ja imam amh 4.7 a muz kazu uredan spermiogram iako pod dg pise oligozoospermia.
Imamo curicu od 10 god, spontana trudnoca a unazad koju god pokusavamo bez uspjeha😔
Dobro dosla jos prije osla na ljepse teme.. Gdje ides na postupak? Kolko godina imate ti i muz?
I ja se nadam 🤞
Nadam se, tako su rekli jer su na GO u 8om. Ti ides na inseminaciju opet? Kada ides?
Ketica, nakon svega nadam se ovog puta pozitivnom ishodu. Neka brta bude ogromna!! Drzim fige 😊
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Nikako se ne snalazim ovdje, ne znam kako mogu da napravim da temu vidim od onog posta koji sam ja napisala. Kad udjem udjem nedje po sredini teme pa dok pronadjem izgubim zivce.
Elem, Lucija ja sam i pretpostavila da to nema veze ali ja pokusavam da shvatim sta da radim sledeci put da bih pomogla i sebi i embrionu. 🙄
Ja nisam iz Hrvatske pa ne znam doktore koje vi pominjete. Ja sam odlucila da promijenim kliniku i doktora pa da vidimo cime ce to rezultirati.
Nikako se ne snalazim ovdje, ne znam kako mogu da napravim da temu vidim od onog posta koji sam ja napisala. Kad udjem udjem nedje po sredini teme pa dok pronadjem izgubim zivce.
Elem, Lucija ja sam i pretpostavila da to nema veze ali ja pokusavam da shvatim sta da radim sledeci put da bih pomogla i sebi i embrionu. 🙄
Ja nisam iz Hrvatske pa ne znam doktore koje vi pominjete. Ja sam odlucila da promijenim kliniku i doktora pa da vidimo cime ce to rezultirati.
Sto se tiče teme, meni je stalno stranica otvorena u pozadini, nikad ne ulazim od početka u forum, i onda mi se samo osvjezi i krecem citati od stranice na kojoj sam stala, ako si na to mislila..
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Petrunjela čestitam! Želim ti urednu i školsku trudnoću 🍀🤞🙏
Rita2101 puni sreće ti želim, neka bude uspješno! Obavezno nam javi 🍀🤞🙏😘
More2309 žao mi je draga, neka ti fet donese sreću 🤞🍀
Piccola1208 jesi ponavljala testić?
Nadalica sretno draga, neka sve prođe u najboljem redu! ❤❤❤❤❤❤❤
Giny dobrodošla i sretno! 🍀
Oolive dobrodošla! Žao mi je što inseminacija nije uspjela, ali one inače imaju mali postotak uspješnosti, tako da glavu gore i hrabro dalje, čeka tebe tvoja srečica! 🍀
Dajanat, Aylisha_77, Pepsi13 dobro došle cure i sretno vam! 🍀
Tiki92 nakon aspiracije za hiper je dobro piti iso sport negazirani. Nemoj je bojati hipera, doktori će sve imati pod kontrolom 😉🍀
Ketica čestitam, neka se beta pravilno dupla i uzv odlično prođe kao i cijela trudnoća!! Pokušaj što manje o dosadašnjim scenarijima razmišljati i definitivno nemoj ništa čitati, nego se opusti koliko god je to moguće! Znam da je teško, ali ne možeš ništa promijeniti. Drži se! ❤😘🙏
Pele35 čestitam draga, sretno na vađenju bete! Miruj i uzimaj jaču terapiju i pozitivno razmišljaj, biti će se u redu! 🍀🤞🙏
Hvala 💋💋 čuvaj ribice svoje 💓💓
Pozdrav zene!
I ja se nadam 🤞
Nadam se, tako su rekli jer su na GO u 8om. Ti ides na inseminaciju opet? Kada ides?
Trebam dobit krajem osmog pa se nadam u 9.
Sad sam isla 17dc. Dr. Bolanča je rekao dvije ins. pa onda planiramo ivf ako ne uspijemo ins.
A vjerojatno necemo, rekao mi je i moj gin da je to gubljenje vremena🤷🏻♀️
👸33god. 🤴🏻 32.god
*par god. pokušavanja
*jedna uredna spontana trudnoća prije 10 god. Moja velika beba savršena sa željom za bratom ili sestrom🙏
*7./2020 AIH
*9./2020- cista postupak odgođen
*10./2020 AIH
*11./2020 prvi IVF 🙏
Aylisha sad tek vidim da mi nije postalo odgovor jer je prevelik bio dio teksta… Znam da je svaki organizam drugaciji i da na sve djeluje razlicito… Ja sam malo u strahu jer sam se razocarana u dr kog kojeg sam bila na konzultacijama. Ukratko u pon je rekao da mi je za vikend bila O i da ocekujem M za 2tj..nkad sam mu rekla da sma uhvatila O trakicama i tj dana iza potvrdila vađenjem progesterona i dalje je ostajao pri svojoj izjavi da na uzv sve izgleda kao da sam frisko ovulirala i da cemo vidit kad dobijem M.. Dobila sam je u srijedu. Znaci nije bio u pravu.. Sad sta je on vidio i zasto ne znam. Tek cu na sljedecoj M ici kod njega pa viidmo sta ce reci.. Ali s obzirom na takav pocetka nekako sma se pocela bojati i sumnjati u njega.. A kao hvaljen je dosta tu U St…
Vidim da ti je u potpisu dg IR, jesi ju mozda pokusala lijeciti metmorfinom (msm da se Siofor zove lijek)
Danas pocinjem s tim, imas li iskustva? Neke savjete za prehranu ili slicno..
Nadalice kako je proslo sve,javi nam🎈🤗
Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
Mm 83.godiste,asthenoozoospermia
Pokusavamo 3 god.
2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
16.08. Planirana oplodnja doniranom js
Sortiraj odgovore
Najstariji