Aylisha sad tek vidim da mi nije postalo odgovor jer je prevelik bio dio teksta… Znam da je svaki organizam drugaciji i da na sve djeluje razlicito… Ja sam malo u strahu jer sam se razocarana u dr kog kojeg sam bila na konzultacijama. Ukratko u pon je rekao da mi je za vikend bila O i da ocekujem M za 2tj..nkad sam mu rekla da sma uhvatila O trakicama i tj dana iza potvrdila vađenjem progesterona i dalje je ostajao pri svojoj izjavi da na uzv sve izgleda kao da sam frisko ovulirala i da cemo vidit kad dobijem M.. Dobila sam je u srijedu. Znaci nije bio u pravu.. Sad sta je on vidio i zasto ne znam. Tek cu na sljedecoj M ici kod njega pa viidmo sta ce reci.. Ali s obzirom na takav pocetka nekako sma se pocela bojati i sumnjati u njega.. A kao hvaljen je dosta tu U St…
Vidim da ti je u potpisu dg IR, jesi ju mozda pokusala lijeciti metmorfinom (msm da se Siofor zove lijek)
Danas pocinjem s tim, imas li iskustva? Neke savjete za prehranu ili slicno..
Uzimala sam kratko, ali cisto da probam jer vise nisam znala sto da radim za pcos. Ja sam mrsavi tip i nemam IR, tako da sam imala nuspojave pa sam prestala uzimati🤷🏻♀️
Pozdrav zene!
Citam vase komentare vec dugo i nikako da se odvazim i ostavim komentar.
Nova sam u mpo vodama, obavili smo prvu od dvije inseminacije 16.7,beta negativna. Ja imam amh 4.7 a muz kazu uredan spermiogram iako pod dg pise oligozoospermia.
Imamo curicu od 10 god, spontana trudnoca a unazad koju god pokusavamo bez uspjeha😔
Dobro dosla jos prije osla na ljepse teme.. Gdje ides na postupak? Kolko godina imate ti i muz?
Idemo u Vinogradsku. 33 imamo oboje
I ja sam u Vinogradskoj, ndm se da ce nam biti lucky🍀
I ja se nadam 🤞
Ti ides na transfer u 9 mj?
Nadam se, tako su rekli jer su na GO u 8om. Ti ides na inseminaciju opet? Kada ides?
Trebam dobit krajem osmog pa se nadam u 9.
Sad sam isla 17dc. Dr. Bolanča je rekao dvije ins. pa onda planiramo ivf ako ne uspijemo ins.
A vjerojatno necemo, rekao mi je i moj gin da je to gubljenje vremena🤷🏻♀️
Nikad ne znas, mozda bas bude dobitna🎈🤗
Cure, kakva je vama menga nakon progesterona, meni nije tako obilna, odnosno razlika je velika, prije mi je drugi dan bio katastrofa, sada mi je drugi dan kao cetvrti, ali je zato puno bolnija. Jednoj mojoj prijateljici koja je bila u Njemackoj u postupku, su savjetovali prije postupka i nakon postupka jednu tabletu aspirina ili andola, odnosno bitna je acetilsalicinska kiselina, jer stimulacija utjece na zgrusnjavanje krvi, sto rezultira slabijim ciscenjem endometrija, sto kasnije utjece na implantaciju i njenu kvalitetu. Da li neka od vas to pije i da li je to nekome kod nas savjetovano?
Niti meni nije bila obilna ali za razliku od tebe boljelo me puno manje nego inače. Andol 100 sam uzimala nakon AIH-a 14 dana ali eto, i dalje oskudna menga...
Nadalice kako je prošlo, ajde javi nam nestrpljive smo.... ❤️💜🥰, drage zenice moja beta danas je 1210.5.,prvo sam se 15 min plakala u autu...neznam valjda je to od šoka ili nade.... 💪❤️🙏🙏Hvala Bogu. Grcevi su i dalje tu, a sopting je i dalje smeđi, sad idem javiti dr. ŠKVORCu, pa cemo voditi kaj i kako dalje
Ketice prekrasna beta, cestitam i mantram da bude sve u redu🌸🤞
Nadalica nadam se da se ljutis, javit cu curama jer su sve nestrpljive i misle na vas. . Na svijet su ipak na carski dosle bebe N i N. Nadalica ce se javiti sa detaljima cim stigne💞
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Ketice bas sam sretna, razmisljam pozitivno i mazi bušu 🤞🏻🥰💓
Meto bas mi je drago da si javila, ja priznajem da sam bila nestrpljiva cuti ove lijepe vijesti od Nadalice 💓💓
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Nadalice, virim tu vec 3 dana da vidim kako je proslo.
Čestitam 😘😘😘
Ketice cestitke i tebi. Beta je odlicna, sigurna sam da ce sve bit dobro, nemoj se brinut zbog spotinga, bilo je tu cura koje su ga dugo imale i bilo sve OK
Nadalice čestitke!!! ❤️❤️ I ja kao i Bozma vec 3 dana škicam da vidim jesi se javila. Saljem puno pusica!
Ketice čestitam! Beta je divna... 🍀 držim 🤞 da smedjarenje sto prije prestane.
Cure, ja sam danas tek dobila, znaci frajla je kasnila 5 dana 😱 sjeb.... mi sve planove 😂 odustajem od feta u ovom ciklusu. Moj dr ide na godisnji, pa taman s idućom mengom kad se vratimo oboje.
Katica čestitam baš mi je drago zbog tebe čitam vaše forume danima.nisam se javljala dugo.ja idem u 9 mj.u 2 postupak i nadam se ovaj put uspješnim.prosli put mi je bila beta jako mala...nažalost.u koju bolnicu idete vi pozz😊
Azospermia
Tara, hvala na odgovoru, onda ga bas i nema puno smisla piti.
Ketica, cestitam na odlicnoj beti, bas mi je drago da je beta tako lijepo velika 🙂🙂🙂🤰🤰🤰!
Nadalice, cestitam 🎊🎉🎊🎉, zelim brzi oporavak tebi i bebicama 🍀🍀🍀, puno se mazite i pazite 🥰🥰🥰!
Ja sam danas javila dr.L. negativnu betu, on je cijeli 8.mj. na godisnjem, tako da moram cekat kraj 9.mj. da dobijem mengu i krecemo u nove pobjede sa smrzlicima 🙂, samo ne znam kako cu to docekat, cini mi se da to vrijeme nikad nece proc 😢🙁...
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Sortiraj odgovore
Najstariji