Hej Aurora, kako su mene ucili ako dodje posle 17h, kao prvi dan se racuna naredni dan. Dakle 2dc ce biti onda tek dan posle toga
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Tirdlvy da nikad nećemo odustati muž je uz mene i u najgorem trenutku uz mene je.da mladismo.da našli su obilno spermezijoda u zg.na rebru ja idem u zg u 9 mj 2 put u petrovu bolnicu .a u koju kliniku ideš ti sretno ti da nam obadvijema ovaj put uspije🤰🤰❤❤😊da budemo ovakve.
Azospermia
Hej Aurora, kako su mene ucili ako dodje posle 17h, kao prvi dan se racuna naredni dan. Dakle 2dc ce biti onda tek dan posle toga
TiredIvy,
hvala na odgovoru... Tako kako si napisala su mi javili i iz bolnice! Ako dode kasnije popodne ili podvecer, naredni dan se racuna kao prvi...
Da li uzimaš nešto za jajne stanice, matičnu mliječ ili sl.?
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Hej Aurora, kako su mene ucili ako dodje posle 17h, kao prvi dan se racuna naredni dan. Dakle 2dc ce biti onda tek dan posle togaTiredIvy,
hvala na odgovoru… Tako kako si napisala su mi javili i iz bolnice! Ako dode kasnije popodne ili podvecer, naredni dan se racuna kao prvi…
Da li uzimaš nešto za jajne stanice, matičnu mliječ ili sl.?
Uzimam maticni mlec vec dugo, uzimam i suve smokve u maslinovom ulju za smanjenje FSH (to mi je kod treceg IVF pomoglo da snizim FSH dosta) i evo od prosle nedelje sam krenula na akupunkturu. Ne znam da li ce pomoci sa kvalitetom js (kazu da bi trebalo), ali meni defnitivno pomaze onako generalno - opustenija sam i mnogo bolje spavam. Planiram da krenem da uzimam Ubiquinol.
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Curke, nisam se stigla javiti, 01.08 u 10:34 su stigle nase nase bebice.. Nadia je teska 2170, a Noah 3125.. Hvala Meto sto je javila ovdje u grupu.. Nazalost kod Noah je odmah primijecen pneumotorax i neka upala.. od subote je na intenzivnoj, u inkubatoru, dise uz pomoc masina, oko njega kablova cjevcica i ne znam ti ni ja cega sve ne, ovu sedmicu cemo biti jos tu, mozda i sljedecu.. Nisam se stizala javiti od stresa,.brige, hvala vam.na podrsci, Nadia je dobro, zdrava zasad ❤️❤️❤️ ljubim vas sve
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Curke, nisam se stigla javiti, 01.08 u 10:34 su stigle nase nase bebice.. Nadia je teska 2170, a Noah 3125.. Hvala Meto sto je javila ovdje u grupu.. Nazalost kod Noah je odmah primijecen pneumotorax i neka upala.. od subote je na intenzivnoj, u inkubatoru, dise uz pomoc masina, oko njega kablova cjevcica i ne znam ti ni ja cega sve ne, ovu sedmicu cemo biti jos tu, mozda i sljedecu.. Nisam se stizala javiti od stresa,.brige, hvala vam.na podrsci, Nadia je dobro, zdrava zasad ❤️❤️❤️ ljubim vas sve
❤️❤️❤️ Drzi se ja vjerujem da ce to sve bit dobro i nadam se da cete brzo kuci 🤞🤞🤞😍😍😍
Curke,
Ja od sutra krećem s Gonalom. Dali mi danas upute koje sam ja naravno već zaboravila.
Što mogu očekivati? Mora li se njegova igla ubosti u kožu ili se prisloni i stisne?
Kad se stisne, pen dolazi na 0. Što ako nešto iscuri ili ostane?
Pen se stisne samo ili se mora držati?
Joj, puno pitanja. Baš sam u strahu kako ću od reagirati.
Kada ste vi primijetili nekakve promjene, napuhanost...? Ili se zna proći i bez toga?
Nemojte zamjeriti na pitanjima. Sva sam uplašena😯.
Stiže nam curica 💓
Cestitam na rođenju malih srecica 🥰🥰🥰🥰, zelim ti brzi oporavak i drzim fige da se mali Noah sto prije vrati u mamin zagrljaj 🙏🙏🙏🤞🤞🤞🍀🍀🍀❤❤❤!
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Curke,
Ja od sutra krećem s Gonalom. Dali mi danas upute koje sam ja naravno već zaboravila.
Što mogu očekivati? Mora li se njegova igla ubosti u kožu ili se prisloni i stisne?
Kad se stisne, pen dolazi na 0. Što ako nešto iscuri ili ostane?
Pen se stisne samo ili se mora držati?
Joj, puno pitanja. Baš sam u strahu kako ću od reagirati.
Kada ste vi primijetili nekakve promjene, napuhanost…? Ili se zna proći i bez toga?
Nemojte zamjeriti na pitanjima. Sva sam uplašena😯.
Vidjet ces kako ces ti reagirati, to ti je sve individualno, nemoj se bojat, razmisljaj da si sa svakom injekcijom blize bebici 🙂. Meni je muz davao injekcije, ne mogu se sama pikat jer mi se ruke malo tresu, pa se nisam basa sama usudila 😅. Pen ulazi pod kozu, stisnes i drzis dok ne dođe na 0, meni nije nikad nista ostalo ni iscurilo. Prvi put kad si dajes novi pen, bitno da se na vrhu pojavi kapljica, kasnije vise ne mora kod koriste ja istog pena. Meni se ta napuhnutost stvarala postepeno, nisam preko noci buknula, najveci pritisak i bol sam osjecala na zadnjem ultrazvuku 2 dana prije punkcije, tad me bas i ultrazvuk jako bolio. Samo hrabo, nakon 2 dana to ce ti postati normalna rutina 🙂!
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Nadalice,
brz oporavak tebi i bebicama! Vjerujem da će sve sjesti na svoje mjesto i da će u kući uskoro biti 2 male štruce. 😁 😁
More2309,
Hvala ti. 😁 U ned bi trebala i Cetrotide uključiti. U pon uzv.
Stiže nam curica 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji