Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • more2309
    03. Kolovoz 2020. 16:58

Petrunjela

Jutros vadila betu:3.481,24
    Sad svijetla krv uz laaaagano grcenje… Znam da nisam imala očekivano implatacijsko krvarenje al svejedno je - nije mi svejedno 🙄 jel tko imao slicno iskustvo?

Cestitam na velikoj beti 🙂🎊🎉🤰! Ne bi bilo lose da nazoves doktora i cujes njegovo misljenje, mozda ti poveca dozu Utrogestana...

🙋‍♀️ 34- sve ok
    🙋‍♂️36- Asthenoteratozoospermia
    06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
    07./2020. - ET, beta - 0.6
    10./2020. - 1. FET, 2 🐧
    06./2021. - došla je predivna curica ❤
    Imamo 7 🐧
    Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!

03. Kolovoz 2020. 17:12

more2309

Petrunjela

Sad svijetla krv uz laaaagano grcenje… Znam da nisam imala očekivano implatacijsko krvarenje al svejedno je - nije mi svejedno 🙄 jel tko imao slicno iskustvo?

Cestitam na velikoj beti 🙂🎊🎉🤰! Ne bi bilo lose da nazoves doktora i cujes njegovo misljenje, mozda ti poveca dozu Utrogestana…

Oki doki 🤞

03. Kolovoz 2020. 17:14

Petrunjela

more2309

Petrunjela

Cestitam na velikoj beti 🙂🎊🎉🤰! Ne bi bilo lose da nazoves doktora i cujes njegovo misljenje, mozda ti poveca dozu Utrogestana…

Oki doki 🤞

Moja dr.na godisnjem, zamjena otklonila slusalicu 😎

03. Kolovoz 2020. 17:15

more2309

Petrunjela

Utrogestana koristim 3x2 vag na dnevnoj bazi. .. 

• Nika5555
    03. Kolovoz 2020. 18:30

Petrunjela

Cestitaaam,bravo 😁😁😁😁🤗

Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
    Mm 83.godiste,asthenoozoospermia

Pokusavamo 3 god.
    2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
    Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
    2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
    16.08. Planirana oplodnja doniranom js

Tinchy_07
    03. Kolovoz 2020. 19:04

Ketice cestitke na velikoj beti i iskreno se nadam da ce ti prestat smeckarenje i da od sad imas samo skolsku trudnocu. 
    Petrunjela također zelim skosku trudnocu,bome beta je ogromna
    Nadalice cestitke na prinovama i brz oporavak zelim. 
    Analukacevic sretno u postupku. Ako smijem znat u kojem postupku si bila, koji problem imate? Nas ceka 1.postupak pa sam znatizeljna da znam sta mogu ocekivat, kako da se pripremim. Ako imas koji savjet? 

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32
    🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙

03. Kolovoz 2020. 19:11

lotus

Ketice cestitke na velikoj beti i iskreno se nadam da ce ti prestat smeckarenje i da od sad imas samo skolsku trudnocu.
    Analukacevic sretno u postupku. Ako smijem znat u kojem postupku si bila, koji problem imate? Nas ceka 1.postupak pa sam znatizeljna da znam sta mogu ocekivat, kako da se pripremim. Ako imas koji savjet?

Hvala 🤩 vracene mi 2.blastociste peti dan a uzv tek 14. 8 pa cemo vidjet  💋

Tinchy_07
    03. Kolovoz 2020. 19:27

Petrunjela

lotus

Hvala 🤩 vracene mi 2.blastociste peti dan a uzv tek 14. 8 pa cemo vidjet 💋

Ajme, treba sad izdrzat do tad. Al dobro, proc ce to vec nekako i kad ugledas srceka posalji nam malo trudnicke prasine🥰
    Iz kojeg puta, postupka ste uspjeli? 

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32

03. Kolovoz 2020. 19:44

lotus

Petrunjela

lotus

Hvala 🤩 vracene mi 2.blastociste peti dan a uzv tek 14. 8 pa cemo vidjet 💋

Ajme, treba sad izdrzat do tad. Al dobro, proc ce to vec nekako i kad ugledas srceka posalji nam malo trudnicke prasine🥰
    Iz kojeg puta, postupka ste uspjeli?

Treceg i zadnjeg... Odmrznuli smo sve, uzeli dva najrazvijenija, embryoglue... Stresno je to a ja jos imam i hashimoto i nemam lijevi bubreg, menopauza pa terapija hormonima za ivf sa svim i svacim, moj naklon svima nama, stvarno 💓
    A kaj da ti kažem... Stresno je, nemozes se opustit ni da hoces, najgore mi je iscekivanje bete, uf... Al kad vidim svog super mužića i da me Bog nije sad nagradio, išli bi na socijalni ili da nas ne izaberu, udomila bi jos 20 peseka uz mog lopova mešanca 😄😄😂🤩 zdravlje je bitno... Bit ce sve okej!! Mi bili u Pragu, di cete vi? 

Tinchy_07
    03. Kolovoz 2020. 19:52

Treca sreca znaci🙂
    Lijepo je da imas potporu muzica, i da Vam je uspjelo konacno. A ovo za peseke, ja ih imam dvoje i jednog na privremenom udomljenju, ali s njima bar lakse vrijeme prolazi 
    Mi idemo u KBC Rijeka, trebali i prije, ali nam se ispriječila moja upala pluca, pa korona i sad u 9.mj nas ceka prvi

🧔 35
    🙎🏼‍♀️32

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.