Pozdrav cure,
pratim Vas kako stignem, mene zanima jeste radile test na Covid prije punkcije?
Meni su ga najavili u Petrovoj, mora biti svjež, 48 sati najkasnije prije aspiracije.
Baš je sve ovo naopako, uz sve strahove i probleme koje imamo, još i virus hara.
Pozdrav! Ja sam radila 48 h prije inseminacije. Ginekolog mi je jedva dao uputnicu još me poslao na infektologiju pa sam završila u covid ambulanti umjesto na drive in testiranju. tamo su me jedva primili. uglavnom, uzmu ti bris grla i nosa i nakon 3-4 h znaš rezultate. Nalaze ne šalju mailom pa sam ponovo morala u covid ambulantu... sve skupa mi je to teže palo neg MPO postupak...
Cure, je li neka od vas bila ili ide kod dr. Radončića u Repromed?? Znam da on nema Ugovor s hzzo, pa me zanima koliko npr dođe jedan cjelokupni stimulirani ivf postupak? Da li se njemu možemo obratiti mailom recimo s takvim pitanjem i opisom dosadašnje situacije, pa pitati za mišljenje bez da se još naručimo za konzultacije??
Rita, Viola cestitam na bebolincima😍❤️
Rita, kupi si magnezij direct da ti odmah djeluje, trebao bi smanjiti grcenje🤞
Viola kako mi je samo promakla prva beta🤷♀️🤦♀️
More odlican broj stanica, slusaj dr i kupi isosport, i bez naglih pokreta🤞 Sretno😊
Sanjichprogesteron se vadi 7d iza ovulacije💪😊
Bozmaprvi put cujem za menstrualnu casicu u pomoci kod zatrudnjivanja. Meni je malo hmm gadljivo🙈 U vrijeme plodnih dana obavimo to prije spavanja i nista ne izidje vani, do sutra😁 Valjda znaju svoj put🙈
Meto ja ne znam uopce koji bi dan uzela kao dan O. Vjerovatno prvi koji pokaze jaku crtu.. Jer meni 3 dana bude smajli na cb testu ovulacije...
Ja imam jedno pitanje za cure sa niskim amh i koje su prosle par stimulacija, dakle opada li drasticno amh sa svakom stimulacijom ili to moze biti i ne mora?? ( Neizvjesno kao i sve ostalo🙈🙈🙈😅😅)
Meni je AMH u travnju prošle godine bio 14,6, U međuvremenu sam prošla 3 stimulacije. Sada sam ga ponovo vadila i vrijednost je 9,5. Ali ja sam stara i moguće je da su godine glavni krivac tome
Dođe do pada zbog stimulacije, no kažu cure da se vrijednosti mogu ponovno dići nakon određene pauze.
ajme majko, pa ti postupci će nam sve iscrpiti i na kraju još neću moć ostati trudna jer su mi sve ispovadili
Ok, to je sad bilo ironično, molim se i nadam da će nam jesen donijeti sreću
39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙
Cure hvala vam, ja sam isto presretna sa ovih 12 j.s., vidjet cemo kako ce teci party u labosu 😎! Moram priznat da mi je sama punkcija bila macji kasalj prema ovome danas, jedva idem na wc-e, a da ne pricam o bolovima dok mokrim. Svakako cu rec muzu da mi kupi isosport, hvala na informaciji, nisam znala da je on dobar. Sto se tice menstrualne casice i zatrudnjivanja, to mi je jos prosle godine spomenula frendica iz Njemacke, naime ona isto nije mogla ostat trudna, pa je otisla tamo kod ginekologa i on joj je između istalog savjetovao da izbaci uloske i pocne koristiti casicu. Ona je ostala trudna, ali uzimala je ona i neke terapije i razno razne suplamente, tako da ne mogu rec da je to samo zbog casice 🤷♀️.
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Ja imam jedno pitanje za cure sa niskim amh i koje su prosle par stimulacija, dakle opada li drasticno amh sa svakom stimulacijom ili to moze biti i ne mora?? ( Neizvjesno kao i sve ostalo🙈🙈🙈😅😅)
Meni je AMH u travnju prošle godine bio 14,6, U međuvremenu sam prošla 3 stimulacije. Sada sam ga ponovo vadila i vrijednost je 9,5. Ali ja sam stara i moguće je da su godine glavni krivac tome
Dođe do pada zbog stimulacije, no kažu cure da se vrijednosti mogu ponovno dići nakon određene pauze.
ajme majko, pa ti postupci će nam sve iscrpiti i na kraju još neću moć ostati trudna jer su mi sve ispovadili
Ok, to je sad bilo ironično, molim se i nadam da će nam jesen donijeti sreću
Sad preko ljeto probaj napuniti baterije sto vise mozes, pa na jesen fino odmorna i sa punim baterijama u nove pobjede 🙂!
🙋♀️ 34- sve ok
🙋♂️36- Asthenoteratozoospermia
06./2020.-krenuli u postupak kod dr.Lučingera
07./2020. - ET, beta - 0.6
10./2020. - 1. FET, 2 🐧
06./2021. - došla je predivna curica ❤
Imamo 7 🐧
Polako razmišljamo o seki ili braci 💕!
Evo ja danas dobila uputnicu za koronu, nije bio problem.
Sutra vadim na Rebru bris, i onda salju rezultate glavnoj sestri u Petrovoj. I to je to ali uz sve bas nam je to dodatno opterećenje.
Evo ja danas dobila uputnicu za koronu, nije bio problem.
Sutra vadim na Rebru bris, i onda salju rezultate glavnoj sestri u Petrovoj. I to je to ali uz sve bas nam je to dodatno opterećenje.
Drago mi je da tebi nisu zakomplicirali kao meni. Sve je do ginekologa... Sretno!
more2309, što se tiče menstrualne čašice, tako nekako sam i mislila da bi moglo koristit za mlađe cure bez nekih težih dijagnoza. Sumnjam da bi ja sad u četrdesetoj i 5 godina pokušavanja prirodno i još 5 transfera bez uspjeha išta postigla sa čašicom. Ali mlađe cure, između postupaka dok čekaju novi, zašto ne probat, bar za razliku od svega ostalog, ništa ne košta.
Evo da vam javim, danas sam vadila betu, 23.dan od aspiracije, 5521. Tako mi je otprilike bilo i u prosloj trudnoci, na 24.dan beta je bila 5100. U petak uzv. Sretno svim cekalicama i neka vas obraduju velike bete.
Sortiraj odgovore
Najstariji