Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Srpanj 2020. 19:42

MakiST

angribird😭 i onda kazu nemoj se nervirati na smeđarenje i ovo i ono. Mi smo jednostavno toliko istraumatizirane da se do poroda ne opustimo. Tako mi je zao, najezim se kad cujem da netko ima spontani inace u zivotu, al kad to bude jedna od nas koje ionako jedva jedvice docekamo plus, onda mi se srce slomi. Zelim ti puno snage za dalje ♥️ Da te upitam, ako imate mogucnosti, mozda ne bi bilo lose pokusati PGS negdje vani, mozda stvarno nesto ne stima s embrijima, iako ovako izgledaju dobri. Buduci da si ih imala više neuspjelih.. Sretno i drži se 💞

Otvorene su sve mogucnosti ali nekako gdje god da dođem nitko nije zabrinut jer kao sto se zna na ovom forumu ima ih sto su uspjeli tek iz npr 6tog puta tako da prvi ivf koji nije uspio i nije toliko razocaranje🙄🙄. Imamo jos dva smrzlića pa ćemo to nakon ljeta. Nekako ne bih tako brzo odustala od Hrvatske. Trazila sam i da uradimo kariograme ali opet ponavljam nakon dvije neuspjele trudnoce nitko nije previse zabrinut. Isli smo i na razgovor u geneticara van Hr ali i tamo su mi rekli da neuredan kariogram ne mora znaciti neuspjele trudnoce kao sto ni uredan ne mora znaciti uredne trudnoce. Tako da je sve to izgleda ako ti je suđeno onda je suđeno, ne moze nista na silu.

• Viola1
    09. Srpanj 2020. 20:53

Flower93 hvala ti 😘. Drago mi je da je kod tebe sve u redu 😀. Sretno na kontroli u utorak 🍀🙏
    Meto, Jecika, Samara, MikicaC i Seiva hvala vam cure 😘😘😘😘😘
    Nikitta hvala ti 😘. Sretno na putu i pregledu 🍀
    Moram ti reći da sam ovaj put pratila skoro sve smjernice za bolju implantaciju. Još jednom ti hvala što si ih sažela i stavila 😘. Jedino sam primjetila da se popisu može dodati magnezij navečer i spavanje na trbuhu. Do kada bi se trebao piti sok od nara (šipka) i jesti brazilski oraščići?
    Marinalin javila je ona prije par dana da je ishod nažalost negativan.
    Tina986 dobro došla! Sretno! 🍀
    Rita88 hvala draga, također čestitam! ❤️😘 Baš sam te danas spominjala. Ja sutra vadim betu, a ponavljati bi je trebala u pon jer je nemam gdje za vikend izvaditi. Sretno s betom! 🍀🙏
    Angribird draga moja neizmjerno mi je žao 🙁😢. Strašno je to kroz što sve se mora proći, a opet stalno biti u nekoj strepnji i strahu. Nema tih riječi koje bi te mogle sada utješiti. Šaljem ti veliki zagrljaj i poljubac! 🤗😘 Drži se! Nadam se da će sutra sve dobro proći. Javi nam se

👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
    🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
    1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
    2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
    3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
    4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
    -FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
    -15tt jedno 💔
    -3/2021 rođen dječak
    5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
    6. Spontana T 3/2022 ❤
    1🐧

Meto
    10. Srpanj 2020. 08:53

Angribird zao mi je 😔💞
    Ja sam misljenja da bi se trebali drugacije odnositi jer je to druga izgubljena trudnoca koja je bila starija vec. Bez obzira sto nemas trombofiliju trazi heparin ili clexane preventivno. Poznajem zenu koja je rodila prvo dijete i bilo sve ok, poslije izgubila 3ili 4 trudnoce a kao sve u redu i tek joj na zadnjoj dali preventivno heparin i iznijela je trudnocu do kraja. Kod nje su sve prirodne. Mislim, to su sve nagadjanja, al zasto ne probati. . 
    Isplaci se, uzmi vremena za sebe i kada budes spremna idi po smrzlice, tamo se krije beba koja ce vratiti mami osmijeh na lice🤗 Sretno😘
    Flower 😘 za ekipicu u busi🤗
    Maki kad je vasa kontrola? 😘

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Meto
    10. Srpanj 2020. 08:54

Rita testic tamni😍 Sretnooo 😘

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    ET 🌻-neuspjesan
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    5+6tt imamo ❤️

• Tina986
    10. Srpanj 2020. 10:11

Evo samo da javim. Sutra idem na prvi transfer.🙂🙏

VM
    10. Srpanj 2020. 10:47

Tina986

Tina informiraj nas o svom slučaju  Pretpostavljam da si '86 godište, koliki ti je AMH, imate li kakvu dijagnozu?

Hvala i sretno da ti iz prve uspije !!!

39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
    02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
    03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙

Meto
    10. Srpanj 2020. 10:53

Maki kad bi barem mogli svaki tjedan ici 🙈
    Jesi razmisljala o kupnji baby watchera (fetal doppler), navodno jako dobra stvar? 
    Nisam ih jos zvala, sad je u 8mj polovicu na Go, ako se ne varam a planiram zvati za 9mj na fet pa cu obavezno pitati sta on misli o tom. Na popisu mi je svakako vec🙈😁 nezz kako ide scratch. i estrofem🤷‍♀️ 

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    ET 🌻-neuspjesan
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    5+6tt imamo ❤️

Rita88
    10. Srpanj 2020. 11:40

Meto hvala ti, danas sam napravila test Duchess il kak se vec pise iz Millera i lijepo se vidi roza crta, sutra idem betu vadit 🙏

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• Tina986
    10. Srpanj 2020. 11:51

VM

Tina986

Tina informiraj nas o svom slučajuPretpostavljam da si '86 godište, koliki ti je AMH, imate li kakvu dijagnozu?

Hvala i sretno da ti iz prve uspije !!!

Da imam 34 god,mm 28 god. Bio mu je malo losiji spermiogram,pije tablete. Kod mene Amh 16.69 i prolaktin duplo visi nego bi trebao bit. Za to pijem tablete. I malo policisticni jajnici. Sad na punkciji je bilo dosta cisticnog sadrzaja. Pokusavali smo 2 god prirodnim putem,nije islo. Ovo je sad prva potpomognuta. 
    Hvala na podrsci.🙂🙏

Meto
    10. Srpanj 2020. 12:12

Maki mislim da se moze od rane t cuti, samo je malo teze naci, ako se Grizli javi, ona ce znati bolje, sjecam se da je ona sa Wisha narucila i posluzio je svrsi, tako da nemas potrebe uzimati neki jako skupi, iako mi iskacu reklame na fb na nekoj ljekarni da je na akciji🙈
    Ja sam toliko ambiciozna da navijam da se oba smrzlica prime😁 Sad bi moja seka vikala iza mene "inšalah"🙈
    Tina sretno sutra, naravno i uspjesno🌸
    Nikitta javi nam kako je proslo❤️

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    ET 🌻-neuspjesan
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    5+6tt imamo ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.