Bozma flower 89 hvala na savjetima. Nebum se onda previse nalila 🤣 jos ak mi budu i tamo dali da pijem bolje da nemam previse u mjehuru
👩🦰31🧒39
Pcos,hipotireoza. Mm-azoo
1.postupak,siječanj 2020.- Petrova
Beta negativna- nema 🐧
2.postupak- 9.mj 2020. , dobivene 3 blastice,Et odgođen - OHSS, 3 🐧🐧🐧
19.2.Fet 1 blastice
Mara nemoj slučajno otic s prepunim mjehurom 😂 meni su prvi put (kad nisam znala kako to funkcionira), morali uvest kateter da ispuste mokraće jer je bilo za explodirat 😂, prof stavio sve one spravice unutra a one izletile napolje 😂😂🤪
Joj kad me tad nije naribao 🤪
To moras sama odredit koliko često inače ideš na wc. Meni je dovoljno pola sata prije transfera i 2-3 dl vode. Inače dopodne idem jako često mokrit. Kao da mi bubrezi rade tri puta brze. Tako da najbolje samo odredit. Ja da popijem 1 litru vode prije transfera umrla bih. Opet bi bio kateter 😂
Bozma ooo super! Ma vidit ces da ce ovaj put bit sve ok… vidiš da se sve lijepo posložilo. Znaci danas štoperica… jel imas jos lijekova i za danas ili?
Nikitta rekla mi je biologica da kod nas kao da ima problema sa diobom stanica. Na pocetku sve izgleda super i onda 👎🏼. Da su prosli put muzevi spermici “teturali” 😂😂, iako je ovaj put kao sve super, ona vise voli napravit ICSI u takvim slučajevima. Ma sta god, samo nek napravi bebu 🍀😁
Jel vi meni vjerujete, ja koja sam super živac osoba, kontrolfreak, dnevno se istresem na nekog barem 3 puta, od početka stimulacije nisam pozivcanila niti jednom. Samo se smijem 😂 ko da sam nadrogirana 🤪🙈 tabula rasa!
Viola koji ce ti to onda dc biti transfer? Mislim tada kada ti planiras? Inače imas duze cikluse?
Uf hvala sto si mi rekla. Dobro da sam pitala da se ne nalijem. Popit cu pol sata prije pola litre. Mslim da je to neka zlatna sredina.
👩🦰31🧒39
Beta negativna- nema 🐧
19.2.Fet 1 blastice
Blacky, danas jos terapija ista kao sve ove dane. I to mi je razlika u odnosu na prije. Prije je isao samo cetrotide na dan stoperice. Samo da ne budu nezrele, a ne bi trebale, ipak je 14-ti dan a moje ovulacije su inace 12ti dan.
Nikitta, zasto ti je zao zbog ICSI? Koja je razlika u odnosu na samo IVF, je li embriji budu losiji ili sta?
Kakav je vama bio transfer? Jel to boli il ne ?
👩🦰31🧒39
Beta negativna- nema 🐧
19.2.Fet 1 blastice
Hvala svima 🥰 i ja se nadam da je najkvalitetnija i da cemo doci do transfera. Ipak sam se kljukala svim vitaminima vec mjesecima za kvalitetu, nadam se da je urodilo plodom.
Bozma odlicno, divan broj, bas mi je drago radi tebe😍 meni su radili 13.dan punkciju, a u petak su folikuli bili od 16,6 do 17,7 mm .. tak da cak mislim da nije prerano. Nemam pojma.
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Kakav je vama bio transfer? Jel to boli il ne ?
Najbolniji dio transfera mi je bio uzv kojeg je sestra drzala na mjehuru 🤦♀️ transfera se ne moras bojat
Belaaa da znaš ti njoj reći. Ma ona bi trebala tebi reći, a ne da sve sama smišljaš, ali dobro, zaboravi sad na sve i posveti se izbacivanju kamenčića. Kod mog supruga je najbolje djelovala vruća kupka (sauna također), nalijevala sam ga bezalkoholnom pivom i sokom aloe vera (imaju limenke soka aloa vera u Konzumu). Oboje treba biti toplo, iako bude odurno, jer djeluje 100% Što više đipat po stepenicama gore-dole. A i sex ne bi odmogao 😆 Sigurna sam da ćeš ga ispiškiti, a onda na jesen u nove pobjede ❤️
Hvaaalaa Nikitta da nadam se da cu ga izmokriti i da trebala bi ona menic reci sta kazes a ne ja njoj ali ja cu se birit zase i dat sve od sebe sad me samo zanima oce me odma u sedmi ili u osmi sta je govrila!!!
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Belaaa nadam se da brzo prodje.. Evo meni je mj dana od mog napada kamencica.. I jos uvijek imam krv u urinu.. Nije vidljiva okom ali davala sam urin zadnja 3 dana.. Pa nezz sta cu.. Ja se samo bojim da opet sta ne krene…
A joj bas mi je zaoo ☹ ja Bogu hvala jos nema upale i krvi
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Belaaa bome imas lijep kamenčić 😱 finih dimenzija 🙈 ne znam sta drugo mogu nego jedino ti poželjeti sreću 🤪
Miss mislim i ja da mozes normalno sex nakon inseminacije, nakon IVF-a se ne preporuca. Nakon inseminacije to dodje kao da jos malo utvrdite gradivo 😂
Nikitta jel se onaj doktor Austrijanac jos nije javio?
Daa bas a nadam se da ce se raspasti i iziciii🙏
Nikitta strašno je čitati što proživljavaš. Užasno mi je žao što kroz takvu bol moraš prolaziti. Nadam se da će se doktor ubrzo javiti i da ćeš uspjeti dogovoriti operaciju. Kako si danas?
Bozma držim 🤞🤞 da i ovi manji fulikuli porastu
Tuma sretno na punkciji 🍀
Belaaa joj… i tebi se baš zaredalo.. Drži se! Želim ti brz oporavak 🍀
Flower93 hvala Bogu da je sve dobro prošlo. Kako si danas?
Avama oho, lijepi nalaz uzv-a. Sretno 🍀 i neka bude dobitan fet
Blacky89 😀, baš ti je ovaj postupak prekrasan, evo već i punkcije.. Sretno i da bude puno zrelih js! 🤞
Javi nam lijepe vijesti.
Nika5555 držim 🤞🤞🤞 za party u labosu.
Ja sam jučer obavila uzv (11DC) i dalje nastavljam s estrofemom pa u utorak ponovo uzv (16DC). Endometrij je bio od 6,6 do 7,2 ovisno na kojem dijelu ali je lijep trolinijski tako da svakako planiramo transfer. Bila sam i na akupunkturi i dobila "trajne iglice" za opuštanje u desno uho, trebam ih imati 7dana. Nisam ni znala da takve postoje 😂😂…
Hvaalaa draga❤
Sortiraj odgovore
Najstariji