Cure jel mi možete reći jel istina da se u postupke zbog korone primaju samo prioritetne osobe od 40 plus? Frendici tako rekli na Vuku…
Ja sam na VV i u postupku sam upravo. Imam 30 g, ali su mi rekli da jesam prioritetna zbog niskog amh. Najbolje je nazvati i provjerit sto sve smatraju hitnim.
Budem nazvala svakako..cekam menzis. Ma samo me zanimalo vaše iskustvo..ja i muz idiopatska neplodnost.. vjerojatno nismo hitni..jer svi nalazi ok.. i ja imam 30
Evo mog stanja,zvali me i imamo dvije oplodjene s tim da se jedna sporije dijeli ali se podijelila pa je rekla da je sutra odmah transfer pa cemo jos sutra vidjet stanje,iako mi je progesteron malo povisen ali ne bi riskirali da ih istave dalje zato jer su samo dvije,a dobra stvar je u tome sto je i suprugov spermiogram puno bolji,cak su se i progresivni udvostrucili,prestao sa alkoholim u potpunosti i smanjio pusenje 🙄 jer sam ga ubijala s tim e sad da li je zbog toga nalaz bolji ne znam ali daje nam nadu i za neko prirodno cudo ako ovo opet ne uspije😁
Nikka5555sretnoo🤗❤
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Evo me… 11 kom 👏🏼👏🏼👏🏼
Aaaaaa divnooo bravooo suiuperrr🎊🎊🎊🎊🤗❤🙏
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Blackyevo meee, dosta sam u zaostatku, vidim da kod tebe ide sve po spagi. Odmah mi Grizli pala na pamet, sjecas se kako je bila mirna i sve je bilo nekako lagano i savrseno u zadnjem fetu. . Kod tebe bas lijepo krenulo, tako sam sretna, mantramo za lijep party sad u labosu😎❤️🤗
Bozmawoow, 9kom?! Odlicne vijesti, jedva cekam sutra vijesti🤗🤞
Ritatvoja dr lupeta😠 Trebala ti je povecati dozu, lako se ona smanji ako vidi da sve ide prebrzo, kakvo odustajanje. . Sretno🤞💉
Bellaaaissee, tu doktoricu bi ja pljunula. Oprosti ali je bas nemarna i smotana, nije joj tesko poslati por izvinjenja a ostavila te bez terapije nekoliko dana. . Pff
Mozda je i sudbina, prvo rijesi kamenac koji te toliko muci pa u miru obaviti prirodnjak. Ne dozvoli da te podcjenjuje💪😘
Nikitta joj draga, kako si sada? 😘🌸
Flowerkakvi je stanje kod tebe, jel se smirio icjedak? To bas strese covjeka. . Samo odmaraj🤞💪
Maki 😘😘
Violakad je fet? 🤗
Tuma sretno na punkciji🤗🤞
Sunshinea jbmu, stavi ciklu na hladjenje par dana, ovaj put ce biti sve kako treba 💪🤞
Sigurno sam nekog zaboravila, pohvatam ja to sad🙈 Nove cure dobrodosle u nasu zajednicu😁😍
Hvalaa draga Meto❤
Cure imala sam bolove ovi dana nisam bila svoja jos mi i necaku pricest bila tako da nisam bila aktiivna🤦♂️🤷♂️ Bozma kakvo je stanje jeli bila aspiracija kad je transver ?
Blackiy89 kad je transver sta su rekli?
Tuma jedna ali vrijedna🙏❤
MakiST kako si 😍
Flover kako si 😍
Nika555 🙏❤
Ako sam nekog zaboravila skuzajte❤ jer cim ne popratim dugo nemrem pohvatati
Trudnice mojee 😍❤🎊 pazite se i uzivajte 🥰
Sve cekalice samo opusteno i zelim sta vise plusica🙏😍❤
Mi koje jos cekamo sta dalje i kako samo hrabro💪❤
Grlim vas svee🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗❤
Ovo sta ste pitale da se u Petrovu samo pripritetni slucajevi primaju, ja iskre o nisam cula. Sad ne znam kolko smo im mi prioritetni zavisi kako gledaju. Ja imam 30 g. Al mi imamo azoo,pcos ,hipo . Tako da mozda zbog teze dijagnoze da al po godinama ne.
👩🦰31🧒39
Pcos,hipotireoza. Mm-azoo
1.postupak,siječanj 2020.- Petrova
Beta negativna- nema 🐧
2.postupak- 9.mj 2020. , dobivene 3 blastice,Et odgođen - OHSS, 3 🐧🐧🐧
19.2.Fet 1 blastice
Cure evo ka cekam petak i fet sa zadnjim smrzlicem. Nemam bas neka ocekivanja, bas sam sva nekako jadna i ne znam ni sama sta.cu dalje. Ne ide, pa ne ide.
Ovo sta ste pitale da se u Petrovu samo pripritetni slucajevi primaju, ja iskre o nisam cula. Sad ne znam kolko smo im mi prioritetni zavisi kako gledaju. Ja imam 30 g. Al mi imamo azoo,pcos ,hipo . Tako da mozda zbog teze dijagnoze da al po godinama ne.
Kad krecete vi u postupak po tome?
Meni je to rekla doktorica na dogovoru za terapiju, kao i sestra na naručivanju...
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Javili se iz ordinacije, kaže idu na godišnji od 29.06. do 12.07. i da mi ne može javiti cijenu operacije. Pitala sam da mi napiše barem okvirnu cijenu da znam mogu li si to uopće priuštiti, sad mi je rekla javiti u srijedu kad vidi doktora. Ludi ljudi!
Kako misli da ne moze javiti cijenu operacije? Pa moraju imati neki cjenik po kojem obracunavaju. Sta misle da ljudi leze na nafti pa pljunu novce kad im se kaze. Joj glupost.
I onda kazu nije bitan novac, a mi ovdje na ovoj temi se stvarno mozemo uvjeriti koliko je bitan za zdravlje i eto ako zelis bebaca a ne ide....
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Nikitta, je li to njihova drzavna bolnica ili privatna? Mozda zato i ne znaju, kao da kod nas u drzavnu dodjes pitat nesto takvo, sumnjam da bi sestra znala jer ne naplacuju bas svaki dan operacije. Postoji li kakvo zdravstveno osiguranje koje to pokriva?
Avama, koji ti je ovo transfer po redu?
Sortiraj odgovore
Najstariji