Nikitta a vjerojatno i nije ista cijena za svaku operaciju. Vjerojatno ovisi o težini slučaja. Nije isto ako operiraju 2 sata ili 4 sata. Nadam se da ce javit neku prihvatljivu cijenu 🤞
Avama nemoj vec početi s negativom 🙉 Ajmo promjena... misli pozitivno! 🍀
Tuma zato jer on operira u nekoj vjerojatno općoj bolnici, nema svoju privatnu operacijsku salu, već isključivo običnu ordinaciju. Kao kad ideš privatno kod prof. Vrčića, a operira te u Petrovoj (tako je mene). Možda postoji neki dio koji se može sufinancirati, nemam pojma. Zato sam ih i pitala. Živo me zanima cijena barem otprilike 😁
Aha, kuzim. Ajde drzim fige da nije neka ogromna cifra i da obavis to ubrzo i rijesis barem 1 brigu.🥰
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
To mi je briga života 🙈 Kaj mislite koliko bi to uopće moglo koštati? Ono - ja zaista nemam ideje…
Nadam se da nece biti ovoliko, ali me ne bi cudilo da dolazi blizu 10000 eura 🤔 koliko ti mislis?
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
To mi je briga života 🙈 Kaj mislite koliko bi to uopće moglo koštati? Ono - ja zaista nemam ideje…
Nadam se da nece biti ovoliko, ali me ne bi cudilo da dolazi blizu 10000 eura 🤔 koliko ti mislis?
Da, baš sam se mislila, jer sigurno imaju neke cijene i za dane provedene u bolnici, anesteziju, ljekove pa se skupi. Ali ako promisliš, toliko damo za 3-4 postupka, samo eto nije odjednom. Treba pogledat po osiguranjima, nudi li netko dodatno zdravstveno koje bi pokrivalo liječenje u EU
Bozma o super, znači sve ide kao po špagi 😀
Blacky89 doktorica je otprilike izračunala prema trenutnom zadebljanju endometrija da bi transfer bio 22/23DC. Da, imam duže cikluse koji variraju od 30 do 35 dana, tako da je inače i ovulacija dosta kasno od 15 do 19DC. A sada sam na estrofemu pa sam mislila da će ipak biti koji dan ranije.. Vidjeti ću sutra kakvo je stanje, sutra je 16DC.
Nikitta znači i dalje moraš čekati da bi saznala barem okvirnu cijenu... Mislim da je i 10000€ puno, pa valjda neće biti više 🙄🤔😌
Avama pokušaj biti pozitivna, još nisi ni transfer odradila... Negativne misli ti neće pomoći. Sretno ti! 🍀🤞
👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
-FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
-15tt jedno 💔
-3/2021 rođen dječak
5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
6. Spontana T 3/2022 ❤
1🐧
Ovo sta ste pitale da se u Petrovu samo pripritetni slucajevi primaju, ja iskre o nisam cula. Sad ne znam kolko smo im mi prioritetni zavisi kako gledaju. Ja imam 30 g. Al mi imamo azoo,pcos ,hipo . Tako da mozda zbog teze dijagnoze da al po godinama ne.
Kad krecete vi u postupak po tome?
Meni je to rekla doktorica na dogovoru za terapiju, kao i sestra na naručivanju…
E da mozda je i u tome stvar. Zaboravila sam napisati da mi imamo samo Fet. Pa mozda su nas zato zvali.
👩🦰31🧒39
Pcos,hipotireoza. Mm-azoo
1.postupak,siječanj 2020.- Petrova
Beta negativna- nema 🐧
2.postupak- 9.mj 2020. , dobivene 3 blastice,Et odgođen - OHSS, 3 🐧🐧🐧
19.2.Fet 1 blastice
Nikitta ako ne mozes cekati, pokusaj mozda poslati mail u neku vecu bolnicu u Becu koja to isto radi.
Imat ces bar okvirno cijenu a i moci ces uporediti kada ti oni posalju svoju ponudu. A i Svabo ti je takav, oni nece da lupaju nekim ciframa bez da provjere 🤷♀️
Drago mi je da si se odlucila na taj korak, znM da se bribes kako ce biti, ali ako nista ne poduzmes, stanje se ne moze promijeniti. Drzim ti fige da sve super prodje.
Bozma pa woww 🥰 a toliko si se brinula u pocetku.. Bit ce to sve dobro.. Imaj vjere ❤️
Cure koje ste u postupcima zelim vam srecu ❤️ citam ja I iscekujem s vama, samo se ne javljam dnevno 🥰 grlim vas sve 😘🥰
I da, koliko ste vremenski pauzirale sa ivf-om nakon histeroskopije , laparaskopije I provjere prohodnosti jajnika?
Nikitta možda da nazoveš u HZZO u Zagreb i pitaš koji bi bili uvjeti da o njihovom trošku obaviš u Austriji operaciju, s obzirom da naši doktori ne mogu na taj način (tako detaljno i dobro) obaviti operaciji? Možda se može nešto riješiti...
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji