Tuma sretnooo ❤️
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Sutra transfeeer :) zvali me. Moram doci punog mjehura. Jel mora bit onak bas ful pun pun da jedva drzim? Cure prvi mi je put pa moram sve ispitat :p
👩🦰31🧒39
Pcos,hipotireoza. Mm-azoo
1.postupak,siječanj 2020.- Petrova
Beta negativna- nema 🐧
2.postupak- 9.mj 2020. , dobivene 3 blastice,Et odgođen - OHSS, 3 🐧🐧🐧
19.2.Fet 1 blastice
Tuma sretnooo ❤️
Hvala ❤❤
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Meto hvala ti, ona je meni jos smanjila sad ova dva dana puregon na 100 inace sam 150 imala dozu,a menopur mi je i dalje isto kak je i bilo , vidjet cemo sutra sta ce biti, nadam se da ce od 7 folikula bar nesto biti za punkciju. Javljam sve 🥰
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Sutra transfeeer :) zvali me. Moram doci punog mjehura. Jel mora bit onak bas ful pun pun da jedva drzim? Cure prvi mi je put pa moram sve ispitat :p
Meni su rekli da ako dodem do transfera da bude pun, al ne tako jako da bas skacem kolilo mi se piski 😅 sretno!🥰
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Ja se nikad nisam napunila tolko da na stolu ne bi mogla izdrzat. Isla sam zadnji put na toalet nekih sat i pol prije transfera, a u medjuvremenu popila nekih 7dcl vode max.
Meto sutra idem na uzv, a računamo da bi transfer mogao biti 29. ili 30.6.
MakiST o da, 😍 nevjerojatno je kako životinje sve osjete ❤️❤️ preslatko 😊
Blacky89 super! Bit će i smrzlića za seku i bracu! ❤️
Tuma držim fige da se oplodi i pravilno dijeli 🤞🤞🍀
Mara234 sretno na transferu 🍀
Rita88 javi nam sutra 😉 Sretno ti! 🍀
Bozma kako je prošlo?
👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
-FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
-15tt jedno 💔
-3/2021 rođen dječak
5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
6. Spontana T 3/2022 ❤
1🐧
Tuma, to je meni normalno u blagostimuliranim. Koji dan su ti radili aspiraciju? Koliki su bili folikuli? Nekako sam misljenja da se to desava kad su nezreli folikuli, ali ne brini sad za ovo, ta jedna je obicno najkvalitetnija, to je ona jedna koja uvije bude najbolji zametak i kad je puno folikula.
Blacky89, kod tebe bas sve dobro ide, odlican postotak oplodjenih.
Upravo sam sa UZV, 8 ih je jednakih, oko 18mm. U srijedu punkcija. Nisam ga htjela davit pricom o nezrelim stanicama na toliko mm jer ipak mi je ovaj put punkcija 2 dana kasnije nego inace. I sve ostalo je drugacije nego inace pa neka ide svojim tokom pa sta bude
Mara234 prosli put dok sam cekala uzv dosla je cura na transfer, sestra joj je dala plasticnu casu, mislim onu od 1.5dcl( tako mi se cinilo) i rekla joj da popije 5 casa, a ja sam se promislila kako dobro da sad znam jer se uvijek mislim je li dovoljno pa se nalijem. Mislim da sam prosli put popila 2 litre, jedva se kuci dovezla
Mara nemoj slučajno otic s prepunim mjehurom 😂 meni su prvi put (kad nisam znala kako to funkcionira), morali uvest kateter da ispuste mokraće jer je bilo za explodirat 😂, prof stavio sve one spravice unutra a one izletile napolje 😂😂🤪
Joj kad me tad nije naribao 🤪
To moras sama odredit koliko često inače ideš na wc. Meni je dovoljno pola sata prije transfera i 2-3 dl vode. Inače dopodne idem jako često mokrit. Kao da mi bubrezi rade tri puta brze. Tako da najbolje samo odredit. Ja da popijem 1 litru vode prije transfera umrla bih. Opet bi bio kateter 😂
Bozma ooo super! Ma vidit ces da ce ovaj put bit sve ok... vidiš da se sve lijepo posložilo. Znaci danas štoperica... jel imas jos lijekova i za danas ili?
Nikitta rekla mi je biologica da kod nas kao da ima problema sa diobom stanica. Na pocetku sve izgleda super i onda 👎🏼. Da su prosli put muzevi spermici “teturali” 😂😂, iako je ovaj put kao sve super, ona vise voli napravit ICSI u takvim slučajevima. Ma sta god, samo nek napravi bebu 🍀😁
Jel vi meni vjerujete, ja koja sam super živac osoba, kontrolfreak, dnevno se istresem na nekog barem 3 puta, od početka stimulacije nisam pozivcanila niti jednom. Samo se smijem 😂 ko da sam nadrogirana 🤪🙈 tabula rasa!
Viola koji ce ti to onda dc biti transfer? Mislim tada kada ti planiras? Inače imas duze cikluse?
Sortiraj odgovore
Najstariji