E da, prosli MPO mi je rekao ne se kupati nego tuširati i to ne s kipućom vodom (moja najdraza stvar)… prije sam i na to pazila, bome ovaj put sam se i kupala i tuširala s malo toplijom vodom 😉 Vec mi dopizdilo pazit na sve živo. Sta da mu ja radim, ako ce uspjet uspjet ce, ako nece, nece
Ja budala napunim kadu i izležavam se
jednostavno to mi je promaklo! puna mi je glava informacija, dobro da ikako funkcioniram..
Supergirl beta je dobra, bitno da se podupla i to je to!
Vuky ja stvarno ne mogu vjerovati sta ti ova natrkeljala gluposti! Meni su bas svaki put naglasili OBAVEZNA smetnja zbog cirkulacije i da se ponasam sasvim normalno.. Ja kao sto sam vec pisala sam za trudila kad sam se i saginjala i prala pod nosila ves i prala prozore i vani radila u vrtu.. Ovo za prozore mi je ono glupost velika , sta ce se embrij odljepit ako se sagnemo ili operemo prozor?
Cura koja je bila sa mnom na transferu se sama odvela kuc 200km i drugi dan isla radit u trgovinu, rodila je nedavno, tako da..
Sta najbolje zalec i dici noge u zrak i cekat betu ubijati psihu oo mooj boze🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Supergirl beta je dobra, bitno da se podupla i to je to!
Vuky ja stvarno ne mogu vjerovati sta ti ova natrkeljala gluposti! Meni su bas svaki put naglasili OBAVEZNA smetnja zbog cirkulacije i da se ponasam sasvim normalno.. Ja kao sto sam vec pisala sam za trudila kad sam se i saginjala i prala pod nosila ves i prala prozore i vani radila u vrtu.. Ovo za prozore mi je ono glupost velika , sta ce se embrij odljepit ako se sagnemo ili operemo prozor?
Cura koja je bila sa mnom na transferu se sama odvela kuc 200km i drugi dan isla radit u trgovinu, rodila je nedavno, tako da..
Sta najbolje zalec i dici noge u zrak i cekat betu ubijati psihu oo mooj boze🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Setnja obaveza sam htjela napisat
I da uvijek se tusiram u extra toploj vodi.
Maltezer ja bi se tako rado pocastila jednom cjelodnevnim wellnesom-sauna/bazen..ali bojim se gljivica i ostalim organizmića što se mogu prošetavati po bazenu,a zadnje sto mi sada treba je i lijecenje tih gamadi 😃😅
Pa kad se sjetim rizika samo odustanem.
Franka sretno u postupku 😍
PCOS, Amh:82(g.1984)
MM: oligoasthenozoospermia(g.1985)
11/2019 1.ivf neuspješna punkcija,izvadena dva folikula citicne strukture bez stanica,
04/2020 planiran 2.postupak
I R. mi je rekao da se ponasam sasvim normalno iako su mi i jajnici bili pred hiperom rekao mi samo pripazite na teret no da mi to kaze zbog jajnika ne embrija.. Kad sam isla na FET i kad su se jajnici smirili rekao mi sad sve normalno..
Odmaranje i teret je opravdan jedino osobama koje su od opasnosti hipera...
Beta je 101, rekli u petrovoj da je to ok i u srijedu samo da vidimo da se dupla 😊😊😊😊😊😊😊😊😊
Vama se to ne cini malo mala brojka? 14 dana od transfera trodnevnog zametka…..misljenja?
😍💞💓 Nist nije malo, taman je, nek samo raste.
Aj podijeli s nama napetima simptome koje si imala ili imas ovih dana
Ike… to neeee, to sam znala! Nebi se ja ni u moru kupala !
Ali kući u vlastitoj kadi di jedino ja ležim, raj 🤗
Sad znam da idući put neću ni to
Supergirl 😍😍 čestitam ti trudnice!!
Ajme citam ove "savjete" bokte ko da smo lobotomiju imale pa najbolje da lezimo 2 tjedna 🙄🙄 koje gluposti. Meni je dr rekla da je to sve radi nase psihe kao da mirujemo al da je to pravilo nikad niti jedna zena ne bi ostala trudna osim onih kaj nakon seksa leže 2 tjedna s nogama u zraku 😂😂
Kod mene 3dnt nista specijalno tu i tamo nesto bocne dole al vise nekako oko jajnika (to mi vise kao djeluje od punkcije nekako..) sise se ispuhale od stoperice tako da se nadam da ce narast u narednim danima.. bas su mi dobre kad su tak velike, osjecam se kao zena napokon 😂😂
Nemoj se uopce zamarati simptomima ni probadanjem ni sisama ma nista to ne znaci..
Sve smo mi razlicite neke imaju odmah simptome neke uopce ne.. Ja sam 'imala' simptome neke male tek kad mi su mi bete potvrdile T tako da stvarno mislim da je to sve do psihe a i od hormona silnih vise ne znamo sta je sta... Sretnoo!!
Lela, da, bas fascinantno. Meni su rekli da se to ne moze vidjeti uvz-om. Cak ni ako se ide na propuhivanje jajovoda ne moze se sa sigurnoscu tvrditi nesto. Ja kd sam je pitala od cega mi je to doslo, ona je rekla da dode od cestih upala koje ja nisam imala nikada, na klamidiju sam se testirala prosle godine, sve mi je uvijek bilo ok. Kaze da i cesti boravci na bazenima i saunama to znaju napraviti. A meni pretpostavlja da mi je zbog operacije slijepog crijeva koju sam imala pred 4 godine.
Meni je Skunca npr. super. Mene ona uvijek utjesi za sve, kod nje sam od 16. godine. Ali ne pase ona svima. Meni je dala sve kad sam rekla da idemo radit na bebi odmah uputnice za hormone i sve. Sad cemo vidjeti kako ce se ponasati kada bude trebala pisati bolovanja i svasta nesto sto ce nam trebati za ivf. Ja mislim da je ona uvijek ostrija kad skuzi da se ide privatno, a je kod nje jer je malo ego triper. Cula sam da je za trudnoce savrsena, uostalom, muz joj je Petrovic pa ju valjda on svemu uci. Moja frendica ide kod nekog preko puta Bipe u gradu i kaze da je prezadovoljna. Mogu pitati kako se zove ako hoces.
Supergirl cestitam na beti! Neka se dupla!
Franka dobro dosla, drago mi je da nisam jedina iz Ri! Ides tu u postupak ili ces negdje drugdje?
Ike, cure s teme lh trakice su ekspresno ostajale trudne nakon doze ulja crnog kima. I ja sama sam ga pila i poboljsao je sluz. Ostala sam trudna vrlo brzo nakon koristenja, nije dobro zavrsilo, ali to je sad neka druga prica. Ugl. vjerujem da je ulje nocurka stvarno pomoglo!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Sortiraj odgovore
Najstariji