Hvala cure na cestitkama.
Nikitta cula sam se s Petrovom i sami su rekli da je to sve ok i da su vjerojatno duplici 😍
VM žao mi je što te toliko bolilo, pa zar ti nisu ništa od lijekova dali? Držim fige za party u labosu 🤞🤞🤞🤞
Curke možete li mi molim vas opisati proceduru kada se ide na fet uz estrofem,kada je prvi uzv,
koliko i kako često se ide na uzv, koji dan ciklusa je vama kao bila ovulacija… ? A ako vam se da slobodno mi napišite i svoja iskustva kada ste išle u fet bez lijekova 🤗 Informacije iz prve ruke su mi bolje nego one sa raznih stranica 😁😁 ❤️😘
I ja sam bila na estrofemu, FET blastica, prvi uzv 3dc, drugi 11dc, 16dc transfer, isto uz nastavak terapije.
None
Hvala cure na cestitkama.
Nikitta cula sam se s Petrovom i sami su rekli da je to sve ok i da su vjerojatno duplici 😍
🤞🤞👨👩👧👧
Flower i Marita cestitaaaam vam :) ipak je malo krenuo i ovaj ciklus plusica :)
Kod mene danas i sluzbeno potvrdjeno, beta 0,46 IU/L jel moguce da je biokem.bila? Ili od stoperice jos ciscenje, 13dpt je danas.
I nas sad ceka Fet, mislim da ce ljetni go krajem 8. biti za to, ne mogu izdrzati pitanja iz kokosinjca na poslu ://.
Svima je cudno bilo sto me cak 2 tjedna nema, a nitko tak dugo, osim na ljetni go ne ide, pa odmah nagadjanja, propitkivanja...
Pratim pomno bas sto za fet pisete.
MM '89 Kriptozo., JA '90 -sumnja na pcos
1.Icsi - 5./2020. Betaplus- blaga stim., klomifen+menopur+ovitrelle(štoperica), 7js, 4 ok, 2 se razvile do blastoc., 1 vracena, minus na testu.
1. FET 8./2020. - 🙏 docekali + i 1.betu 207
VM provjeri tsh negdi u privatnim lab.
Ja sad kad sam krenula u postupak bio mi 1.7 i drugi dan transfera skocio na 2.45
Na svoju ruku sam podigla terapiju eutyrox sa 25 na 37.5
E sad se malo bojim da se opet puno ne spusti
Uvijek neka napetost,strah😞
MimiDrimi, odbili su te zbog FSH 11? onda ništa od postupka za mene ovaj put, još FSH i držim pod kontrolom, ali LH nikad nisam uspjela spustit (ni sa kontracepcijom, ni Femostonom, a vjerujem da neću ni sad sa Estrofemom), bude od 13-19. A pogotovo sad kad sam iz postupka bez pauze između.
Pozdrav cure..čestitke svima na plusićima 😍 ja sam evo malo zabrinuta..u subotu sam dobila drugu mengu nakon vanmatericne..prvi mjesec iza operacije trajala mi 5 dana kao i uvijek..i sad ova druga sto sam dobila u subotu..u subotu bilo smeckasto sve i samo jucer curila..danas vec gotova..3 dana znaci..da li je to jos uvijek sve posljedica vanmatericne jel ko zna? Inace nikad nisam imala mengu od 3 dana..a ako se tko sjeca iz mojih prijasnjih postova u 4mj.bila vanmatericna ali sam imala normalno mengu a bila trudna..
MimiDrimi, odbili su te zbog FSH 11? onda ništa od postupka za mene ovaj put, još FSH i držim pod kontrolom, ali LH nikad nisam uspjela spustit (ni sa kontracepcijom, ni Femostonom, a vjerujem da neću ni sad sa Estrofemom), bude od 13-19. A pogotovo sad kad sam iz postupka bez pauze između.
Heej, jel mi mozes rec kakav je ovo nalaz.. Ovo mi ke stari od 9\19 sad cu ic opet.. Cini mi se da se kuzis 😊 https://ibb.co/jH0xd0z
Sortiraj odgovore
Najstariji