Ja bi trebala betu vadit slijedeci petak, vratili smo 1. Mislim da bi ta crtica ipak trebala malo potamniti u ova 3 dana.
Plan za dalje, jos imam 1 smrzlica i to bi probala prije ljeta vratiti jer idu na godisnje vjerojatno. Ako se uspijem dogovoriti
Pa koji ti je danas dan onda? Možeš ti i prije otići. Ozbiljno ti kažem ne vjeruj testovima, ja sam sad išla između vađenje bete pišnuti onako iz fore i crtica u 4 dana nije potamnila. Tek kad mi je beta bila mislim iznad 300..
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
VM, bolovanje u pravilu daje ginekolog, ali meni su jendom na poslu napravili frku na dan transfera i zahtjevali doznaku odmah, a ginekolog radio popodne i otisla kod ovog opce prakse i bez problema mi dao, rekao je da ne moze pisat to, ali je stavio neku drugu sifru. Inace ja i kad idem privatno u postupke zovem svog ginekologa za sve sto mogu na recept, utrogestan, decortin....
A stitnjaca, prvi dr.kod kojeg sam bila vezano za ovo sve mi je na nalaz stitnjace od 2,1 rekao da je to granicno i da se misli bi li mi dao ista. Kasnije sam isla privatno, evo sad je i veca i kazu dobro je to.
Nekako mi se cini da privatnici manje gledaju te stvari.
Ja bi trebala betu vadit slijedeci petak, vratili smo 1. Mislim da bi ta crtica ipak trebala malo potamniti u ova 3 dana.
Plan za dalje, jos imam 1 smrzlica i to bi probala prije ljeta vratiti jer idu na godisnje vjerojatno. Ako se uspijem dogovoriti
Pa koji ti je danas dan onda? Možeš ti i prije otići. Ozbiljno ti kažem ne vjeruj testovima, ja sam sad išla između vađenje bete pišnuti onako iz fore i crtica u 4 dana nije potamnila. Tek kad mi je beta bila mislim iznad 300..
Daj dragi Boze da bude tako i kod mene. Danas 7dnt.
Avama, je malo rano ali mozes napravot betu. Sigurno ces je morat ponavljat ali sigurno ces vise znat
Avama zao mi je da ne tamni. Znam kako jw to biti nestrpljiv al mozda da pricekas 2 dana pa probas napraviti test opet da vidis kakav nude onda jer za betu je bas rano i opet neces nista znati.
Nikita, Nada ma pred kraj t su vidili na uzv da malena ima kao nesto sitno prosiren bubrezni kanali i sad nas kak preventivno poslali na uzv bubrega al nalaz losiji dosta bego onda pa mora obavit komplet obradu od koje jedna pretraga podrazumjeva kontrast i snimanje sta ustvari zraci bebu jos joj daju taj neki radioaktivan kontrast sta je meni mozak zakuhao na informacije al sam se pomirila s time. Moramo to odraditi i nadat se da vise nece morat nista.
Cuke moje, evo i zvanicno.. Beta 0.83 😩😩
Jako mi je žao 😔 glavu gore i u nove pobjede 💪
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Mikica, zao mi je!
Avama, ti si danas onda na 12 dana sto mislim da je jos rano, kao sto je i meni bilo jucer na 10dnt dvodnevnog.
Ja nisam danas radil test, radit cu sutra pa drzite fige. Iako me danas sve probada i boli kao da cu dobiti :(
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Sortiraj odgovore
Najstariji