Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    student13ica
    29. Svibanj 2020. 09:17

avama

Ja bi trebala betu vadit slijedeci petak, vratili smo 1. Mislim da bi ta crtica ipak trebala malo potamniti u ova 3 dana.
    Plan za dalje, jos imam 1 smrzlica i to bi probala prije ljeta vratiti jer idu na godisnje vjerojatno. Ako se uspijem dogovoriti

Pa koji ti je danas dan onda? Možeš ti i prije otići. Ozbiljno ti kažem ne vjeruj testovima, ja sam sad išla između vađenje bete pišnuti onako iz fore i crtica u 4 dana nije potamnila. Tek kad mi je beta bila mislim iznad 300.. 

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

29. Svibanj 2020. 09:29

VM, bolovanje u pravilu daje ginekolog, ali meni su jendom na poslu napravili frku na dan transfera i zahtjevali doznaku odmah, a ginekolog radio popodne i otisla kod ovog opce prakse i bez problema mi dao, rekao je da ne moze pisat to, ali je stavio neku drugu sifru. Inace ja i kad idem privatno u postupke zovem svog ginekologa za sve sto mogu na recept, utrogestan, decortin....
    A stitnjaca, prvi dr.kod kojeg sam bila vezano za ovo sve mi je na nalaz stitnjace od 2,1 rekao da je to granicno i da se misli bi li mi dao ista. Kasnije sam isla privatno, evo sad je i veca i kazu dobro je to.
    Nekako mi se cini da privatnici manje gledaju te stvari.

• avama
    29. Svibanj 2020. 09:57

student13ica

avama

Ja bi trebala betu vadit slijedeci petak, vratili smo 1. Mislim da bi ta crtica ipak trebala malo potamniti u ova 3 dana.
    Plan za dalje, jos imam 1 smrzlica i to bi probala prije ljeta vratiti jer idu na godisnje vjerojatno. Ako se uspijem dogovoriti

Pa koji ti je danas dan onda? Možeš ti i prije otići. Ozbiljno ti kažem ne vjeruj testovima, ja sam sad išla između vađenje bete pišnuti onako iz fore i crtica u 4 dana nije potamnila. Tek kad mi je beta bila mislim iznad 300..

Daj dragi Boze da bude tako i kod mene. Danas 7dnt. 

29. Svibanj 2020. 10:10

Avama, je malo rano ali mozes napravot betu. Sigurno ces je morat ponavljat ali sigurno ces vise znat

29. Svibanj 2020. 10:21

Belaaa sretno danas!

Grizli
    29. Svibanj 2020. 11:37

Avama zao mi je da ne tamni. Znam kako jw to biti nestrpljiv al mozda da pricekas 2 dana pa probas napraviti test opet da vidis kakav nude onda jer za betu je bas rano i opet neces nista znati.
    Nikita, Nada ma pred kraj t su vidili na uzv da malena ima kao nesto sitno prosiren bubrezni kanali i sad nas kak preventivno poslali na uzv bubrega al nalaz losiji dosta bego onda pa mora obavit komplet obradu od koje jedna pretraga podrazumjeva kontrast i snimanje sta ustvari zraci bebu jos joj daju taj neki radioaktivan kontrast sta je meni mozak zakuhao na informacije al sam se pomirila s time. Moramo to odraditi i nadat se da vise nece morat nista. 

• MikicaC
    29. Svibanj 2020. 12:12

Cuke moje, evo i zvanicno.. Beta 0.83 😩😩

student13ica
    29. Svibanj 2020. 12:15

MikicaC

Jako mi je žao 😔  glavu gore i u nove pobjede 💪

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

faith
    29. Svibanj 2020. 12:40

MikicaC

A jooj 😫

Slee
    29. Svibanj 2020. 12:40

Mikica, zao mi je! 
    Avama, ti si danas onda na 12 dana sto mislim da je jos rano, kao sto je i meni bilo jucer na 10dnt dvodnevnog.
    Ja nisam danas radil test, radit cu sutra pa drzite fige. Iako me danas sve probada i boli kao da cu dobiti :(

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.