Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sunshine25
    28. Svibanj 2020. 00:06

Samo da vam se javim, moja beta je cijelih 0,22. Čim sam se ispuhala, znala sam da nema ništa od tog. Dobra vijest je da idem odmah na novi fet, čekam M jer nisam još procurila. 
    Hani 💚💚💚💚 neka sve prođe u najboljem redu i pusa slatkom bebaču 😘😘
    Nikitta, tako je, pgs/pgd ne pokriva sve. Ne znam napamet i reći ću ti krivo, ali pokriva samo nekoliko ,,najpoznatijih'' bolesti/sindroma. 
    Blacky, sutra ću pročitati sve unatrag, ne znam u kojem si stadiju, ali šaljem ti 😘
    Viola, super za oplođenih 6, držim 🤞 da ih ostane sve više. Uvijek ti želim reći i zaboravim, jako je lijepo što nas sve pamtiš i pitaš za nas.
    Vidim da ima i pozitivnih testića, držim 🤞🤞🤞 da je to to!  
    Student13ica, mislim na tebe, šaljem ti sve moguće pozitivne vibre i navijam za mrvicu 🍀🍀🍀💚💚💚💚
    Ostalim curkama sretno u kojoj god fazi bile ❤️ 
    Još jednom vas pozivam na našu FB grupu, puno lakše se pratimo, dođite nam bar s novim profilom 😁 

ja '92. mm '82.
    teški oat
    u mpo od 2018
    1. postupak škvorc - 5 blastica
    2. postupak repromed - 3 blastice
    3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
    11/20 fet 🤖

• MikicaC
    28. Svibanj 2020. 08:27

Sunshine25 zao mi je, jucer sam sve virkala i cekala dobre vijesti od tebe. Sreca imas smrzlice i mozes odmah u postupak ❤️ Drzim ti fige da naredni FET uspije ❤️❤️

28. Svibanj 2020. 08:31

za koliko prođe ovo mantanje od utrogestana kad se uzme na usta, baš me puklo, nadam se da ću moć vozit. Ne sjećam se da me prije ovako?

• Blacky89
    28. Svibanj 2020. 08:35

Sunshine zao mi je... 😞 vjerojatno ti je “lakše” sad kad znas da odmah ideš u novi postupak. Jeste ovaj put nesto drugačije radili? 
    Bozma nemam pojma, meni se nikad nije vrtilo od njega. Sretno danas! 🍀🍀🍀🍀
    Cure, znate sta sam cula jucer? Mislim moze bit rekla kazala jer je kuma cula od jedne druge ženske. Da Luciju odu biologice (kao u Beta Plus). E sad sta je tu istina ajd ga znaj. Al i Marijaiva nam je rekla da doktor Grbavac isto ode. 😯

• PlavaaMK
    28. Svibanj 2020. 08:52

Blacky89

Sunshine zao mi je… 😞 vjerojatno ti je “lakše” sad kad znas da odmah ideš u novi postupak. Jeste ovaj put nesto drugačije radili?
    Bozma nemam pojma, meni se nikad nije vrtilo od njega. Sretno danas! 🍀🍀🍀🍀
    Cure, znate sta sam cula jucer? Mislim moze bit rekla kazala jer je kuma cula od jedne druge ženske. Da Luciju odu biologice (kao u Beta Plus). E sad sta je tu istina ajd ga znaj. Al i Marijaiva nam je rekla da doktor Grbavac isto ode. 😯

• PlavaaMK
    28. Svibanj 2020. 09:01

Bokic curke... sorry na praznom postu stisnula krivo 😂😂
    Svim curkama zelim puno srece one koje cekaju betu i naravno svima koji su u postupku i koje se pripremaju za to...
    Jako me razveseli svaki plusic na testu koji objavite 🤗🤗🤗🤗
    Blacky89 bas sam ostala zatecena ova informacija da dr.L odlaze biologice.... ja sam sad kod njega u postupku u subotu mi je planirat FET, pijem terapiju estrofem 3×1 od jucer krenula sa utricima, jer nas ceka jedan smrzlic iz postupka u 2 mj.
    Za sad nisam cula da odlaze ali ako da nadam se da jos rade ovaj tjedan 🙄🙄

ziki80
    28. Svibanj 2020. 09:37

Pozdrav cure
    Jucer sam dobila stopericu i aspiracija mi je u petak
    Jucer su bili  velicine 17,6. Dva od 16,8 i 16,5
    E2 mi je 3576 pmol/l
    Progersteon 1,4nmol/l
    Drzite fige 

Ja 40godina, suprug 34
    Dijagnoza pocetak steriliteta kod mene
    5.2020.- stimulirani Petrova, puregon/orgalutan, 4 jajne, 2 oplodene, nema trudnoce
    11.2020.-stimulirani Petrova, puregon/orgalutan,2jajne nazalost prazne,
    1.2021.-prirodni Petrova, 1 jajna nazalost prazna
    5.2021.-stimulirani Petrova, menopur.. nadamo se 🤞🤞😊
    Amh 2,8 , fsh 16, ostali hormoni uredni

• avama
    28. Svibanj 2020. 09:40

Cure moj testic je dans mrvicu,ali mrvicu tamniji. To je jos uvijek jako svijetlo, tako da cekam kao i obicno. Danas 6dnt.

faith
    28. Svibanj 2020. 09:48

Bozma

za koliko prođe ovo mantanje od utrogestana kad se uzme na usta, baš me puklo, nadam se da ću moć vozit. Ne sjećam se da me prije ovako?

Otprilike 20 min 🤣

ziki80
    28. Svibanj 2020. 09:53

@ Nikitta hvalaa 🤗

Ja 40godina, suprug 34
    Dijagnoza pocetak steriliteta kod mene
    5.2020.- stimulirani Petrova, puregon/orgalutan, 4 jajne, 2 oplodene, nema trudnoce
    11.2020.-stimulirani Petrova, puregon/orgalutan,2jajne nazalost prazne,
    1.2021.-prirodni Petrova, 1 jajna nazalost prazna
    5.2021.-stimulirani Petrova, menopur.. nadamo se 🤞🤞😊
    Amh 2,8 , fsh 16, ostali hormoni uredni

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.