Cure napisala sam da sam cula, i isto pitam vas jeste čule? Rekla mi kuma da je cula od jedne poznanice. Odmah sam se ogradila da je informacija rekla kazala 😂😂😂
ja sam maločas bila tamo i čula da je dr. G otišao u 3mj. a za ostalo ne znam, budem pitala u ponedjeljak kad ću opet ići.
VM moguce da smo se srele tamo danas🤣
Nas dvije smo jucer pričale i tak nesto o IVF-u i kaze pričala je s jednom poznanicom i da joj je to ova ispricala. Pitala me jesam sta cula reko nisam. Zato sam pitala vas jeste slučajno vi sta čule. Al ko zna, mozda je samo kriva informacija. Nemojte sad pravit uzbunu 😂😂😂
Nas dvije smo jucer pričale i tak nesto o IVF-u i kaze pričala je s jednom poznanicom i da joj je to ova ispricala. Pitala me jesam sta cula reko nisam. Zato sam pitala vas jeste slučajno vi sta čule. Al ko zna, mozda je samo kriva informacija. Nemojte sad pravit uzbunu 😂😂😂
Na prvu mi bio sok al sto bude,bit ce!
Sad mi vazno da dobijem koju stanicu,bojim se da ne popucaju prije jer me jako bole jajnici😬
Faith ako si u stimulaciji nece ti folikuli popucat, don’t worry... to je normalno da te boli. Mislim da nisam cula od ikoga da su folikuli puknuli u stimuliranom postupku. Prirodni je druga prica.
Avama daj nam slikice testica 👏🏼
Ma vjerojatno je samo dr.G otisao, pa netko krivo povezao. Ne vjerijem da bi primali u postupke bez embriologa 😁
MakiST ja cekam da se ti prva javis...
Moje se obe oplodile, kako dr.kaze tek su se jucer pocele dijelit, ali da su dobre, nemaju fragmentacija, cetverostanicni. Cak i mom nestrucnom oku puno bolje izgledaju na slici nego one prosli put.
Maki?
Sta jos ima? Avama daj sliku?
Bozma super 👌 vidis da to ide 🥰 sretno i dalje 🥰
Moji testovi su jutros negativni. Malo sam se sabrala, sutra cu betu pro forme, jer insistiraju na klinici.. Ali hajde makar znam sta me ceka, da se ne sokiram sutra.
Osim propuhivanja jajovoda sta bi bilo pametno jos od testova uraditi nakon 2 neuspjela ivf-a?
Ma vjerojatno je samo dr.G otisao, pa netko krivo povezao. Ne vjerijem da bi primali u postupke bez embriologa 😁
MakiSTja cekam da se ti prva javis…
Moje se obe oplodile, kako dr.kaze tek su se jucer pocele dijelit, ali da su dobre, nemaju fragmentacija, cetverostanicni. Cak i mom nestrucnom oku puno bolje izgledaju na slici nego one prosli put.
Maki?
Sta jos ima? Avama daj sliku?
Bozma ovj put ce bi dobitan!
Bas mi ovo lijepo cut da su se obaa oplodila!👏
Nafam se da ce i meni bar 1
Faith ako si u stimulaciji nece ti folikuli popucat, don’t worry… to je normalno da te boli. Mislim da nisam cula od ikoga da su folikuli puknuli u stimuliranom postupku. Prirodni je druga prica.
Avama daj nam slikice testica 👏🏼
BLACKY89 hvala ti😘
Bozma evo me!! Ja isto vratila 2 odlicna, 3 smrznula (2 vrlodobra i 1 odlican). Pozitivni smo svi pa eto.. sto bude bit ce 🤞 Btw jesam tebi uletila u sobu piškit? Skoro mi je prsnuo mjehur morala sam uletit na wc. Taman se mimoisla s jednom zenskom, ona iz sobe ja u sobu. Sretno nam svima 💞
Bilo mi glupo pitat jesi to ti, ali kako nikog drugog nije bilo pretpostavljala sam da bi mogla bit 😁.
Bit ce to 👌
MakiSTja cekam da se ti prva javis…
Maki?
Sta jos ima? Avama daj sliku?Bozmaovj put ce bi dobitan!
Bas mi ovo lijepo cut da su se obaa oplodila!👏
Nafam se da ce i meni bar 1
Hoce i oba. Obe smo nekako lose pocele ovaj put, mozda dobro zavrsi
Sortiraj odgovore
Najstariji