Djevojke pitanjce, kakva ocekivanja da imam sad nakon transfera u FET postupku? Pitam u smislu nekih simptoma. Danas mi je 6.dan kaj koristim utrpgestan i ni malo nisam napuhnuta, cice ni malo ne bole, jedino povremeno osjecam od danas peckanje kod lijevog jajnika i desno pod rebrima. Koristim i estrofem od 1dc. Sve mi cudno kak je u ovom FET postupku sve mirno 🤔
Djevojke pitanjce, kakva ocekivanja da imam sad nakon transfera u FET postupku? Pitam u smislu nekih simptoma. Danas mi je 6.dan kaj koristim utrpgestan i ni malo nisam napuhnuta, cice ni malo ne bole, jedino povremeno osjecam od danas peckanje kod lijevog jajnika i desno pod rebrima. Koristim i estrofem od 1dc. Sve mi cudno kak je u ovom FET postupku sve mirno 🤔
Pozdrav! Ja sam ti isto u istom postupku.. prvi put.. jer nakon aspiracije nisam mogla odmah na transfer pa su mi zamrzli.. ja isto koristim utrogestan 3x2 i estrofem 3x1 i danas mi je 12 dpt.. mene ti malo cice bole, gladna vise nego inace, ni ja nisam previse napuhnuta ali osjecam pritisak i donji dio ledja ponekad zaboli.. sad nisu neki sve skupa siptomi.. nit ne znam jel se nesto dogadja ili 😀😀 ugl receno mi je betu da radim tek u pon.. jer je subota praznik.. sad ne znam dal da odem u petak..
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Ja sam imala sad FET, prva 4dnt sam baš osjećala da se nešto dogadja.. bol povremenu, onda ništa više.. sve do pozitivne bete, bolovi ko pred mengu. Na mene su utrogestani utjecali samo u 1.postupku, u ostalim ništa. FET je mirniji jer nema terapije, injekcija i ostalog.. držim fige da bude uspješno 🤞🤞
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Anksimoron možeš slobodno u petak betu već vaditi.. 🤞😊
"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Anksimoron možeš slobodno u petak betu već vaditi.. 🤞😊
Da mislim da hocu.. ja sam nova u svemu ovom.. sve mi je ovo prvi put.. vidit cemo kako ce proci..
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Ankimoron mogla si i danas vec ic vadit betu 🙈
Flower FET je super... najčešće nema nuspojava... mozda jedino za koji dan utrici malo uspore probavu. Al onda magnezij svaki dan i riješeno.
Hani 🤞 da op prodje najbolje i da se malac brzo oporavi 😘
Ironlady jel osjetiš kakve nuspojave od željeza? Kad moras opet ic?
Mikica mozes lupocet! Ja sam pila neki dan jer me migrena ubila
To je kao paracetamol? Pokusala sam sa kafom, ali izgleda moram popiti 😩
Cure koje se izluđujete testovima - stalno ponavljamo - budite spremne za “50 nijansi sive” i gubljenje nervi. Beta je zakon, iako i ona kida nerve, ali manje 😂
Viola6 oplođenih je super rezultat, navijamo za dalje 🙏🏼
Marita13sretno!
Hani neeeee, stvarno tvoja bebica ima istu dijagnozu kao curka od Phil & Alex? Kad mora ići, isto za 6 mjeseci? Jao ne mogu zamisliti kakav je to stres i šok. 😢
Zamisli, ja jucer na prenatalnoj dijagnostici na detaljnom anomaly scan i bas o tome mi je doktor pricao, da je to jedan od vecih rizika ICSI, upravo zbog toga se radi u 12 i 21 tjednu detaljna kontrola srca lijeve i desne preklijetke i gledaju ako sam dobro razumjela kako pumpa...eto prvi put jucer cujem za taj rizik i sad vidim da Hani ima taj problem...jesu tvoji prijatelji isto ICSI radili?
Cure evo i mene cili dan kako cu vam javiti pa nikako evo prije spavanja 😊 vidim puno testica i pozitive bravoo samo nek se nastavi🙏❤😍
Znaci ja veceras primila stopericu u 21h u petak u 9h aspiracija, dva folikula ona dobro narasla ovaj sa 13mm na 18mm a ovaj od 10mm na 16 mm 🙏😊 samo da budu puni i dobri cista je jos uvik tu ali ce ja vadit vani punkcijom sad cetrotid mi je rekla da umisto 21.30 dam u 20h jwr mi stoperica u 21h a pregoveris i bemfola je bila u 13h eto i vveslim se petku i nadam se ppzitivnom ishodu iako mi sve brzo i sve cudno nadajmo se da ce izic pozitivno nikad mi brze nisu rasli i veci bili obicno bi u mene bilo sporo i 3,4 ultrazvuka b prosli dok vi dosli do aspiracije a sad vec nakon 3 aspiracija😊🙏 skolski rekla je danas 11 dan ciklusa😍
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Sortiraj odgovore
Najstariji