Ma vjerojatno je samo dr.G otisao, pa netko krivo povezao. Ne vjerijem da bi primali u postupke bez embriologa 😁
MakiSTja cekam da se ti prva javis…
Moje se obe oplodile, kako dr.kaze tek su se jucer pocele dijelit, ali da su dobre, nemaju fragmentacija, cetverostanicni. Cak i mom nestrucnom oku puno bolje izgledaju na slici nego one prosli put.
Maki?
Sta jos ima? Avama daj sliku?Bozmaovj put ce bi dobitan!
Bas mi ovo lijepo cut da su se obaa oplodila!👏
Nafam se da ce i meni bar 1
Hoce i oba. Obe smo nekako lose pocele ovaj put, mozda dobro zavrsi
Bozma 👍🤗😘
Samo da vam se javim, moja beta je cijelih 0,22. Čim sam se ispuhala, znala sam da nema ništa od tog. Dobra vijest je da idem odmah na novi fet, čekam M jer nisam još procurila.
Hani 💚💚💚💚 neka sve prođe u najboljem redu i pusa slatkom bebaču 😘😘
Nikitta, tako je, pgs/pgd ne pokriva sve. Ne znam napamet i reći ću ti krivo, ali pokriva samo nekoliko ,,najpoznatijih'' bolesti/sindroma.
Blacky, sutra ću pročitati sve unatrag, ne znam u kojem si stadiju, ali šaljem ti 😘
Viola, super za oplođenih 6, držim 🤞 da ih ostane sve više. Uvijek ti želim reći i zaboravim, jako je lijepo što nas sve pamtiš i pitaš za nas.
Vidim da ima i pozitivnih testića, držim 🤞🤞🤞 da je to to!
Student13ica, mislim na tebe, šaljem ti sve moguće pozitivne vibre i navijam za mrvicu 🍀🍀🍀💚💚💚💚
Ostalim curkama sretno u kojoj god fazi bile ❤️
Još jednom vas pozivam na našu FB grupu, puno lakše se pratimo, dođite nam bar s novim profilom 😁
Zaao mi je jakoo ☹ ali hrabro naprijed😊🙏
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
https://ibb.co/x78VwPR
Evo slikica ali sad kad se posusilo manjense vidi. Mislim da je to jos jako rano ili opet biokemijska
Pozdrav cure
Jucer sam dobila stopericu i aspiracija mi je u petak
Jucer su bili velicine 17,6. Dva od 16,8 i 16,5
E2 mi je 3576 pmol/l
Progersteon 1,4nmol/l
Drzite fige
Ziki80 onda se pratimo i meni aspiracija u petak uh jedva cekam sutra😊🙏
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Bozma evo me!! Ja isto vratila 2 odlicna, 3 smrznula (2 vrlodobra i 1 odlican). Pozitivni smo svi pa eto.. sto bude bit ce 🤞 Btw jesam tebi uletila u sobu piškit? Skoro mi je prsnuo mjehur morala sam uletit na wc. Taman se mimoisla s jednom zenskom, ona iz sobe ja u sobu. Sretno nam svima 💞
MikiST svu srecu zelim😍🙏
https://ibb.co/x78VwPR
Evo slikica ali sad kad se posusilo manjense vidi. Mislim da je to jos jako rano ili opet biokemijska
Jeli dobro gledam na plavoj liniji su crtice tsmne i tamniji mi pari 4 dan od 3 😊🙏
Blacky89 ti bacila kost i odmah uzbuna 😂 Inače kod Lučija uvijek navodno netko odlazi i uvijek takve priče, a rijetko na kraju bude tako. Grbavac je dolazio kod njega raditi valjda 2 godine po pričama, dok to stvarno nije se ostvarilo 😂
Bozmabit će ipak transfera - super! 😍
MakiST koliko je tvoj AMH? Vidim da imate super rezultat i smrzliće! Koju terapiju si imala?
MikicaCžao mi je, ti prazni testovi su mi baš užas, kad gledaš i tražiš kao manijak tu drugu crticu, a ne vidi se ništa 🤯 Imate li smrzliće?
Nikitta tek mi punkcija u subotu
Nadajmo se da ce bit i transfera 🙏
Blacky89 ti bacila kost i odmah uzbuna 😂 Inače kod Lučija uvijek navodno netko odlazi i uvijek takve priče, a rijetko na kraju bude tako. Grbavac je dolazio kod njega raditi valjda 2 godine po pričama, dok to stvarno nije se ostvarilo 😂
Bozmabit će ipak transfera - super! 😍
MakiST koliko je tvoj AMH? Vidim da imate super rezultat i smrzliće! Koju terapiju si imala?
MikicaCžao mi je, ti prazni testovi su mi baš užas, kad gledaš i tražiš kao manijak tu drugu crticu, a ne vidi se ništa 🤯 Imate li smrzliće?
Nikitta tek mi punkcija u subotu
Nadajmo se da ce bit i transfera 🙏
Sorry Nikitta nesto sam krivo povezala🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji