Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Svibanj 2020. 15:38

MikicaC

Vita26

MikicaC
    Jeste bilo je tako,dva puta sam bila na hitnoj ,ali svaki put sve uredu sa bebicom bilo i nije se vidili zbog cega krvarila imala sam dugo smedji izcjedak,znaci do 9tjedana sam konstantno mirovala .i evo sad sam 14+2
    Rekao mi je doktor da nije upitna stitnjaca.zbog cega nisam ostajala u drugom stanju) uzimam terapiju i sad je sve dobro,malo naravno strahujem jos uvjik bebicu ne osjetim jos.ali evo za 2tjedna idem na kontrolu i nadam se da je sve uredu.drzim gige da uzspijes i ti 😍😍😍 kakva je vasa diognoza inace?bilo sta ako ti treba tu sam 🌞

Hvala Bogu da je sve dobro 🥰🥰 citala sam ja redovno, ali se nisam javljala. Uzivaj u svemu 🥰 i da do poroda imas laku trudnocu 🥰
    Mi inace nemamo dijagnozu uspostavljenu. Nekako se to u ovim godinama provuklo..a da haman nista konkretno nije testirano.
    Kod muza je sve ok. Tako da je vjerovatno nesto kod mene, sto niko nije testorao/otkrio. Mi smo par godina pokusavali prirodnim putem, onda i par puta pravili pauze, jer sam ja zivjela u drugom gradu i slicno. Nakon sto smo zadnju godinu, godinu i pol bez prekida pokusavali ( a meni se ne ceka jos godina/dvije da bi sve moguce testirali i onda uspjeli ili ne) trazila sam uputnicu za mpo.
    Tacno se pogubim kad vidim sve ove testove koje su mnoge od vas radile a ja pojma nemam sta je. Nemam policisticne jajnike, nemam trombofiliju. .Ciklusi su mi redovni..to je sto znam.. Ali eto godinama se nista ne desava. 🙈🤦‍♀️
    Prohodnost jajovoda nisam radila..
    Uh svasta ti napisa 🙈🙈

Mikica..i nama je sličan situacija.. ja sam prvi put vidjela pozitivam test nakon 8 godina pokusavanja i opet nije prirodno bilo nego inseminacijom.. napravi prohodnost jajovoda jos

• MikicaC
    07. Svibanj 2020. 15:46

LioraLiora uhh tacno znam kako je, samo sto nekako mislim da nikad necu ugledati taj plus! Meni se nikad ni biohemijska nije desila 🤷‍♀️
    Nisam upratila, jesi li sad trudna? Jel skoro bila ta inseminacija, ili? 
    Ako ne uspije ovaj ivf, radit cu i prohodnost jajovoda.
    Samo se ja onda kontam, sve i ako ih "propusu", hoce li i kad ce uspjeti 🙈

07. Svibanj 2020. 15:50

JECIKA

Nada88

JECIKA

Nada tako je.. Ocigledno ce biti apsorbovan.. Krvarenje apsolutno ni implantacijsko nisam imala. Gestacijska se bas vidi. Grudvica je dosta velika ali dr kaze da nece vise rasti. Sta ces ti onda da radis?l sa testovima? I ja cu vidjeti onda taj 2D UZ mada meni Dr nije pominjao to.

Evo sad sam bas malo citala sta je to sta je njihova preporuka, s obzirom da nifty ne mozemo. Znaci to je detaljan ultarzvuk koji se radi izmedu 11 i 13 tt, detaljno mjerenje svih organa kod bebe, gledaju prozirnost organa i zadebljanje vrata! Ili neku invazivnu tehniku tipa amniocinteza, al to ne dolazi u obzir obzira da bi radila!

Ni ja to sigurno ne bih radila.. Taj UZ cu zakazati mada sam i do sada isla na neki najnoviji. I bas je jasna slika. Pretpostavljam da 2D boljeg nema osim da idem na 3D. Evo vidjecu vec. Kamo srece da se malo opustim nego sam jednostavo blesava i razmisljam o svemu, kao i ti

Ajme ja samu sebe nerviram, ali ne mogu protiv sebe! Ja sam mirna samo taj dan kad dodem s ultrazvuka i doktor kaze sve je u redu, onda do iduceg nove brige umjesto da uzivamo 🤣🤣

MimiDrimi
    07. Svibanj 2020. 17:19

Nada, tako vam od srca čestitam. 2018 saznali za azzo u 3 mj, ja iznivelirala svoju štitnjacu. Prvi postupak u 10/2019 bio neuspjesan. A drugi je bio u 3mj/2020 no prekinut mi je u pola zbog Covid19. Sada su me zvali da nastupamo ponovno, pa sam bas sretna. Nema predaje. Imali smo 5ampula, sada imamo jos 4 komada. Valjda ce neki plivac biti dobitni 😉😍

Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
    Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
    1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
    2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
    3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
    4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
    5. 11/2021 Škvorc - novi postupak

Samara
    07. Svibanj 2020. 18:04

Imamo iza sebe jedan neuspjeli pokusa pa bi sad prije novih konzultacija pocela uzimati neke preparate, dodatke prehrani. Mozda za jacanje jajnih stanica, vitamine i sl. Moze preporuka? Hvala

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

07. Svibanj 2020. 18:14

MimiDrimi

Nada, tako vam od srca čestitam. 2018 saznali za azzo u 3 mj, ja iznivelirala svoju štitnjacu. Prvi postupak u 10/2019 bio neuspjesan. A drugi je bio u 3mj/2020 no prekinut mi je u pola zbog Covid19. Sada su me zvali da nastupamo ponovno, pa sam bas sretna. Nema predaje. Imali smo 5ampula, sada imamo jos 4 komada. Valjda ce neki plivac biti dobitni 😉😍

Naravno da oce, mene je jedna prijateljica koja je isto prosla tjesila rijecima uspilo je svima, mora ti uspit sad je samo razlika hoce li biti 1., 3. ili 10 put 🥰 vazno da su oni plivace nasli!

• avama
    07. Svibanj 2020. 20:07

Nikitta

Nada88 i ostale trudnice - još jednom čestitke svima! ❤️
    Avama sad sam upratila tvoju muku s još jednom biokemijskom/spontantim. Jako mi je žao. Ne znam što reći. Nadam se da si malo bolje sada. ❤️

Evo bolje sam malo. Cekam odobrenje od dr da vratimo smrzlica. Te biokemijske su katasterofa. Ne znas jel bolje da se dogode ili ne. Rekla mi je dr da mi stvarno vise nema sta dati. To me bas onako malo zdrmalo. Sad se nadam da cu moci ovaj ciklus na fet. Obecala mi je ako dopuste da idem odmah. Tako da cekam

flower93
    07. Svibanj 2020. 21:36

Nikitta draga, pa to je tolko slaba doza normabela hehe 😎 također nisam pobornik takvih tableta, al kad se sjetim takoder stresnog perioda, i budenje tokom noci jer mi je zujalo u usima od visokog tlaka, normabel me spasio. Opustil me taman kolko je trebalo 😎
    Jako mi je zao zbog potresa.. Kod nas u Varazdinu se jako osjetio, onda si tek mogu mislit koliko grozno je bilo vama u Zagrebu

Vita26
    07. Svibanj 2020. 21:59

Nada88 
    Jednom mjesecno kontroliram i pijem terapiju,mozes i sa prehranom regulirati isto i naravno biti pozitivan 🌞

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Vita26
    07. Svibanj 2020. 22:02

MikicaC
    Samo hrabro Bice to sve dobro ❤️❤️❤️Ja sam imala jedan ivf 6blastica i 4fet uspješan ,od srca i tebi to zelim

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.