Nikitta, 10 je ipak mozda malo previse 😎 imas i od 5mg, taj je isto jos skroz okej 😉
MikicaC
Samo hrabro Bice to sve dobro ❤️❤️❤️Ja sam imala jedan ivf 6blastica i 4fet uspješan ,od srca i tebi to zelim
Hvala draga ❤️❤️
Samara, meni je prof Vrcic rekao da uz gluckophage koji uzimam radi inz. rezistencije da mi jedino treba vit d (ampule 25000) jer mi je bio ispod minimalne granice i mio-inositol prah. I bas je napomenuo da je to sasvim dovoljno. Meni je to skroz okej, jer ni sama nisam velikj pobornik uzimanja sveg i svaceg.. A za maticnu mlijec, koju ti je Nikitta spomenula, sam takoder cula puno dobrog, samo pazi u kojem periodu ju uzimas. Koliko sam shvatila ona se koristi 3 mjeseca, uz 1 mjesec stanke prije ulaska u postupak. Nek me netko ispravi ako krivo pisem
I bas je jako zapeo za taj vit D, trebala sam vec uc u postupak, ali ga jos nisam digla iznad granice normale i stopiral je. Rekao je nek mu se javim kad bude iznad granice i tek onda mogu krenut u postupak. Cak i sad lad mi je iznad granice i dalje koristim te ampule. Ne vise svaki tjedan, vec svaki drugi.
Tu i tamo navratim ima li sto novog kod starije ekipe i naletim na Nikitu ❤ saljem 😘 i 🤗
Nada88
Jednom mjesecno kontroliram i pijem terapiju,mozes i sa prehranom regulirati isto i naravno biti pozitivan 🌞
Koliki ti je pod terapijom? Pa sa prehranom jako tesko se regulira, ja sam to uspjela jednom van postupka uz brazilske orascice i jod tablete od Kalpa.
Avama podsjeti me, jel vi imate muški faktor ili? Tolike biokemijske/spontani, zna često biti problem u embrijima, kromosomski.
Pa kod mm je smanjen broj progresivno pokretnih. I ja imam trombofiliju. Ne znam ni sama sta dalje.
Pozdrav svima
Ima li netko ovdje tko je bio ili planira ići na MPO postupke u KBC Osijek? Ginekologinja mi kaže da još nisu počeli s radom zbog korone i ne zna se kada će. Nama bi bilo prvi put da pokušavamo na taj način, pa sam jako nestrpljiva i jedva čekam
Ja 28g. MM 27g.
Nalaz spermiograma: nepotpuna likvefakcija i smanjena vitalnost.
Pokušavamo 14 mjeseci.
Avama podsjeti me, jel vi imate muški faktor ili? Tolike biokemijske/spontani, zna često biti problem u embrijima, kromosomski.
Flower bilo je užasno, ne želim se prisjećati ni prepričavati. Da, to je najmanja doza koju sam dobila kad sam imala ozljedu kralježnice nakon prometne, prije godinu i pol. A tek sad se usudila zbog potresa uzeti. Šta misliš, koliko bih odjednom mogla uzeti prije pregleda? 2kom? Znam da ima i doza od 10 mg, to se ne bih usudila 😂
Samara ja mogu samo preporučiti svježu matičnu mliječ i vitamin D mega doze (prvo provjeriti koliki ti je). Sve ostalo što sam probala u zadnjih 6,5 godina neplodnosti - nula bodova (vrkuta, marulja, razne kapi, čajevi, medovi, propolisi, vit E, b kompleks, selen, jod, q10, i još hrpu drugih suplemenata).
Mozes slobodno uzeti 2 od 2 mg ili 1 od 5mg.
Ja sam ovaj od 2 pila i u trudnoci nakon 1 spontanog, nekad 1 nekad 2 na dan ujutro i navečer jer me bas bilo strah i doktorica mi ga sama dala jer je rekla da su to tako mizerne doze i da ih je bolje piti prva 3 mjeseca da maternica bude opustena nego da sam stalno u grcu i strahu, no nije ni to pomoglo🤷♀️🙈...
Ne znam zasto sada ne pocinjus postupcima, kad he odobreno i receno da nema zapreka za to. Privatnici rade a bolnice cekaju.
Sortiraj odgovore
Najstariji