MikicaC
Jeste bilo je tako,dva puta sam bila na hitnoj ,ali svaki put sve uredu sa bebicom bilo i nije se vidili zbog cega krvarila imala sam dugo smedji izcjedak,znaci do 9tjedana sam konstantno mirovala .i evo sad sam 14+2
Rekao mi je doktor da nije upitna stitnjaca.zbog cega nisam ostajala u drugom stanju) uzimam terapiju i sad je sve dobro,malo naravno strahujem jos uvjik bebicu ne osjetim jos.ali evo za 2tjedna idem na kontrolu i nadam se da je sve uredu.drzim gige da uzspijes i ti 😍😍😍 kakva je vasa diognoza inace?bilo sta ako ti treba tu sam 🌞
5.12 mi je termin 🎉🎉 Kad si ti zadnji put kontrolirala svoj TSH? Koliko redovito to radis
Ja sam se opet aktivirala. Prekinuli su mi postupak u ozujku, pa cu sada ponovno u 5 ili 6 mjesecu.
Nada88-vidim da imate problem kod mm-Azzo. Kod nas je ista situacija.
Gdje ste isli na mpo postupke? Vidim u tvom potpisu da ste uspjeli. Cestitam vam 😉
Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
5. 11/2021 Škvorc - novi postupak
Jecika Nada88
Jeste vi negdje jos u neki forum ?ja sam u jesenske bebe ali dodjem pogledati a vidim da ste trudne
Vita ja sam se upisala na zimske bebe.. Meni je termin 12.12.2020 Nada nazalost druga mrvica je porasla ali ne dovoljno. Nema srcane reakcije. Razlika je velika. Nisam prokrvarila tako da ce vjerovatno moj endo apsorbovati embrio do porodjaja. Pise vanishing twin :( valjda ovoj mrvi koju cuvam to nista ne smeta. Nada da li si ti mislila da radis double triple ili nifty!? Ja sam mislila da uradim nifty medjutim DR mi je rekao da mi rezultati nece biti dobri jer imam vanishing twin-a.
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Jecika Nada88
Jeste vi negdje jos u neki forum ?ja sam u jesenske bebe ali dodjem pogledati a vidim da ste trudneVita ja sam se upisala na zimske bebe.. Meni je termin 12.12.2020Nada nazalost druga mrvica je porasla ali ne dovoljno. Nema srcane reakcije. Razlika je velika. Nisam prokrvarila tako da ce vjerovatno moj endo apsorbovati embrio do porodjaja. Pise vanishing twin :( valjda ovoj mrvi koju cuvam to nista ne smeta. Nada da li si ti mislila da radis double triple ili nifty!? Ja sam mislila da uradim nifty medjutim DR mi je rekao da mi rezultati nece biti dobri jer imam vanishing twin-a.
Jucer sam bas zvala u kliniku da napravim termin i dobila ssm bas taj odgovor, s obzirom da je i drugi plod i dalje tu rezultati ne moraju biti validni. Ali su mi rekli da jedino sta mogu kao neki detaljni ultrazvuk napraviti koji moze izracunati mogucnost trizonomije, al taj ultrazvuk je 2D kao i obicni na koji idem i nije mi jasno sta je to, a kosta 220 eura...ne znam ni sama! Znaci postiji mogucnost da ne prokrvarimo vec se jednostavno drugi plod apsorbira, moj ginkolog mi nista o tome nije rekao pa sam bas tebe htjela pitat sta su tebi rekli?
Ja sam se opet aktivirala. Prekinuli su mi postupak u ozujku, pa cu sada ponovno u 5 ili 6 mjesecu.
Nada88-vidim da imate problem kod mm-Azzo. Kod nas je ista situacija.
Gdje ste isli na mpo postupke? Vidim u tvom potpisu da ste uspjeli. Cestitam vam 😉
Jesmo mimidrimi konacno smo uspili iz 4 pokusaja 🙏 u postupcima smo u Njemackoj i TESE smo ovdje radili! Koliko se dugi vi borite s azoo?
Nada tako je.. Ocigledno ce biti apsorbovan.. Krvarenje apsolutno ni implantacijsko nisam imala. Gestacijska se bas vidi. Grudvica je dosta velika ali dr kaze da nece vise rasti. Sta ces ti onda da radis?l sa testovima? I ja cu vidjeti onda taj 2D UZ mada meni Dr nije pominjao to.
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
Nada tako je.. Ocigledno ce biti apsorbovan.. Krvarenje apsolutno ni implantacijsko nisam imala. Gestacijska se bas vidi. Grudvica je dosta velika ali dr kaze da nece vise rasti. Sta ces ti onda da radis?l sa testovima? I ja cu vidjeti onda taj 2D UZ mada meni Dr nije pominjao to.
Evo sad sam bas malo citala sta je to sta je njihova preporuka, s obzirom da nifty ne mozemo. Znaci to je detaljan ultarzvuk koji se radi izmedu 11 i 13 tt, detaljno mjerenje svih organa kod bebe, gledaju prozirnost organa i zadebljanje vrata! Ili neku invazivnu tehniku tipa amniocinteza, al to ne dolazi u obzir obzira da bi radila!
MikicaC
Jeste bilo je tako,dva puta sam bila na hitnoj ,ali svaki put sve uredu sa bebicom bilo i nije se vidili zbog cega krvarila imala sam dugo smedji izcjedak,znaci do 9tjedana sam konstantno mirovala .i evo sad sam 14+2
Rekao mi je doktor da nije upitna stitnjaca.zbog cega nisam ostajala u drugom stanju) uzimam terapiju i sad je sve dobro,malo naravno strahujem jos uvjik bebicu ne osjetim jos.ali evo za 2tjedna idem na kontrolu i nadam se da je sve uredu.drzim gige da uzspijes i ti 😍😍😍 kakva je vasa diognoza inace?bilo sta ako ti treba tu sam 🌞
Hvala Bogu da je sve dobro 🥰🥰 citala sam ja redovno, ali se nisam javljala. Uzivaj u svemu 🥰 i da do poroda imas laku trudnocu 🥰
Mi inace nemamo dijagnozu uspostavljenu. Nekako se to u ovim godinama provuklo..a da haman nista konkretno nije testirano.
Kod muza je sve ok. Tako da je vjerovatno nesto kod mene, sto niko nije testorao/otkrio. Mi smo par godina pokusavali prirodnim putem, onda i par puta pravili pauze, jer sam ja zivjela u drugom gradu i slicno. Nakon sto smo zadnju godinu, godinu i pol bez prekida pokusavali ( a meni se ne ceka jos godina/dvije da bi sve moguce testirali i onda uspjeli ili ne) trazila sam uputnicu za mpo.
Tacno se pogubim kad vidim sve ove testove koje su mnoge od vas radile a ja pojma nemam sta je. Nemam policisticne jajnike, nemam trombofiliju. .Ciklusi su mi redovni..to je sto znam.. Ali eto godinama se nista ne desava. 🙈🤦♀️
Prohodnost jajovoda nisam radila..
Uh svasta ti napisa 🙈🙈
Belaaa mene tako boli čitati tvoje neuspjehe, jer smo u sličnom sranju, stanice su nam u banani, a lažu nas. Mislim, Alebić je prvi MPO doktor koji mi je u facu rekao da kod mene teško da će biti happy end. Moja MPO u Petrovoj mi govori da imam šanse, da nikako nisam za donaciju js. Iskreno, donacija mi nije do prošle godine padala na pamet, ali sad sam već debelo sve o tome proučila. Da sam na tvom mjestu, otkantala bih tu tvoju doktoricu iz bolnice, prešla bilo kome drugome i tamo iskoristila zadnji postupak. Ako ti donacija iole dolazi u obzir, onda sačuvaj 1 stimulirani preko HZZO - tako zadržavaš pravo na barem 1 postupak donacije na teret HZZO u 100% iznosu u Makedoniji, a 1000€ sufinanciranja u Češkoj. Svakako mijenjaj nešto u terapiji, ako 5 postupaka ne daje nikakve rezultate, mijenjaj, lijekove, doktoricu, kliniku!
Grizli nadam se da ću jednom doživjeti taj osjećaj. Uživaj ❤️
Skoljka rodila si, čitala sam na nekoj stranici ovdje, pokušala sam na preskokce prelistati postove. Čestitam ti! Iskreno, svaki put mi se odustaje, ali kad prođe malo vremena, onda skupim snage za dalje. Ne znam do kada. Vjerojatno do 40-te. 🤦🏼♀️ Pusa velika!
Ma duga je prica to, Poljak me odusevija i ona nije trebala odustat u prirodom na femaru sam bila i poslje se jos stanica pojavilo kad sam bila u njega sok dozivila a i on zasto je odustala itd uglavom razocarenje tesko on mi je iskreno reka moje sanse do 40 su iz 3 puta iza 40 su iz 5, 6 puta moji nalazi su svi ostali odlicni osim amh sta je nizi ali ode je ocito problem spajanja stanica do embrilologa a u njega radi Romac jedan od najbolji u Hrvatskoj i da je on bitniji meni nego on kao doktor i razocara se da su mi kad mi bila jedna stanica 4stanicna a druga 8 stanicna da mi te skupa vratile i da ako je ta 4 stanicna propala mozda povuka ovu za sobom da se nece nikom u struku misa ali ocito se sve ovih 5 posutpaka odradilo nesalatno pa sta bude da to nije humano da on kad iz 3 puta ne uspije promjeni sve i raspita se i vidi staje
Ja molim Boga da sad ako i krenen dabogda ta moja ne bila i dopa me neko drugi eto jer cu joj sve sasut u facu
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Evo sad sam bas malo citala sta je to sta je njihova preporuka, s obzirom da nifty ne mozemo. Znaci to je detaljan ultarzvuk koji se radi izmedu 11 i 13 tt, detaljno mjerenje svih organa kod bebe, gledaju prozirnost organa i zadebljanje vrata! Ili neku invazivnu tehniku tipa amniocinteza, al to ne dolazi u obzir obzira da bi radila!
Ni ja to sigurno ne bih radila.. Taj UZ cu zakazati mada sam i do sada isla na neki najnoviji. I bas je jasna slika. Pretpostavljam da 2D boljeg nema osim da idem na 3D. Evo vidjecu vec. Kamo srece da se malo opustim nego sam jednostavo blesava i razmisljam o svemu, kao i ti
Sortiraj odgovore
Najstariji