Marijaiva nije da nisam bila zadovoljna, al nekako sam vise vjerovala svom prethodnom MPO-ovcu, ono čisto moj dojam… okolnosti su bile takve da on nije radio pa sam išla dalje, da je on radio sigurno ne bih napuštala staru kliniku. Sad se on vraća, i nitko sretniji od mene 😁 i naše Ninne 😉
Znam da si ti idiopat, probaj otic kod L na konzultacije pa vidjeti. On ti bas ne gleda previse stare nalaze koliko sam skuzila. Oslanja se na svoje iskustvo i ono sto vidi na uzv. Ovako je on super, veseo, nasmijan, kaze ti sve sto te zanima! Jednom riječju neobičan doktor 😁 Al guzva mu je jako često, naoruzaj se strpljenjem. A sad poslije korone vjerujem da ce bit ludnica. Eto, meni je to vozanje i ta velika guzva najviše smetala. Mislim da se to moze malo drugačije organizirat. Inače, čini mi se da je doktor G sto radi kod njega jaaaako dobar, bio mi je na jednom transferu. Ovako smo se sretali u čekaonici. Nema toliku gužvu, moze vise vremena posvetiti svojoj pacijentici (to i radi), a i uvijek se moze posavjetovat sa L. Razmisli o njemu 😉
Znam da se on bas ne obazire na nalaze i iz tog razloga sam prvo isla Radoncicu i na kraju sam tamo ostala pa rekla bih razočarana jer me on nije na nikakve pretrage slao a sve moje nalaze kojih imam hrpu je samo letimice prosao o nekako me olako uzeo i 'obradio'... Mogu reci da me to iznenadilo jer sam nekako vise od njega ocekivala a ono nist..
Jedino sto sam kod njega isla na dugi protokol jer to ajd nisam probala i rezultat isti tj gori nego na vv... Sama sam mu i histeroskopiju predložila...
Koliko sam cula Grbavac odradjuje otkazani rok kod L. to mi rekla kolegica koja je trebala ici sad kod njega rekao joj da odradjuje otkazani rok zbog novonastale krizne situacije oko korone 🤷♀️🙄...
Pozz, mozete mi molim vas reci koje nalaze bi trebala ponoviti prije sljedecih konzultacija? Mislim koje pretrage su obavezne da bar nesto imam do tad. Nemamo smrzlice, moramo sve nanovo. Hvala :)
Uvijek u vecini bolnica traze papa test i briseve ne starije od god dana, tako i spg, spolne hormone te markere...
Pozz, mozete mi molim vas reci koje nalaze bi trebala ponoviti prije sljedecih konzultacija? Mislim koje pretrage su obavezne da bar nesto imam do tad. Nemamo smrzlice, moramo sve nanovo. Hvala :)
Uvijek u vecini bolnica traze papa test i briseve ne starije od god dana, tako i spg, spolne hormone te markere…
Hvala puno 😊
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Nada88, jesi ikad prije u postupcima uzimala heparin? Dali su ti ga zbog hiperstimulacije? Jesi radila kakve pretrage na trombofiliju? Mozda ti je bas zbog njega ovaj put bio uspjesan 😁
Da u ovoj klinici ga daju ako postoji mogucnost hiperstimulacije...pa i ja nekako mislim je mozda bas on pripomogao, iako mi je mojs MPO rerkla u nekom 6 tt da ga mogu ostaviti ja sam u konzultaciji sa svojim ginekologom odlucila da necu prije nego sta napravim pretrage na trombofiliju, sad cekam rezultate koji bi trebali uskoro bit. Ali u razgovoru sa hematologom koji mi je vadio krv, rekao mi je da kod mene postoji jako mala mogusnost da nesto nece biti u redu s obzirom da su genstski svi ok, znaci niko nije imao neke ugruske, srcani udar ili nesto slicno...al nikad se ne zna, ja ne prepustam nista slucaju 😂😂
Jesu tebe ispitivali genetiku na tom testiranju i rekli ti nesto slicno???
Cure samo da se javim! Tema se poprilicno aktivirala - vidim da uskoro pocinju postupci. Srecno svima! Preselicu se malko na druge teme a nadam se uskoro i sve vi. Ljubim vas
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Nada88, nisu ništa pitali i ja mislim da će nalazi biti OK jer baš nitko nije umro od srca niti imao ikakve ugruške, ali eto toliko sam više luda da molim boga da je imam pa da eto sve ove neuspjehe pripišem tome
JECIKA samo ti seli i ne vraćaj se nadam se da sad kad je opet sve krenilo da će ih više bit na drugim temama nego tu
Nada88, nisu ništa pitali i ja mislim da će nalazi biti OK jer baš nitko nije umro od srca niti imao ikakve ugruške, ali eto toliko sam više luda da molim boga da je imam pa da eto sve ove neuspjehe pripišem tomeJECIKA samo ti seli i ne vraćaj se
nadam se da sad kad je opet sve krenilo da će ih više bit na drugim temama nego tu
Drage moje.. Samo da mi ovo prodje dobro sa mrvom i eto mene nazalost opet ovdje kroz godinu.. I nadam se da vas tada nece biti nijedne ovdje.. LJUBIM VAS I UZ VAS SAM
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Nada88, nisu ništa pitali i ja mislim da će nalazi biti OK jer baš nitko nije umro od srca niti imao ikakve ugruške, ali eto toliko sam više luda da molim boga da je imam pa da eto sve ove neuspjehe pripišem tomeJECIKA samo ti seli i ne vraćaj se
nadam se da sad kad je opet sve krenilo da će ih više bit na drugim temama nego tu
Drage moje.. Samo da mi ovo prodje dobro sa mrvom i eto mene nazalost opet ovdje kroz godinu.. I nadam se da vas tada nece biti nijedne ovdje.. LJUBIM VAS I UZ VAS SAM
Jecika sta je doktor rekao za drugu mrvicu?
Drage cure pridruzujem se i ja ovoj temi da se malo pripremim. Konacno su mi odg. iz Rijeke da se javim pocetkom lipnja jer da za sad rade samo konzultacije, a MPO da ce valjda u lipnju. Ima tko iz Rijeke da krece u postupak? Imate kakve savjete kako da se pripremim, odnosno kako da samoj sebi pomognem, dali da pijem vrkutu i dalje ili ne, prenatale?
Svim trudilicama zelim da cim prije ugledaju plusic i cuju srceko🙏 Divim vam se na toj snazi i iskreno neznam kako cu ja smoc snage za to,ali zelimo i mi svoje cudo i borit cemo se za to koliko god bilo tesko
🧔 35
🙎🏼♀️32
🤰🏼 1.trudnoca, 40. tjedan, po uzv 39.💙
Lotus, prenatale obavezno, meni je dr.u ponedjeljak vise puta ponovio da obavezno pijem.....a za vrkutu ne znam, mislim da ona nece ni pomoc ni odmoc. A ako se mislis kako ces smoci snage....ma kad jednom krenes i nije tako tesko, najteza je negativna beta ili test, ali to ionako gledamo svaki mjesec negativno i bez IVF. Inekcije, punkcija i transfer....sve to nekako postane ok, da mi je netko prije par godina rekao da cu sama sebe bost u stomak vjerojatno bi se upucala a sad jedva cekam 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji