Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Meto
    05. Svibanj 2020. 11:41

Anitram nezz jos, ja radim pa cu zaduziti nekog da mi snimi. Javim kad saznam😊

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

05. Svibanj 2020. 11:43

Meto

Anitram nezz jos, ja radim pa cu zaduziti nekog da mi snimi. Javim kad saznam😊

Moze super 👍👍

flower93
    05. Svibanj 2020. 11:45

Cure, kao što je Meto rekla, javila se novinarka sa RTL televizija da bi radila prilog o umjetnoj oplodnji. Bilo bi super da se netko od nas javi (koja ima muda hehe). Meni moja okolina ne zna i voljela bih da tako i ostane, pa sam joj svoje mišljenje poslala u inbox na fejsu. Novinarka se zove Marijana Čikić (slobodno joj se javite u inbox na face-u)

05. Svibanj 2020. 12:02

Meto, odusevljena sam dr. Po. Sljedeci tjedan idem na scratching. Dao mi je da napravim i pretrage za trombofiliju, ako ne budu gotovi nalazi dao bi mi preventivno fragamin. Nista ne prepusta slucaju 👌 za 10-tak dana krecemo s postupkom, blaga stimulacija. 

Dorotea88
    05. Svibanj 2020. 13:57

Evo i mene natrag k vama curke. Druga inseminacija neuspjesna,dosla vjestica u posjetu danas ujutro 😔 U ponedjeljak idem na konzultacije za ivf u istoj klinici iako smo planirali zapalit za RH jer bi mozda bilo jeftinije,ali kad uracunam sve putne troskove,razlika od 100-200e mi ne igra ulogu,tim vise sto bi za to trebala uzimati godisnji,a sa cijelom ovom korona situacijom ne mogu biti ni sigurna da li bu uopce doslo do postupka uz ogranicenje putovanja. Trazila sam jos 2 misljenja (Betaplus i Podobnik) i potvrdeno nam je ono sto su nam i ovdje govorili. Idiopati smo i s obzirom na dve neuspjesne inseminacije,sljedeci korak nam je ivf. Mijesaju mi se strah i uzbudenje jer sam i za ovaj ciklus mislila da je dobitni pa drek. A sve nam je islo ko po spagi,i lijepa ovulacija, i dobri folikuli,i dobra kvaliteta plivaca,sve,sve. Znam da je uspjesnost mala i da s ivf ipak ima vise sanse pa me bas zanima sto ce reci u ponedjeljak i kakav ce biti protokol. Drzite mi se! 😊 Pratim vas ❤

Ja 88', muz 89'
    Dijagnoza-idiopatska
    1.inseminacija 21/03/20- neuspjesno
    2.inseminacija 20/04/20- neuspjesno
    U pripremi za ivf

flower93
    05. Svibanj 2020. 14:16

evo, postavilo se pitanje i nacionalnom stožeru za umjetnu oplodnju (jako sam hepi jer sam svim novinarima poslala molbu da postave pitanje na tu temu, i uspjelo je ) . Ugl, stožer je jako zadovoljan kako su bolnice zamislile to provoditi, te se zapravo čeka blagoslov ministarstva. Nadajmo se da to neće trajat 3 gladne godine

05. Svibanj 2020. 14:36

MikicaC

Nada88

MikicaC

Eh evo mene sa prve folikulometrije. S jedne strane 4 veca s druge 5.. Bockam se do subote, u ponedjeljak punkcija. Naravno javlja se drugi problem.. Stitna opet pobudalila😞 tsh 3.5..
    Jeste li vi radile transfer sa povisenim tsh-om i kakav je ishod?

Jesam ja, meni uvijek TSH luduje i ishod je pozitivan! u 5tt mi je bio 3.6, sad pijem lthyroxin 75 mg. Jel pijes tablete?

Pijem lthyoxin od 100 🙈 prosli mjesec bio 1.88..talo sam se radovala 🙈 a u proslom postupku je bio 5.6
    Stalno nesto. ..
    Ipak nije tacno ono sto mi je med. Sestra prosle sedmice rekla. Dakle mogu normalno na transfer i ostalo zalediti.. A ne ili/ili.

Ma ni meni to nije imalo nekog smisla...ides noramlno na transfer i ostatak zaledis! TSH skace u postupku , za vrijeme uzimanja Estrogen hormona i u trudnoci, meni je pod lhyroxom 50 prosli tjedan bio 2,7 pa sam ga trazila da mi pojaca dozu na 75 sad cu na kontrolu za 3 tjedna da vidim koliki je. Al bitniji su ti  T3 i T4, oni bi trebali biti u granicama. 

• avama
    05. Svibanj 2020. 14:48

Ko zna kad ce se oglasit ministarstco sada. Ne znam sta odugovlace to sad.

• Blacky89
    05. Svibanj 2020. 15:34

Meto, Flower i Sunshine kraljice steee 👸🏼
    Javite kad je prilog da gledamo ❤️❤️❤️😘😘

flower93
    05. Svibanj 2020. 15:51

Blacky89

Meto, Flower i Sunshine kraljice steee 👸🏼
    Javite kad je prilog da gledamo ❤️❤️❤️😘😘

Prilog ti je danas u 18.30h na RTL vijestima. Mislim da će im danas porasti gledanost samo zbog tog priloga hehe 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.