Ja sam propustila ali budem gledala reprizu kasnije.
Bozma nisam radila AMH
meni je LH veći od FSH, ali ja imam nizak AMH tako da sigurno nemam PCOS, nisu mi se doktori obazirali na to što je veći.
Mislim da bi ti kod PCOS i testosteron bio veći. Kako to da su ti samo to od hormona dali da vadiš
Je li to sve od hormona što su ti dali da vadiš?
Ja sam propustila ali budem gledala reprizu kasnije.
Bozma nisam radila AMH
meni je LH veći od FSH, ali ja imam nizak AMH tako da sigurno nemam PCOS, nisu mi se doktori obazirali na to što je veći.
Mislim da bi ti kod PCOS i testosteron bio veći. Kako to da su ti samo to od hormona dali da vadiš
Je li to sve od hormona što su ti dali da vadiš?
Moja ginekologica mi nije nista dala da vadim jer 'i da radimo hormone i briseve, sta cu ja s time?'
Tako da sam isla privatno vaditi, pitali su me sto zelim, kazem spolne a ona meni: imas mozda popis koji su to? ja sam navela tih 5 osnovnih koji se navode kad se vade hormoni 2dc s betaplus stranice. Sada vidim da nije dovoljno
coco, ni meni moj nije dao prvi put ništa dok mi MPO doktor ne kaže šta sve trebam, a inače stvarno nije škrt na uputnicama. Jesi ti već pričala s kojim MPO doktorom, u kojoj ste fazi?
Eh evo mene sa prve folikulometrije. S jedne strane 4 veca s druge 5.. Bockam se do subote, u ponedjeljak punkcija. Naravno javlja se drugi problem.. Stitna opet pobudalila😞 tsh 3.5..
Jeste li vi radile transfer sa povisenim tsh-om i kakav je ishod?
Jesam ja, meni uvijek TSH luduje i ishod je pozitivan! u 5tt mi je bio 3.6, sad pijem lthyroxin 75 mg. Jel pijes tablete?
Pijem lthyoxin od 100 🙈 prosli mjesec bio 1.88..talo sam se radovala 🙈 a u proslom postupku je bio 5.6
Stalno nesto. ..
Ipak nije tacno ono sto mi je med. Sestra prosle sedmice rekla. Dakle mogu normalno na transfer i ostalo zalediti.. A ne ili/ili.
Ma ni meni to nije imalo nekog smisla…ides noramlno na transfer i ostatak zaledis! TSH skace u postupku , za vrijeme uzimanja Estrogen hormona i u trudnoci, meni je pod lhyroxom 50 prosli tjedan bio 2,7 pa sam ga trazila da mi pojaca dozu na 75 sad cu na kontrolu za 3 tjedna da vidim koliki je. Al bitniji su ti T3 i T4, oni bi trebali biti u granicama.
Hvala na savjetima 🥰🥰 do ponedjeljka cu odluciti idem li na transfer ili cu sve zalediti 🙈 kazem muzu danas.. Kako god da odlucimo, pogrijesti cemo 🙈🙈
Sjecas li se koliko je kostao fet u Hamburgu, otprilike? I jel ti doktor skretao paznju na taj tsh, s obzirom da u postupku nije bio ispod 2? 🥰🥰
coco, ni meni moj nije dao prvi put ništa dok mi MPO doktor ne kaže šta sve trebam, a inače stvarno nije škrt na uputnicama. Jesi ti već pričala s kojim MPO doktorom, u kojoj ste fazi?
Ovo je prvo što sam napravila, jer sam umorna od svoje ginekologice. Ako je nešto nedajbože pitaš, izbaciš ju iz takta i počne vikat da 'se trebate opustit i manje razmišljat o tome jer baš kad nešto želiš to neće doći'. Tako da sam odustala od nje. Ako skupim snage odem je zamolit uputnicu za reproduktivnu u Ri (inače u Puli sam)
coco mijenjaj ako ikako možeš. to ti sad najmanje treba. Umjesto da ti ona preporuči doktora kojem ćeš se javit i uputi te šta ti sve trebaš. ajme...
Pozdrav cure,
Evo i mene opet nakon dugo vremena. Imam curicu od 2,5 god i sada smo se odlučili na drugo, u Petrovoj se vodimo. Trebali smo ići na IVF u 3 mj al je sve odgođeno zbog korone. Poslala sam im mail i dobila odgovor :
"Poštovana, čekamo postupnik ministarstva te ćemo Vas kontaktirati kada dobijemo informacije. lp"
Nadam se da će sve krenuti ovaj il idući tjedan kako su rekli medijima, svima držim fige da što prije sve krene kako ne bi dugo čekali i naravno da uspije 🤞🤞😉
Eh evo mene sa prve folikulometrije. S jedne strane 4 veca s druge 5.. Bockam se do subote, u ponedjeljak punkcija. Naravno javlja se drugi problem.. Stitna opet pobudalila😞 tsh 3.5..
Jeste li vi radile transfer sa povisenim tsh-om i kakav je ishod?
Jesam ja, meni uvijek TSH luduje i ishod je pozitivan! u 5tt mi je bio 3.6, sad pijem lthyroxin 75 mg. Jel pijes tablete?
Pijem lthyoxin od 100 🙈 prosli mjesec bio 1.88..talo sam se radovala 🙈 a u proslom postupku je bio 5.6
Stalno nesto. ..
Ipak nije tacno ono sto mi je med. Sestra prosle sedmice rekla. Dakle mogu normalno na transfer i ostalo zalediti.. A ne ili/ili.
Ma ni meni to nije imalo nekog smisla…ides noramlno na transfer i ostatak zaledis! TSH skace u postupku , za vrijeme uzimanja Estrogen hormona i u trudnoci, meni je pod lhyroxom 50 prosli tjedan bio 2,7 pa sam ga trazila da mi pojaca dozu na 75 sad cu na kontrolu za 3 tjedna da vidim koliki je. Al bitniji su ti T3 i T4, oni bi trebali biti u granicama.
Hvala na savjetima 🥰🥰 do ponedjeljka cu odluciti idem li na transfer ili cu sve zalediti 🙈 kazem muzu danas.. Kako god da odlucimo, pogrijesti cemo 🙈🙈
Sjecas li se koliko je kostao fet u Hamburgu, otprilike? I jel ti doktor skretao paznju na taj tsh, s obzirom da u postupku nije bio ispod 2? 🥰🥰
Mislim oko 1200 € da smo placali u Hamburgu FET sa ljekovima i sa svime, a svjezi postupak je bio 700 € eura skuplji nego u klinici u kojoj sam sad. Ona u Hamburgu ga uopce nije kontrolirala, samo jednom na pocetku postupka. Vec sam ga ja sama isla kod moje dokrorice opce prakse izvaditi i onda sam zvala nju da mi pojaca dozu, ista stvar i ovdje samo na pocetku postupka mi ga kontrolirala i kad sam dosla na prvi ultrazvuk sam sama trazila ponovnu kontrolu i bio je 3.6, tad mi je rekla da malo je povisen nista strasno kao do 3 je u redu. Neke zene sasvin slucajno u trdunoci otkriju da im je TSH dosta povisen, preko 6.
Ne znam sta bi ti rekla, ja se brinem zbog svega tako i zbog toga ali koliko sam uspila shvatiti po internetu, nekima je bitan a nekima i nije za postupak. Evo ja sam primjer da mi je u ovom uspjesnom postupku bio najveci...ali isto me bilo strah hoce li utjecati na razvoj ploda.
Ne kuzim ovo s tim pocetkom rada jer sam vidjela na stranici Lucingera da je od ovog ponedjeljka poceo raditi.. Kako onda neki rade a neki cekaju odobrenje?
Sortiraj odgovore
Najstariji