Mislim da privatnici svi rade a drzavne cekaju odobrenje
Ja sam u Beta plusu i isla sam na konzultacije, krecem u postupak pocetkom 6 mj, tako da privatnici rade.

Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Nada88 ufff svugdje znaci isto..kao na traci 🙈 Ja kako sam kukala doktoru zbog stitne, on me pita, da li bi se pouzdala u moju vrijednost stitne kao kontracepciju 🙈 ili bi koristila jos nesto da ne zelim biti trudna 🙈 Onda sam se i nasmijala. Naravno da ima zena koje i sa visokim tsh-om ostanu trudne.. I nije ni garancija da ce uspjeti ako bude ispod 2 🤷♀️..
Mi jos ne znamo uzrok nase neplodnosti..moj tsh je jedino, meni poznato, sto ne stima.. 🤦♀️.. Ali svejedno neceee pa neceee 🙈🙈
I ovdje ie 900 eura zamrzavanje i onda mislim po transferu blizu 500..
Nista jos od odobrenja, zvala sam ine znaju jos. Ako tko ima info molim da javi!
Nada88 ufff svugdje znaci isto..kao na traci 🙈 Ja kako sam kukala doktoru zbog stitne, on me pita, da li bi se pouzdala u moju vrijednost stitne kao kontracepciju 🙈 ili bi koristila jos nesto da ne zelim biti trudna 🙈 Onda sam se i nasmijala. Naravno da ima zena koje i sa visokim tsh-om ostanu trudne.. I nije ni garancija da ce uspjeti ako bude ispod 2 🤷♀️..
Mi jos ne znamo uzrok nase neplodnosti..moj tsh je jedino, meni poznato, sto ne stima.. 🤦♀️.. Ali svejedno neceee pa neceee 🙈🙈
Ako ces ti biti mirnija i sigurnija onda zaledi i cekaj da se TSH dovede u red. Iako ja mislim da sam ovaj put imala malo veci broj nezrelih jajnih stanica uprsvo zbog povisenog TSH, od 21 punktirane 14 je bilo zrelih, dok sam u proslom postupku imala samo 2 nezrele...ali nista to nije sigurno!
Bozma jel ti rekao dr. Poljak do kad bi trebala uzimat heparin, kad ces vaditi krv i koliko dugo se cekaju nalazi?
Nada88, jucer sam izvadila trombofiliju, a danas imunologiju. Rekli su nalazi za 15-tak dana, prvi salju mailom, a drugi postom. Nadam se da ce stic do punkcije. Rekao je da cemo u hodu to sve dogovarat. Ja sam shvatila da bi ga uzimala dok ne dobijem nalaz koji znaci da nemam trombofiliju a ako imam do daljnjeg. Jucer sam pricala sa jednom sestrom koja kaze da taj heparin koji nam daju ne moze skodit i ako mi nije potreban, ali eto pretpostavljam da ni on nije jeftin pa da uz sve ne placam jos i njega pozurila sam vadit krv unatoc situaciji u bolnicama.
Nada88, jucer sam izvadila trombofiliju, a danas imunologiju. Rekli su nalazi za 15-tak dana, prvi salju mailom, a drugi postom. Nadam se da ce stic do punkcije. Rekao je da cemo u hodu to sve dogovarat. Ja sam shvatila da bi ga uzimala dok ne dobijem nalaz koji znaci da nemam trombofiliju a ako imam do daljnjeg. Jucer sam pricala sa jednom sestrom koja kaze da taj heparin koji nam daju ne moze skodit i ako mi nije potreban, ali eto pretpostavljam da ni on nije jeftin pa da uz sve ne placam jos i njega pozurila sam vadit krv unatoc situaciji u bolnicama.
Ja ga uzimam od punkcije zbog hiperstimulscije sad sam 9 tt i strah me bilo tek tako prestat bez da napravim pretrage na trombofiliju, otisla sam na svoju ruku napraviti prije ukidanja terapije nalaze cekam vec 3 tjedna trebali bi stici iduci tjedan. Stalno mi je u glavi da mozda mogu stetiti bebi, al ocito je da ne mogu...bas ti hvala na ovoj informaciji! Poljak je inace strucnjak i legenda od covika!
Ako ces ti biti mirnija i sigurnija onda zaledi i cekaj da se TSH dovede u red. Iako ja mislim da sam ovaj put imala malo veci broj nezrelih jajnih stanica uprsvo zbog povisenog TSH, od 21 punktirane 14 je bilo zrelih, dok sam u proslom postupku imala samo 2 nezrele…ali nista to nije sigurno!
Ja mislim sta god da uradim necu biti mirna 😂😂🙈 Grozna sam 🙈.. Koliko si zaledila od tih 14?
Ja sam od 9 punktiranih imala 8 zrelih prosli put..tsh bio 5.6 🙈
Curke, ODLIČNA vijest Ministarstvo je proslijedilo svim javnim i privatnim ustanovama za REAKTIVACIJU MPO postupaka
Dali su kao preporuku da prednost imaju starije skupine, e sad kakav će biti raspored, vidjet ćemo.

Jesus, otvorio se već Vol. 3 na ovoj temi 🤦🏼♀️ Pozdrav od jedne veteranke s ove teme, morala sam dobrano odmoriti od foruma i tema trudnoće. Svim curkama koje su u međuvremenu rodile ili zatrudnile - čestitam! Da Bog da ova tema propala zauvijek, to bi značilo da neplodnost ne postoji. Ah, wishfull thinking. Sretno svima! 🤸🏻♂️
Nikitta, lijepo da si nas došla pozdraviti nadam se da si dobro, i da ti je odmak od ovog foruma dobro došao. Nažalost, teško da će ova tema nestat. Možemo se samo nadat da ćemo puno lakše doć do tako željenog cilja

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji