Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Blacky89
    05. Svibanj 2020. 16:14

Hvalaaaa ❤️

• Novanova
    05. Svibanj 2020. 19:34

Pozdrav,  vi koje ste koristile suprefact,  a da vam je ciklus duzi 31-32 dana,  jeste li svejedno kretale sa 22.danom?

coco
    05. Svibanj 2020. 19:38

Pozdrav cure, trebala bi vašu pomoć, došli su mi nalazi hormona: estradiol 94 pmol/L FSH 5.4 LH 9.5 prolaktin 427 testosteron 0.6
    Sigurno ima netko da zna više, ali ako se ne varam LH bi trebao biti niži od FSH? 

05. Svibanj 2020. 19:40

Cure, gledala RTL, super ste bile. Svaka čast na hrabrosti. Mislim da je ovo prvi put da se i nas netko sjetio i napravio reportazu o nasem problemu.

05. Svibanj 2020. 19:44

Coco, koliki ti je AMH?

• Blacky89
    05. Svibanj 2020. 19:56

Cure i ja sam gledala RTL. Super ste bile! Hug 😊

coco
    05. Svibanj 2020. 20:00

Ja sam propustila ali budem gledala reprizu kasnije.
    Bozma nisam radila AMH

05. Svibanj 2020. 20:20

Blacky89

Cure i ja sam gledala RTL. Super ste bile! Hug 😊

Ja sam malo i cmizdrila, nzn zasto 🙈 valjda kako zadnih mjeseci slusamo i gledamo tv sa  problemima tipa dosta im je biti doma sa djecom, ne mogu u frizera, kozmeticara, nemaju gdje na kavu. Tek danas mi doslo do glave koliko ova karantena nama znaci, sjetila sam se i Pink koja je trebala imat svadbu i ic u Prag, i sta su cure spomenule sve te vitamine i dodatke koje smo kupovale i sopale se njima pred postupke. Vjerojatno ni sad nitko to ne bi spomenuo da se njih dvije nisu pristale na izjavu.
    Flower bas me zanima hoce li, kad napokon krenu postupci, bolnice i ove godine imat ljetnu pauzu sa postupcima

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    05. Svibanj 2020. 20:24

Bozma

Belaaa, čekaš privatno ili KBC? Ja sam bila naručena za konzulatacije 31.03. I to je odgođeno i sad bi se trebala javit da mi daju novi termin. E sad dok dobijem termin, cekat cu ga mjesec dana kao i uvijek, a ako ljeto ne rade pa sigurno od postupka nista prije jeseni pa se nisam nesto zurila upisat za konzultacije nego sam jucer bila kod dr. Poljaka, oni su počeli radit postupke. Ako saznas sta za KBC javi.

Ma za kbc split mislim znaci poljakmi radi jebemu a meni svi papiri u kbc split i lijekovi u mene i crkam da zovu 🤷‍♂️ htjela bih iskoristit taj jos jedan besplatno i onda u poljaka privatno kad skupimo lovu🤦‍♂️

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    05. Svibanj 2020. 20:29

Meto draga kako si mi smo stara ekipica 😊 
    Cure kad je repriza ? joj da sam znala bas bi gledala  ❤ 

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.