Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    31. Ožujak 2020. 13:32

Meto

Blacky netko mora biti i crna ovca ocito🤦‍♀️
    Moj testic svijetliji od jucer, jedva se vidi😫
    Dva dana sam imala smedje zilice kao i pomislila da je mozda implantacija, e sad bome mi se cini da se embrij uhvatio i odustao. . 😟
    Uzet cu si sad dva testica, popodne cu napraviti i ujutro za svaki slucaj i kidam terapiju.
    Bas sam ljuta sto sam se ponadala, bas sam pljusku dobila jutros kad sam vidila da je to sve nista.
    Tempica je spala tako da je to to. 😤
    Kako ste ti, kako kratis vrijeme? Mozda cemo se pratiti iduci put 🙈 Imam jos dva smrzlica pa mi je malcicuu lakse.
    Nado ❤️ Tako sam sretna i ulijevas mi nadu jer imamo isti slucaj sa azzo. Sretno dalje😍
    Jecika toooo ❤️Cestitam😘

Joj meto znam kako ti je i samu me neopisivo raduje kad procitam da je par s tom dijagnozom uspio!!! Virujem i drzim fige da ste i vi uspili ❤ koji vam je ovo pokusaj, kakva je oplodnja bila?

31. Ožujak 2020. 13:35

Meto

Blacky netko mora biti i crna ovca ocito🤦‍♀️
    Moj testic svijetliji od jucer, jedva se vidi😫
    Dva dana sam imala smedje zilice kao i pomislila da je mozda implantacija, e sad bome mi se cini da se embrij uhvatio i odustao. . 😟
    Uzet cu si sad dva testica, popodne cu napraviti i ujutro za svaki slucaj i kidam terapiju.
    Bas sam ljuta sto sam se ponadala, bas sam pljusku dobila jutros kad sam vidila da je to sve nista.
    Tempica je spala tako da je to to. 😤
    Kako ste ti, kako kratis vrijeme? Mozda cemo se pratiti iduci put 🙈 Imam jos dva smrzlica pa mi je malcicuu lakse.
    Nado ❤️ Tako sam sretna i ulijevas mi nadu jer imamo isti slucaj sa azzo. Sretno dalje😍
    Jecika toooo ❤️Cestitam😘

Kao sto si jucer rekla opasne su te sjene da,  ja sam nazalost nakon nekoliko biokemijskih sama sebe disciplinirala da se ne nadam previse kad ju vidim prvi dan vec tek drugi ako tamni😏🙈😥...
    Zadnji put kad sam imala biokemijsku ni muzu nisam rekla za sjene jer sam znala da ne valja po njihovom izgledu tj tamnjenju🙄.. 
    Tek kad sam procurila sam mu rekla da je opet nesto krenulo pa odustalo.... 
    No opet meni je ipak bolje i biokemijska nego nikakva jer kako god bilo tesko to je ipak neki znak da ce jednom biti kako treba, a hoce❤️... 

JECIKA
    31. Ožujak 2020. 14:25

Cure ne vjerujte u testobe mnogo.. Ja sam jedan danas odradila cisto da vidim liniju.. Ona i dalje nije crvena kao sto sam ocekivala a beta je 150..jaca je nego ranije ali ocekivala sam jacu crtu jebem mu

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

JECIKA
    31. Ožujak 2020. 14:28

Hvala svima.. Nadam ae sa ce ovo izaci na dobro! Meto pricekaj jos koji dan.. Tja ako si strpljiva sacekaj do bete.. Test zavisi i od kolicine vode koju si popila taj dan.. S obzirom da ja u prosjeku pijem 3 litra uvijek je malo svjetlija linija.. 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

31. Ožujak 2020. 14:31

JECIKA

Hvala svima.. Nadam ae sa ce ovo izaci na dobro! Meto pricekaj jos koji dan.. Tja ako si strpljiva sacekaj do bete.. Test zavisi i od kolicine vode koju si popila taj dan.. S obzirom da ja u prosjeku pijem 3 litra uvijek je malo svjetlija linija..

I ovisi koje testove radite...
    Ja sam vjerna samo svom mulleru, nikad me nije razočarao... Velike su razlike npr radila sam isti dan gravignost taj iz mullera i onaj iz dma, samo muller mi je odmah otkrio sjenu.. Sjecam se da mi jednom gravignost bio bas jako svijetal a beta isto bila preko 100....

Meto
    31. Ožujak 2020. 16:06

Blacky ja to sebi svaki put kazem, pa opet ispocetka sve. . Ni ja muzu nisam rekla ni necu, mozda kasnije tek.
    E prosvercam se do dvi ljekarne i nema nikakav test nego samo c.blue🤦‍♀️ Nisam piskila 4h i uradim ga sad, a  na njemu ni evaporac. linije, nista se nije umeljalo kao sto zna biti, ma cist skroz osim debelog minusa 😅🤦‍♀️
    Jecika ma kidam terapiju, uzet cu jos vcrs cisto da mi ne zvoni savjest🙄 Ujutro jos jedan testic i konacno popit bocu iz frizidera koju nisam stigla😁🙈

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

31. Ožujak 2020. 16:12

Meto

Blacky ja to sebi svaki put kazem, pa opet ispocetka sve. . Ni ja muzu nisam rekla ni necu, mozda kasnije tek.
    E prosvercam se do dvi ljekarne i nema nikakav test nego samo c.blue🤦‍♀️ Nisam piskila 4h i uradim ga sad, a na njemu ni evaporac. linije, nista se nije umeljalo kao sto zna biti, ma cist skroz osim debelog minusa 😅🤦‍♀️
    Jecika ma kidam terapiju, uzet cu jos vcrs cisto da mi ne zvoni savjest🙄 Ujutro jos jedan testic i konacno popit bocu iz frizidera koju nisam stigla😁🙈

Boze ja te clear blue testove zbilja ne kuzim na sta oni reagiraju da nekad izbace tu evaporacijsku nekad ne... 
    Zao mi je no super sto imate smrzlice, veeelili plus... 

Meto
    31. Ožujak 2020. 16:38

Marijaiva da, polazem nade u njih jer nemam pojma kako cemo opet u punu stim. Jako je skupo, a kakvo je vrijeme doslo, pitanje je kako ce biti poslije opcenito sa poslom i novcem😧
    Mene je ovog puta c.blue postedio lomljenja glave pored prozora i trazenje imaginarnih crta😂
    Danas je bio jako dobar, bar me nije zajebavao🙈

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    ET 🌻-neuspjesan
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    5+6tt imamo ❤️

31. Ožujak 2020. 16:49

Cure jel moze pomoc? Napisala sam tu da sam isla na drugu inseminaciju 13.3..dobila sam tocno menzis kao sto uvijek dobijem 28 dan..međutim danas mi peti dan menge i imam dole grceve kao prvi dan..nenormalna bol..nikad mi to prije nije bilo..uvijek me prvi dan boli kad dobije..i stim da sam 3 dan menge imala 3 neka velika ugruska u wcu..znaci i komadi mesa onak..tkiva..ne samo krvi..napominjem da iza prve inseminacije sve bilo ok.. nikad me ovako nije rasturalo svaki dan.. da li je koja imala ovakvo iskustvo iza iui ili ivfa? Da nije od utrogestana? Clomida...? Hvala

Meto
    31. Ožujak 2020. 17:28

Liora ti "komadi mesa" je zapravo endometrij. Cistis se, nista strasno, mozda ce ti malo duze trajati a slobodno popij tbl kad god te boli. 😊

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    ET 🌻-neuspjesan
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    5+6tt imamo ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.