Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Travanj 2020. 19:05

JECIKA

Cek.. Pa zar marijaiva nije dobro izracunala.. Zar nije nepuno 5 nedelja ako se racuna od 28.02?ili ja nesto ne racunam dobro..

Marijaiva je u drugom postu napisala da je kod nje u kalendaru danas 26.03, a danas je 01.04., ma ne znam ni ja b🙈 koliko je to po tvojoj racunici??

01. Travanj 2020. 19:15

Nada88

JECIKA

Cek.. Pa zar marijaiva nije dobro izracunala.. Zar nije nepuno 5 nedelja ako se racuna od 28.02?ili ja nesto ne racunam dobro..

Marijaiva je u drugom postu napisala da je kod nje u kalendaru danas 26.03, a danas je 01.04., ma ne znam ni ja b🙈 koliko je to po tvojoj racunici??

Ma joj ja sam moj kalendar pobrkala skroz, dakle ako si 28.02 imala zadnju mengu tj to ti je prvi dan zadnje menge danas si 4 tjedna i 3 dana...nista drugo se vidjeti ni ne moze.. Imas na googlu  kalendar trudnoce tako nesto pa si skini... 

01. Travanj 2020. 19:27

marijaivaa

Nada88

JECIKA

Ma joj ja sam moj kalendar pobrkala skroz, dakle ako si 28.02 imala zadnju mengu tj to ti je prvi dan zadnje menge danas si 4 tjedna i 3 dana…nista drugo se vidjeti ni ne moze.. Imas na googlu kalendar trudnoce tako nesto pa si skini…

Hvala ti puno...nasla sam sad neki kalendar valjda je dobar 🤣

JECIKA
    01. Travanj 2020. 20:36

Marijaiva Nada e tako sam i ja izracunala za Nadu - nepune 5 nedelje. Dakle nista se ne vidi svakako.. Polako ne uzbudjuj se bice to ok..
    Ja ne znam da ako ovo bude ok da li da idem na bolovanje???  Inace radim u kanc vecinu posla ali je posao jaaaako stresan (radi se o poverljivim podacima itd). Imam svakodnevno stres makar jednom.. Najcrnje mi je sto onda moram svima reci zasto idem na bolovanje a ne bih da ikome jos govorim! 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

01. Travanj 2020. 21:20

JECIKA

Marijaiva Nada e tako sam i ja izracunala za Nadu - nepune 5 nedelje. Dakle nista se ne vidi svakako.. Polako ne uzbudjuj se bice to ok..
    Ja ne znam da ako ovo bude ok da li da idem na bolovanje??? Inace radim u kanc vecinu posla ali je posao jaaaako stresan (radi se o poverljivim podacima itd). Imam svakodnevno stres makar jednom.. Najcrnje mi je sto onda moram svima reci zasto idem na bolovanje a ne bih da ikome jos govorim!

Hvala jecika...ja sam uvijek i zauvijek da u ovim stresnim periodima koje prolazimo, bude bas onako kako mi zelimo i osjecamp znaci ako osjecas da ti je potrebno bolovanje uzmi bez razmisljanja i odmaraj, a drugima uvijek mozes nesto izmisliti. Npr.ukocilo te imas problem s kicmom, to sam ja zadnji put rekla i trebao mi je duzi oporavak

01. Travanj 2020. 22:03

Pozdrav cure..mene i dalje dolje rasturaju jajnici..a prosla mi menga..danas mi 7 dan ciklusa.. pila sam brufene nista mi ne pomaze.. nikad takvu bol nisam osjetila.. a ne ide mi se doktoru jer njima to nije nista hitno...a zivim u selendri..slali bi me za zg..

JECIKA
    01. Travanj 2020. 22:34

LioraLiora

Pozdrav cure..mene i dalje dolje rasturaju jajnici..a prosla mi menga..danas mi 7 dan ciklusa.. pila sam brufene nista mi ne pomaze.. nikad takvu bol nisam osjetila.. a ne ide mi se doktoru jer njima to nije nista hitno…a zivim u selendri..slali bi me za zg..

Svakako sd konsultuj sa svojim ginekologom.. Treba da mirujes. Nadam se da ces biti ok.. 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

01. Travanj 2020. 22:40

JECIKA

LioraLiora

Pozdrav cure..mene i dalje dolje rasturaju jajnici..a prosla mi menga..danas mi 7 dan ciklusa.. pila sam brufene nista mi ne pomaze.. nikad takvu bol nisam osjetila.. a ne ide mi se doktoru jer njima to nije nista hitno…a zivim u selendri..slali bi me za zg..

Svakako sd konsultuj sa svojim ginekologom.. Treba da mirujes. Nadam se da ces biti ok..

Poslala sam email svojoj doktorici u Zg.. znaci ne shvacam sta moze prouzrociti takve bolove..to nije trbuh i nije mjehur..bas dolje osjecam nisko..grceve.. zar moze sve to biti od par clomida i utrogestana..prosli put mi nista nije bilo..😣😣

• Blacky89
    02. Travanj 2020. 09:02

LioraLiora moze biti da su ti se napravile i ciste nakon korištenja terapije pa sada pucaju, to zna bolit dosta. Al dobro da si se javila liječnici, vjerojatno ce ona najbolje znat. Drži se 😉
    Jecika sretno danas...
    Meto jesi ti ponavljala onaj test ili si odustala od terapije? 😘

Meto
    02. Travanj 2020. 09:29

Hvala cure, ja i mm smo sinoc popili dvije buteljice🙈
    Odgovaralo mi je kao budali pleska😁
    Nada danas si 4+6, nista dr se ni ne moze vidjeti na uzv, bitno da je GV tu🤗 Na slicici ti sa strane pise tj ttebalo bi pisati sve. Mi smo imali srceko na 5+5, a moj ti je savjet da iduci uzv napravis sa 6tt, ne valja puno cackati dolje. Znaci jedna je bebica🤗
    Liora da nisi pokupila neku bestiju? Poprati malo iscjedak i miris ako ga bude, a moguce da se sprema uranjena ovulacija. . nezz jel imas lh trakice pa cisto da provjeris🤷‍♀️ 
    Kupi si brusnice pa kuhaj od njih caj i pojedi ih onako skuhane, visak lijekova izlazi i kroz mokracu pa tko zna, ja bih s tim probala da me boli, ne bih u ovom trenutku hodala po doktorima osim ako je bol stvarno prejaka. .
    Blacky i  ja se nadam da ce sve ovo doci kraju, ja cu uzeti iduci tjedan jos slobodno da menga prodje i imam plan za ljeto, dotrat se u red i kupiti sexy kupaci😂🙈
    I onda tako sexy se krajem god vratit po smrzlice🙈

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.