Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    JECIKA
    30. Ožujak 2020. 15:41

Meto

Jecika sorry zabb sam ti odg🙈
    Kao i tebi, trodnevni embriji, 10dnt s tim da je ovaj drugi embrij bio losiji😕
    Grudi me prestale boljeti, malo ih osjetim kad ih stisnem ( gnjecim u svih 16)😜
    Mislim da nije vise cekalica nego nas nema puno ovdje pa tako izgleda😁

Meto pa ja i ti se bas pratimo  s tim sto je menk danas 11dnt..sjutra idem vaditi betu ako se nakanim

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

• Blacky89
    30. Ožujak 2020. 15:59

Vaki čestitam na bebici... nadam se da si imala “lagan” porod i da ste ti i bebica ok... saljem ❤️😘
    Metooo pa i ja vidim crtuuuu 🤞🤞🤞🤞🤞 ajmeeeee ženo znas kako se potajno radujem radi tebe 😊 😉
    Nada jel stigla beta? 
    Marita se javio doktor? 
    Jecika sretno sutra 🤞

30. Ožujak 2020. 16:05

marijaivaa

avama

Cure moj savjet je da betu ne vadite prerano jer onda ako nije visoka treba ponavljati. Meni je 14 dnt bila 86 i to je bilo vec cudno. Premala. Znam da neko uspije i sa nizim betama, ali kod mene to nije slucaj. Uvijek tada bude biokemijska. I kad cam tamne testici onda je to dobar znak.
    Ja sam dobila i to drugi dan nakon prestanka terapije.

A beta se svakako mora 2 puta vaditi neovisno kolika je ona da se vidi dupla li se uredno.. Kod tebe je npr odmah bio znak da nije ok jer ti se beta nije uduplala u 2 vec u 3 dana… To nije dobar znak kao sto si se nazalost i sama uvjerila.. Mogu bete biti 10 ili 12 dan tipa i 50, osobno znam curu kojoj je beta 14 dan blastice bila jedva 100, za 2 dana 250 i rodila je…
    Bitno je donekle uredno duplanje bete ne i njezina visina jer je moguće da je samo rijec o kasnijoj implantaciji…

I da od te njezine bete je ajmo reci i ginekolog 'digao ruke' i odmah joj rekao da se ne nada puno i da je niska za 14 dan blastice.. I kad joj se uduplala opet ju je slao vadit betu jer mu stalno bila niska jbt covjek ju izludio umjesto da ju ohrabrivao🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️. 
    To jesu rijetki scenariji ali eto ima ih❤️

30. Ožujak 2020. 16:14

Meto

Jecika sorry zabb sam ti odg🙈
    Kao i tebi, trodnevni embriji, 10dnt s tim da je ovaj drugi embrij bio losiji😕
    Grudi me prestale boljeti, malo ih osjetim kad ih stisnem ( gnjecim u svih 16)😜
    Mislim da nije vise cekalica nego nas nema puno ovdje pa tako izgleda😁

Nemoj se MOLIM TE zamarati s grudima i ostalim simptomima! Rekla sam vec toliko sam svoje gnjecila da su me od tog boljele a ne od trudnoce🤦‍♀️😂😂...
    Bitna je ta sjena na testu i da tamni svaki dan a tako ce i biti❤️🌷🌷🌷... 

Marita13
    30. Ožujak 2020. 16:18

Blacky89

Vaki čestitam na bebici… nadam se da si imala “lagan” porod i da ste ti i bebica ok… saljem ❤️😘Metooo pa i ja vidim crtuuuu 🤞🤞🤞🤞🤞 ajmeeeee ženo znas kako se potajno radujem radi tebe 😊 😉
    Nada jel stigla beta?
    Marita se javio doktor?
    Jecika sretno sutra 🤞

Ništa još, mirujem i čekam😏

None

30. Ožujak 2020. 16:33

Cure moja beta 797 !!!!!!!!!!!!!! 🤩🤩🤩🤩❤❤❤❤❤

JECIKA
    30. Ožujak 2020. 16:34

Nada88

Wow Nado bas lijepa beta.. Cestitam 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

Marita13
    30. Ožujak 2020. 16:42

Nada88

Čestitaaam😍😍😍

None

30. Ožujak 2020. 16:46

Nada88

E ovo nije biokemijska 100 posto😂😂
    Cestitammmm ❤️❤️❤️❤️❤️

30. Ožujak 2020. 16:53

marijaivaa

Nada88

E ovo nije biokemijska 100 posto😂😂
    Cestitammmm ❤️❤️❤️❤️❤️

Hahahahha sad i ja znam da nije 🤣🤣 hvala cureeee 😘😘😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.