Liorati "komadi mesa" je zapravo endometrij. Cistis se, nista strasno, mozda ce ti malo duze trajati a slobodno popij tbl kad god te
Čitala sam da moze biti endometrij..bome gadno izgleda..veliki komadi..nisam to prije nikad dozivjela..samo ugruske krvi.. i ovakvu bol i 5 dan uzas...hvala ti
Cure jel moze pomoc? Napisala sam tu da sam isla na drugu inseminaciju 13.3..dobila sam tocno menzis kao sto uvijek dobijem 28 dan..međutim danas mi peti dan menge i imam dole grceve kao prvi dan..nenormalna bol..nikad mi to prije nije bilo..uvijek me prvi dan boli kad dobije..i stim da sam 3 dan menge imala 3 neka velika ugruska u wcu..znaci i komadi mesa onak..tkiva..ne samo krvi..napominjem da iza prve inseminacije sve bilo ok.. nikad me ovako nije rasturalo svaki dan.. da li je koja imala ovakvo iskustvo iza iui ili ivfa? Da nije od utrogestana? Clomida…? Hvala
Meni je tako bilo posle prve VTO.. Bas je 'nesto' ispalo iz mene.. ali s obzirom da je tebi inseminacija.. Ne znam.. Moguce sa se nesto desilo?
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Prerano je da bi nesto drugo bilo,tj ako se nesto i uhvatilo taj embrij je toliko mali da ga ne bi ni skuzila, endo ti je bio debel i sad se to sve treba fino ocistiti da se mozete uskoro baciti na posao😊
Ja isto ocekujem ful ciscenje kad menga dodje, iako se je to sve nesto smrdalo od stimulacije, al doci ce na svoje💪
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Alex2102 kakvo je stanje kod tebe, jesi trazila propusnicu?
vecer cure, evo bas citam sve redom sto sam propustila, nisam bila na kompicu dva dana, nisam trazila propusnicu a nisam ni dobila ni test radila, bas me je štufalo ocvaj put da nemam volje niti otici betu izvaditi a sutra cu test napraviti on ce mi sve reci, nema dileme jer je sutra 13 dan , nekako sam se previse nadala ovaj put, najvise me ubije kada dok. kaze odlicne blastice ma nema sta biti problem i onda tako u krug, a nikakvog pravila jel blastica ili trodnedva ...uzas..kako mi se vi drzite
ja 38 god.suprug 38 god.
1.stim.proces 28 folikua- 2 blastice vracene
2.postupak 18 folikula,8 blasticista,vracene sa 4 feta i svi negativni
3.postupak 37 folikula,dobili 7 blastocista .dvije vracenje ,5 zaledjenih
AMH 32
svi nalazi uredni, glukoza povecana na 5.8 konzumiram siofor 2000 mg
Cure moja beta 797 !!!!!!!!!!!!!! 🤩🤩🤩🤩❤❤❤❤❤
Čestitaaam😍😍😍
ajme nado čestitam bas mi je drago, odlicno...hvala bogu dragome...od srca čestitka
ja 38 god.suprug 38 god.
AMH 32
Ja sam sad htijela opet poceti sa vitaminima. Ali jedino imam maticnu mlijec i vit d. Bar nesto, a po ostalo cu kad prodje karantena. I pocet cu opet piti caj vrkutu i marulju.
avama koliko dugo si pila vrkutu, smije li se ona piti u trudnoči
ja 38 god.suprug 38 god.
AMH 32
Čestitaaam😍😍😍
ajme nado čestitam bas mi je drago, odlicno…hvala bogu dragome…od srca čestitka
Hvala 🙂 ja sam dugoooo pila vrkutu i maticnu mlijec,prestajala bi samo za vrijeme menstruacije, ona se ne smije piti u trudnoci. Ako nemate neku tesku dijagnozu probaj si uzimati i Macu, ona je super i stvarno je mnogima pomogla.
Meto o jebemu!!!! Znas kako sam se bila razveselila kad sam vidjela tvoju crticu... napravi jos ujutro test pa ces vidjeti. Nadajmo se da ovaj grijesi...
Ne znam sto da ti kazem... ne znam bas tješit 😞
Saljem ti puuuuno zagrljaja ❤️
I sigurno se u smrzlicima krije tvoja mala beba 🤞
Čestitaaam😍😍😍
ajme nado čestitam bas mi je drago, odlicno…hvala bogu dragome…od srca čestitka
Hvala 🙂 ja sam dugoooo pila vrkutu i maticnu mlijec,prestajala bi samo za vrijeme menstruacije, ona se ne smije piti u trudnoci. Ako nemate neku tesku dijagnozu probaj si uzimati i Macu, ona je super i stvarno je mnogima pomogla.
okic, macu sam probala, ali iskreno ona mi dam energiju da sam hiperaktivna :), ne znam dali mi je pametno piti je dok je korone :), ali vrkute imam pa cu probati sa njom a mogu li negdje online naruciti matičnu mliječ
ja 38 god.suprug 38 god.
AMH 32
Marijaivada, polazem nade u njih jer nemam pojma kako cemo opet u punu stim. Jako je skupo, a kakvo je vrijeme doslo, pitanje je kako ce biti poslije opcenito sa poslom i novcem😧
Mene je ovog puta c.blue postedio lomljenja glave pored prozora i trazenje imaginarnih crta😂
Danas je bio jako dobar, bar me nije zajebavao🙈
da meto u istoj smo situaciji, samo ste je meni dodatni problem sta sljedeci mjesec necu moci po svoje smrzlice jer ne rade, ali cijene kod privatnih poliklinika su strasne,ako nas ne vrate na posao ubrzo gubi se svaka nada, kod nas je samo transver 5000 kn:(
ja 38 god.suprug 38 god.
AMH 32
Sortiraj odgovore
Najstariji