Moja beta 12dnt trodnevnih embrija 150ponavljam za dva dana za svaki slucaj.. Sta vi mislite?
Ja mislin da ti mozemo cestitat ❤❤❤❤❤❤
🙏❤💙
Cure moja beta 797 !!!!!!!!!!!!!! 🤩🤩🤩🤩❤❤❤❤❤
Čestitaaam😍😍😍
Cestitam🤗🤩
Sad samo hrabro💪
Moja beta 12dnt trodnevnih embrija 150ponavljam za dva dana za svaki slucaj.. Sta vi mislite?
Ma super jeee❤️❤️❤️
Cestitammm
Konacno se ovdje desavaju lijepe stvari 👏
Hvala puno!!
Inace sam sva isprepadana jer sam vec imala dva kiksa (vanmatericne) i nazalost ne mogu se poradovati dok ne budem 100%sig da je sve ok..
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Hvala puno!!
Inace sam sva isprepadana jer sam vec imala dva kiksa (vanmatericne) i nazalost ne mogu se poradovati dok ne budem 100%sig da je sve ok..
A Nazalost nikad ne mozemo biti 100 posto sigurne ali moramo vjerovati nema druge..
I sama mislim ako i kad zatrudnim ponovno nakon svih spontanih da cu do poroda strahovati🤦♀️...
Jecika čestitam!!! Ne razumijem se bas najbolje u vrijednosti bhcg al tvoje mi se cine skroz ok....
Blacky netko mora biti i crna ovca ocito🤦♀️
Moj testic svijetliji od jucer, jedva se vidi😫
Dva dana sam imala smedje zilice kao i pomislila da je mozda implantacija, e sad bome mi se cini da se embrij uhvatio i odustao. . 😟
Uzet cu si sad dva testica, popodne cu napraviti i ujutro za svaki slucaj i kidam terapiju.
Bas sam ljuta sto sam se ponadala, bas sam pljusku dobila jutros kad sam vidila da je to sve nista.
Tempica je spala tako da je to to. 😤
Kako ste ti, kako kratis vrijeme? Mozda cemo se pratiti iduci put 🙈 Imam jos dva smrzlica pa mi je malcicuu lakse.
Nado ❤️ Tako sam sretna i ulijevas mi nadu jer imamo isti slucaj sa azzo. Sretno dalje😍
Jecika toooo ❤️Cestitam😘
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Sortiraj odgovore
Najstariji