Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucija987
    31. Ožujak 2020. 11:48

JECIKA

Moja beta 12dnt trodnevnih embrija 150ponavljam za dva dana za svaki slucaj.. Sta vi mislite?

Ja mislin da ti mozemo cestitat ❤❤❤❤❤❤

🙏❤💙

faith
    31. Ožujak 2020. 11:49

Marita13

Nada88

Cure moja beta 797 !!!!!!!!!!!!!! 🤩🤩🤩🤩❤❤❤❤❤

Čestitaaam😍😍😍

Cestitam🤗🤩
    Sad samo hrabro💪

31. Ožujak 2020. 11:54

JECIKA

Moja beta 12dnt trodnevnih embrija 150ponavljam za dva dana za svaki slucaj.. Sta vi mislite?

Ma super jeee❤️❤️❤️
    Cestitammm
    Konacno se ovdje desavaju lijepe stvari 👏

JECIKA
    31. Ožujak 2020. 11:56

Hvala puno!! 

Inace sam sva isprepadana jer sam vec imala dva kiksa (vanmatericne) i nazalost ne mogu se poradovati dok ne budem 100%sig da je sve ok..

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

31. Ožujak 2020. 12:00

JECIKA

Hvala puno!!

Inace sam sva isprepadana jer sam vec imala dva kiksa (vanmatericne) i nazalost ne mogu se poradovati dok ne budem 100%sig da je sve ok..

A Nazalost nikad ne mozemo biti 100 posto sigurne ali moramo vjerovati nema druge.. 
    I sama mislim ako i kad zatrudnim ponovno nakon svih spontanih da cu do poroda strahovati🤦‍♀️... 

31. Ožujak 2020. 12:11

JECIKA

Jecika čestitam!!! Ne razumijem se bas najbolje u vrijednosti bhcg al tvoje mi se cine skroz ok....

• Blacky89
    31. Ožujak 2020. 12:28

Jecika čestitam!!!! ❤️👏🏼🍀🎉

• Blacky89
    31. Ožujak 2020. 12:29

Meto jesi nam ti ponavljala testic? ☺️

31. Ožujak 2020. 12:39

Alex2102 sto je s tobom ima li kakvih novosti? 

Meto
    31. Ožujak 2020. 12:53

Blacky netko mora biti i crna ovca ocito🤦‍♀️
    Moj testic svijetliji od jucer, jedva se vidi😫
    Dva dana sam imala smedje zilice kao i pomislila da je mozda implantacija, e sad bome mi se cini da se embrij uhvatio i odustao. . 😟
    Uzet cu si sad dva testica, popodne cu napraviti i ujutro za svaki slucaj i kidam terapiju. 
    Bas sam ljuta sto sam se ponadala, bas sam pljusku dobila jutros kad sam vidila da je to sve nista. 
    Tempica je spala tako da je to to. 😤
    Kako ste ti, kako kratis vrijeme? Mozda cemo se pratiti iduci put 🙈 Imam jos dva smrzlica pa mi je malcicuu lakse.
    Nado ❤️ Tako sam sretna i ulijevas mi nadu jer imamo isti slucaj sa azzo. Sretno dalje😍
    Jecika toooo ❤️Cestitam😘

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.