Znam da su “opasne” ovakve sjenice al si ne mogu pomoci😁
Marita beta je odlicna, oplodnja je tu i samo miruj😍
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
🥰
None
Meto koji ti je dan i koji embriji? Ja am vise pozaboravljala.. Cak mi se cini da je cekalica vise nego inace
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Cure moj savjet je da betu ne vadite prerano jer onda ako nije visoka treba ponavljati. Meni je 14 dnt bila 86 i to je bilo vec cudno. Premala. Znam da neko uspije i sa nizim betama, ali kod mene to nije slucaj. Uvijek tada bude biokemijska. I kad cam tamne testici onda je to dobar znak.
Ja sam dobila i to drugi dan nakon prestanka terapije.
Cure moj savjet je da betu ne vadite prerano jer onda ako nije visoka treba ponavljati. Meni je 14 dnt bila 86 i to je bilo vec cudno. Premala. Znam da neko uspije i sa nizim betama, ali kod mene to nije slucaj. Uvijek tada bude biokemijska. I kad cam tamne testici onda je to dobar znak.
Marita ju je vadila jer krvari i jer joj je ginekolog tako rekao, u tom slucaju po meni ima smisla ranije vaditi betu jer nije ok ni trpati se utrogestanom i svom ostalom terapijom do 14 dana kad je jasno da ako je npr 6 dan beta 0 od tog nista.. Tako sam i sama napravila test ,crtica tamnila a ja prokrvarila i ginekolog me odmah poslao vadit betu koja je 10 dan bila preko 100...jer da je bila 0 naravno da bi prestala s terapijom cemu cekat.. To su kako bih rekla ipak neke 'izvanredne' situacije....
A beta se svakako mora 2 puta vaditi neovisno kolika je ona da se vidi dupla li se uredno.. Kod tebe je npr odmah bio znak da nije ok jer ti se beta nije uduplala u 2 vec u 3 dana... To nije dobar znak kao sto si se nazalost i sama uvjerila.. Mogu bete biti 10 ili 12 dan tipa i 50, osobno znam curu kojoj je beta 14 dan blastice bila jedva 100, za 2 dana 250 i rodila je...
Bitno je donekle uredno duplanje bete ne i njezina visina jer je moguće da je samo rijec o kasnijoj implantaciji...
Jecika sorry zabb sam ti odg🙈
Kao i tebi, trodnevni embriji, 10dnt s tim da je ovaj drugi embrij bio losiji😕
Grudi me prestale boljeti, malo ih osjetim kad ih stisnem ( gnjecim u svih 16)😜
Mislim da nije vise cekalica nego nas nema puno ovdje pa tako izgleda😁
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Slažem se s marijaivaa, postoje situacije kada je opravdano vaditi ranije betu, kao npr. u mom slučaju zbog krvarenja... naravno da ne mislim da je to sad to i da sam svjesna da je bitnije duplanje kasnije.
None
Sortiraj odgovore
Najstariji