Potpomognuta oplodnja vol. 3

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Travanj 2020. 16:37

marijaivaa

Nada88

Cure danas sam bila na prvom ultrazvuku, vidila je jednu gestacijsku vrecicu…al bila je tako skrta sa rijecima i neraspolozena, da se nisam usudila nista pitat. Sta vi mislite je to ok, sta se inace vidi na prvom ultrazvuku?

Imas li sliku sa ultrazvuka tj. otpusno pismo?
    Zavisi u kojem tjednu si isla no obicno se to samo i vidi na prvom ultrazvuku, gestacijska vrecica i embrionalni odjek (to je 'mjesto' gdje ce se kasnije vidjeti plod).

Sad sam isla pogledati svoje otpusno, ultrazvuk je bio sa 4 tjedna i 5 dana dakle nepunih 5 tjedan.. Isla sam tako rano jer sam krvarila... 
    Pisalo je u uterusu gestacijska vrecica promjera 4,7 mm sa odjekom za žumanjčanu vrećicu. 
    To je bio tad uredan nalaz za nepuni 5 tjedan trudnoce... 

01. Travanj 2020. 16:41

Dala mi je malu slicicu na kojoj se vidi ta tockica, ali ne pise koje velicine, nije mi cak ni krv tila ponovno vaditi jer kao beta je prvi put bila dovoljno velika. Ali ja sam intistirala pa je priznala da izvadi jos jednom.
    Danas mi je 17 dan transfera, ja ne znam koji je to tjedan...kako se to racuna uopce?

01. Travanj 2020. 17:45

Nada88

Dala mi je malu slicicu na kojoj se vidi ta tockica, ali ne pise koje velicine, nije mi cak ni krv tila ponovno vaditi jer kao beta je prvi put bila dovoljno velika. Ali ja sam intistirala pa je priznala da izvadi jos jednom.
    Danas mi je 17 dan transfera, ja ne znam koji je to tjedan…kako se to racuna uopce?

Od zadnje menstruacije se racuna.. Kad ti je bila zadnja menga, koji datum? 

01. Travanj 2020. 17:50

marijaivaa

Nada88

Danas mi je 17 dan transfera, ja ne znam koji je to tjedan…kako se to racuna uopce?

28.2. prvi dan menstruacije

01. Travanj 2020. 17:59

Nada88

marijaivaa

Nada88

Znaci danas si 4 tjedna i 5 dana trudna, nema se tu jos sta puno ni za vidjeti.. Sve je to ok❤️

01. Travanj 2020. 18:05

marijaivaa

Nada88

marijaivaa

Nada88

Znaci danas si 4 tjedna i 5 dana trudna, nema se tu jos sta puno ni za vidjeti.. Sve je to ok❤️

Joj danas je 01.04 hahaha na mom kalendaru ostalo 26.03😂😂😂😂.. Uglavnom od prvog dana zadnje menge racunas trudnocu

01. Travanj 2020. 18:28

marijaivaa

marijaivaa

Nada88

marijaivaa

Nada88

Joj danas je 01.04 hahaha na mom kalendaru ostalo 26.03😂😂😂😂.. Uglavnom od prvog dana zadnje menge 

Znaci da sam ja sad nekih 5 tjedana i 2 dana, ako sam dobro izracunala 🙈 hvala ti punooo, to mi je bas danas stvorilo jos jednu brigu, pa mi nikako mira nemamo 🙈

JECIKA
    01. Travanj 2020. 18:48

Cek.. Pa zar marijaiva nije dobro izracunala.. Zar nije nepuno 5 nedelja ako se racuna od 28.02? ili ja nesto ne racunam dobro.. 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

JECIKA
    01. Travanj 2020. 18:49

Vita26

Jecika
    Cestitam 😍😍😍😍

Hvala puno.. Sjutra druga beta pa cu se i ja radovati. Jesi ti odmah posla na bolovanje? 

MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)

1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
    2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
    02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza

Vita26
    01. Travanj 2020. 18:59

Jecika
    Jesam odmah sam otisla kad mi krenula krvarenje.nema smisla da radim ne bi se mogla koncentrirati a radim sa zenama 🙈🙈🙈moras biti pribrana i normalna.a ja bas od pocetka sa tim izcjedkom nikako na kraju .sutra imam kontrolu.
    Sretno ti sutra ,Bice to sve dobro❤️

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.