Curke evo mene sa uzv, jedna bebica se sakrila pa nismo vidjeli spol, ali je zato druga bebica djecak 🥳🥳 jedna beba je 20 cm, druga 15, kaze dok. jako napredne za blizance, vidjet cemo dokle cu dogurati da ih donesem
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
JECIKA, alex,jeste radile jutros test?
avama, žao mi je
Nadalice
Nadalice čestitam od srca, odlična vijest, hvala bogu ...ma izdrzat ces do kraja sigurna sam
ja nisam radila test, nekako mi se cini rano, di god sam ukucala u google večinom pise da prije devetog dana nakon transvera da nema smisla raditi, bez obzira sto su blastice, a meni je danas tek 7 dan
ja 38 god.suprug 38 god.
1.stim.proces 28 folikua- 2 blastice vracene
2.postupak 18 folikula,8 blasticista,vracene sa 4 feta i svi negativni
3.postupak 37 folikula,dobili 7 blastocista .dvije vracenje ,5 zaledjenih
AMH 32
svi nalazi uredni, glukoza povecana na 5.8 konzumiram siofor 2000 mg
JECIKA, alex,jeste radile jutros test?
avama, žao mi je
Nadalice
Nadalice čestitam od srca, odlična vijest, hvala bogu …ma izdrzat ces do kraja sigurna sam
ja nisam radila test, nekako mi se cini rano, di god sam ukucala u google večinom pise da prije devetog dana nakon transvera da nema smisla raditi, bez obzira sto su blastice, a meni je danas tek 7 dan
Ja sam vidjela 6dnt plus 🤩
10/19 promjena klinike
2 🐧🐧
Nadalice da li je bio sjena ili se bas vidio?
Ne znam da li si gledala slike - bas je sjena.. Medjutim jutris sam opet uradila za nijansu jaca. Bas malkice jaca..ali opet spada u sjene :) pravdam to time sto sam onaj juce radila poslepodne a ovaj jutros u 5h!!! LUDACA! Sjutra cu opet pa javljam..
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
Zenice jednom je nasa draga Grizli od koje se moglo jako puno nauciti rekla da je jedan od prvih simptoma drugaciji osjecaj u rodnici i to je zapravo i istina, meni je u prva 3 postupka uglavnom rodnica bila onako suha i cerviks nisko, sad sam primjetila od nekog 6 dt da mi je vlaznost pojacana i cerviks nekako otisao prema gore, pa eto cure provjerite kakvo je stanje kod vas… drzim fige čekalicama 😘
Ja sam svaki put po cerviksu prepoznala da na zalost nije uspilo😏
I ja isto, kad vise ne mogu gurnut utrogestan, znam da je vrijeme da ga prestanem stavljat.
Daaa tocno to!
Ne znam da li si gledala slike - bas je sjena.. Medjutim jutris sam opet uradila za nijansu jaca. Bas malkice jaca..ali opet spada u sjene :) pravdam to time sto sam onaj juce radila poslepodne a ovaj jutros u 5h!!! LUDACA! Sjutra cu opet pa javljam..
Bila je sjena ali je zato 8dnt bas se dobro vidjelo, ono bas je bila lijepa crta..
10/19 promjena klinike
2 🐧🐧
Cure evo testova zadnjih dana. Zadnji je danas
Ja mislimda beta pada. Jel vi vi na mojem mjestu isle uioce vadit krv u ovoj situaciji s obzirom na virus? Moram na sv.duh.
https://ibb.co/j8sJ9M8
Moja dr kaze ma nema vam to veze.
Cure evo testova zadnjih dana. Zadnji je danas
Ja mislimda beta pada. Jel vi vi na mojem mjestu isle uioce vadit krv u ovoj situaciji s obzirom na virus? Moram na sv.duh.
https://ibb.co/j8sJ9M8
Moja dr kaze ma nema vam to veze.
Podji izadi krv.. Redosled trakica je cudan - nisi ih mijesala? Idi po betu iz krvi.. Ne muci sebe vise.
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
Bila je sjena ali je zato 8dnt bas se dobro vidjelo, ono bas je bila lijepa crta..
Nadalice cekam sjutra sa ushicenjem - nadam se
Sortiraj odgovore
Najstariji