Ja sam vadila betu danas.. Čekanje ishoda. Ne nadam se previse...
Taine
Cure bez ljutnje ali kakvi sad mpo postupci pa jel ne gledate vijesti, nije to nista hitno i neophodno a, samo to je trenutno dopusteno u zemlji .. Kako bi i dosle do Škvorca evo ja sad moram ici po propusnicu da bi otisla kod stare bake jer spada pod drugu zupaniju..
U petak bi trebala kao uraditi test i javiti im ishod..međutim nemam test..neki dan sam se smrzla cekajuci vani u redu za ljekarnu skoro 2 sata za ljekove za tatu.. tako da ga necu raditi uopce, mislim da mi je nepotreban jer svi pms simptomi pristutni kao i uvijek.
Imas i u mulleru i dm-u za kupit testove ne znam da li ti je to daleko.. Jedno vrijeme je cak bilo i u kauflandu za kupit testove za trudnocu.. Pusti ti simptome i ne simptome... Svakako bar test napravi ako ikako mozes...
Zenice jednom je nasa draga Grizli od koje se moglo jako puno nauciti rekla da je jedan od prvih simptoma drugaciji osjecaj u rodnici i to je zapravo i istina, meni je u prva 3 postupka uglavnom rodnica bila onako suha i cerviks nisko, sad sam primjetila od nekog 6 dt da mi je vlaznost pojacana i cerviks nekako otisao prema gore, pa eto cure provjerite kakvo je stanje kod vas... drzim fige čekalicama 😘
Zenice jednom je nasa draga Grizli od koje se moglo jako puno nauciti rekla da je jedan od prvih simptoma drugaciji osjecaj u rodnici i to je zapravo i istina, meni je u prva 3 postupka uglavnom rodnica bila onako suha i cerviks nisko, sad sam primjetila od nekog 6 dt da mi je vlaznost pojacana i cerviks nekako otisao prema gore, pa eto cure provjerite kakvo je stanje kod vas… drzim fige čekalicama 😘
3 puta, sam bila trudna i taj simptom nisam imala, ali sve smo mi zene drugačije i ne mozemo imati ista mjerila trudnoce ili ne.. Neke osjete odmah neke ne, neke imaju implantacijsko krvarenje neke ne, nekima bude nuka prva 3 mjeseca nekom nista... Sve mo mi jedinke za sebe i ja nikakve simptome ne priznam osim plusa na testu i pozitivne bete😂
Zenice jednom je nasa draga Grizli od koje se moglo jako puno nauciti rekla da je jedan od prvih simptoma drugaciji osjecaj u rodnici i to je zapravo i istina, meni je u prva 3 postupka uglavnom rodnica bila onako suha i cerviks nisko, sad sam primjetila od nekog 6 dt da mi je vlaznost pojacana i cerviks nekako otisao prema gore, pa eto cure provjerite kakvo je stanje kod vas… drzim fige čekalicama 😘
3 puta, sam bila trudna i taj simptom nisam imala, ali sve smo mi zene drugačije i ne mozemo imati ista mjerila trudnoce ili ne.. Neke osjete odmah neke ne, neke imaju implantacijsko krvarenje neke ne, nekima bude nuka prva 3 mjeseca nekom nista… Sve mo mi jedinke za sebe i ja nikakve simptome ne priznam osim plusa na testu i pozitivne bete😂
*Muka prva 3 mjeseca
Ja sam vadila betu danas.. Čekanje ishoda. Ne nadam se previse…
Taine neka je sa srecom za sto vecu betu danas 🙏🙏❤❤
🙏❤💙
Ja sam vadila betu danas.. Čekanje ishoda. Ne nadam se previse…Taine neka je sa srecom za sto vecu betu danas 🙏🙏❤❤
Nisšta. Nije uspjelo. Hvala na podršci <3
Taine
Cure bez ljutnje ali kakvi sad mpo postupci pa jel ne gledate vijesti, nije to nista hitno i neophodno a, samo to je trenutno dopusteno u zemlji .. Kako bi i dosle do Škvorca evo ja sad moram ici po propusnicu da bi otisla kod stare bake jer spada pod drugu zupaniju..
Mnoge firme rade čije djelatnosti nisu neophodne za preživljavanje,pa se možda žene pitaju da privatne poliklinike ipak rade naručujući manji broja,jedan po jedan... Nemam pojma. Nije mi čudno niti što ne rade, ali nije mi čudno niti pitanje jel ipak rade... A da rade, za to bi dobili propusnicu kao što ju dobije svaki čovjek koji ide na pregled u drugi grad. Kažem, kužim i nije mi nimalo glupo što ne rade, ali kad ovdje vidiš da ima cura koje su imale transfer prije 6 ili 7 dana, zapitaš se jel se ja trebam javiti svom doktoru ako je prije ovoga bio dogovor da se čujemo tada...
Ja imam propusnicu za petak za betu za sv duh, ali iskreno sad kad sam procitala ovo za vinogradsku da je opsadno stanje uopce ne znam da li da idem vadit betu.
Ja sam radila danas test i iste je boje, ali to su testovi ebaya i jednostavno ne znam sta da kazem. Znam da kad sam imala biokemijsku i kad mi je nakon dva dana pocela padati beta da je bio svijetliji.
Sad ga ti znaj. Uglavnom svjesna sam da je vjerojatno biokemijska, ali opet se nadam.
Ajde cure ako netko ima testice s ebaya da vidim kako su vam tamnili.
Sortiraj odgovore
Najstariji