Cure jutros sam uradila test ( ali nije isti test kao prethodna dva) i linija je i dalje sjena. Sad se vec sjekiram.. Sta da radim??
MM sve OK ('80), ja bez oba jajovoda iz dvije vanmatericne ('92)
1. IVF oktobar 2019. dva dvodnevna embriona (gonal, cetrotide, ovetrille) - beta negativna
2. ICSI mart 2020 - dva trodnevna embriona (puregon, menopur, orgalutran, ovetrille) - 14dnt beta 340 ❤️
02.12.2020 došao naš garavi čuperak - tatina i mamina princeza
A i opcenito puno ranije detektiraju betu u urinu ja sam znala radit i 3 testa razlicite vrste i ne bi vjerovala koja to razlika zna bit.. Npr na nekom iz ljekarne znam platila ga skoro 100 kn LUDA (mislila onda ti su najbolji🤦♀️) nista a isti taj dan na trakici sjena…
ujutro prvo sto cu uraditi idem kupiti te trakice, bez obzira i na koronu i sve…tek sad sam luda :)
To ti je mozda simptom trudnoce😂
I ja sam bila luda u trudnoci bas nervozna i frendica mi kaze zivcana za poppp i dan danas🤦♀️😂😂😂😂
Kaze zivciraju ju stvari koje ju nikad nisu, inace je bila bas smirena, i to joj do dan danas jedini 'simptom' … Eto je na pol trudnoce… Isto potpomognuta bila u pitanju…
I nije imala simptome, vratili joj 2 blastice i 6 dan ujutro je imala lijepu sjenu na testu iz mullera po 14 kn….
Dakle… 6 dan sjena koja je svaki dan lijepo tamnila a betu je vadila 12 dan koja je bila preko 300..350 tako nesto koliko se sjecam….
Ajme odlično, sad si me stvarno ohrabrila… Gracias😀😀😀😀, a nadam se da će biti u ljekarnoj trakica jer mi ovdje nemamo druge dućane da kupimo takve stvari, a veća mjesta su nam zatvorena naravno karantena nam je😲, znaš šta zadnja dva puta mi je se desila hiperstimulacija pa stvarno ne znam kako bi ponovno sve to prolazila jer je užasno i bolilo je danima iza…
I samo ozbiljno drzi minimalno 30 sec i test vrijedi i nakon 10 min iako na uputstvima pise drugačije.. Tako da pogledaj ti taj test jos jednom… Ja sam 1 put bacila test jer kao nema nista pa ga vadila iz kante kad ono sjena.. Luda sta ces 🙉😂😂😂😂
jutro cure moje, ovako tek sad sam u šoku :), jutros lagane druga crtica ali bas mala, skroz c+svijetla da se jedva i vidi, nadam se da je to moj pulsic, ajme kako sam se obradovala nakon sinoc samo se sad bojim da sama sebi jos i nisam umislila tu drugu crtu jer je ne vidi nitko osim mene :(
ja 38 god.suprug 38 god.
1.stim.proces 28 folikua- 2 blastice vracene
2.postupak 18 folikula,8 blasticista,vracene sa 4 feta i svi negativni
3.postupak 37 folikula,dobili 7 blastocista .dvije vracenje ,5 zaledjenih
AMH 32
svi nalazi uredni, glukoza povecana na 5.8 konzumiram siofor 2000 mg
Evo i sličica nadam se da ćete vidjeti i drugu crticu
ja 38 god.suprug 38 god.
AMH 32
ja 38 god.suprug 38 god.
AMH 32
ja 38 god.suprug 38 god.
AMH 32
Cure jutros sam uradila test ( ali nije isti test kao prethodna dva) i linija je i dalje sjena. Sad se vec sjekiram.. Sta da radim??
Ne mozes to tako usporedjivati ako nije isti test, stvarno svaki drugačije svaki pokazuje, dok kod jednog bude crta sam takva kod drugog sjena...
Ne znam kad moras vaditi betu no do tad ako ne mozes izdrzati kupi iste testove, sigurno je sve u redu...
Ne mozes to tako usporedjivati ako nije isti test, stvarno svaki drugačije svaki pokazuje, dok kod jednog bude crta sam takva kod drugog sjena…
Ne znam kad moras vaditi betu no do tad ako ne mozes izdrzati kupi iste testove, sigurno je sve u redu…
a koji test sto si jutros radila, koji ti je dan danas ?
ja 38 god.suprug 38 god.
AMH 32
slika nece nikako da prodje, poslala sam je 3 puta
ja 38 god.suprug 38 god.
AMH 32
Nema jos slicice no sigurna sam da nisi umislila sjenu hehe tako sam i ja prvi put mislila da sam skrenula i da umisljam, nisam muzu htjela ni pokazat do drugog dana dok je potamnila.
je je bas tako, ja cu svom samo da se digne, vjerovatno je nece vidjeti kao ni mama mi, gleda i govori nista ja tu ne vidim a mene odma stomak zabolio od muke :)
ja 38 god.suprug 38 god.
AMH 32
Sortiraj odgovore
Najstariji